GID ALLE VAR SOM DIG Tak! Fantastisk behandling 💐. Min cykel kører som en drøm. Vh Den gamle dame med den hvide cykel.
Mange cykelforhandlere virker ret ligeglade når man kommer og skal have fixet sin cykel. Men sådan er det absolut ikke her. Behagelig service. Og ikke mindst hurtig og superkvalificeret. Klart mit ynd... Se mere
GID ALLE VAR SOM DIG
GID ALLE VAR SOM DIG
Express service🤩
Skulle have skiftet mit gear til en meget rimelig pris og allerede en time senere var cyklen klar – med nyt gear og gearkabel som aftalt samt en smurt og strammet kæde og frisk luft i dækket. Det hele til en meget rimelig pris. Kan varmt anbefale at lade Yasin tage et kig på din cykel – jeg havde aldrig troet, min gamle cykel kunne komme til at køre så godt!
Søger for min cykel er i tip stand
Søger for min cykel, som jeg er meget afhængig af, er tip top strand, til en god og rigtig pris
Professionel og personlig service
Professionel og personlig service. God rådgivning. Man føler sig i sikre hænder.
En meget professionel cykelhandler.
En meget professionel cykelhandler.
Min mand og jeg har begge nye cykler og er yderst tilfredse, med information, den faglige viden og kundebetjeningen. Ja alt i alt en super behandling.
Vi giver forretningen, de varmeste anbefalinger.
Altid god, professionel og hurtig service
Altid god, professionel og hurtig service.
Den bedste cykelhandler og cykelsmed.
Fantastik kundeoplevelse!
Jeg har haft en helt fantastisk oplevelse hos Finsens Cykler, fantastisk service og reparation af cykel, hjælp ift. udfordringer med sælger af cyklen, og en plan for hvornår andre ting skal repareres på cyklen.
En virkelig god oplevelse, med en stor interesse i at levere den absolut bedste løsning for mig som kunde, og en kundeoplevelse der går langt ud over det jeg havde forventet.
Der ligger 3 cykelværksteder på Finsensvej, og jeg har været forbi dem alle 3, og også fået repareret cykel før hos en af de andre - men nu er jeg 100 % fast kunde hos Finsens Cykler :-)
Cykel var opgivet af anden reparatør
Kom med 3 år gammel cykel der var opgivet af anden cykelhandler… Alt kan laves fik jeg at vide hos Finsens cykler. Fik forklaret pris og hvad der skulle laves. Fik opkald om ændring af pris undervejs, som jeg på forhånd var oplyst om kunne ske, hvilket jeg synes var en god service. Blev super glad da jeg fik foto af min reparerede cykel! Cyklen blev lavet til fuld tilfredshed!
Super god cykelsmed!
Jeg er stadig kunde selvom jeg nu bor længere væk.
Virkelig fin cykelsmed
Virkelig fin cykelsmed. Her vender jeg altid tilbage. Fin service og altid vel udført arbejde -En af Frederiksbergs bedste
Top service
Top service, udført til en rimelig pris af en sympatisk og erfaren mekaniker. Mit nye sted efter en længere række skuffelser rundt omkring i byen. Jeg kommer glad igen.
Supert sted👏🤗.
Supert sted👏🤗.
Man får simpelthen den bedste og sødeste service her. Altid go` og fair behandling. Jeg går altid derhen med min
cykel, og har ALDRIG været ude for forsøg på at snyde mig, tværtimod😊. Han, og hans bror før ham, gør mange små ting,
uden at tage penge for det.
Vh Inge Jensen
Den bedste cykelhandler på…
Den bedste cykelhandler på Frederiksberg.
Giver en rigtig god service og har styr på tingene, når man skal have ordnet noget på sin cykel. Og samtidig en rigtig fair pris :)
Rigtig god service og fornuftige priser.
Forsøg på snyd
Uacceptabel behandling og forsøg på snyd.
Jeg bestilte et forårstjek til 499,- men kan ikke selv hente cyklen 2 dage senere, så jeg sender min bedre halvdel til at afhente den. Hun får at vide, at prisen er 999,- hvilket ikke var det, jeg bestilte.
Efter megen råben ad mig i telefonen over, hvordan jeg aldrig er velkommen mere og hvor godt jeg sover om natten, så får jeg da min cykel tilbage for de aftalte 499,- ... men ikke inden han sprøjter en masse fedtet stads på mine pedaler og tandhjul.
Det er bare smadder ærgerligt for min kæreste, som mellemmand, der ikke kan stille meget op. Cykelsmeden kan jo sagtens påstå, at vi havde en aftale om 999,- overfår min kæreste, som ikke selv var tilstede, da jeg afleverede cyklen.
Jeg er ikke velkommen mere, men det er irrelevant, da jeg aldrig af egen vilje vil vælge Finsens Cykler alligevel. Jeg valgte dem ellers, da de udelukkende havde positive anmeldelser og på trods af, at jeg cykler forbi mindst 5 cykelsmede på vej derhen.
Den bedste
Den bedste! Selv efter jeg er flyttet et stykke væk, kommer jeg tilbage hertil.
Fantastisk service
Virkelig godt arbejde, venlig betjening og gode priser. Han arbejdede ovenikøbet over for at blive færdig med min cykel til næste dag. De bedste anbefalinger herfra!
Superfin service til meget rimelig penge
Jeg har brugt Finsens Cykler et par gange, og det er rigtigt rart, at man kan stole på, at det, der bliver lavet, er ordentligt og ikke blot føles som en pengemaskine. Tværtimod. Deres service er også vejledning, og det går ikke kun ud på, at de prøver at sælge mig den dyreste løsning. De anbefalede faktisk en billigere løsning, fordi det var den mest optimale. Fedt! Kan kun anbefales. Jeg bor i Måløv, men tager gerne min cykel med til Frederiksberg for at få den fikset her.
Super service - Ringer og taler med kunden
Super og venlig service. De sendte en SMS til mig for at fortælle om problemet med cyklen da den var til reparation. Foreslog en fin løsning.