1. VVS-installatør

Drift og vedligeholdelse er afgørende for alle former for installationer. Vores serviceafdeling er gearet til alle typer opgaver, og er klar til at rykke ud hvis der bliver akut brug for assistance, også aften og weekend. Vi råder over en række servicevogne, der kører på hele Sjælland. Ved at indgå en serviceaftale med Finn Jepsen VVS A/S kan du være sikker på, at din varmecentral, Fjernvarme anlæg eller gaskedel vedligeholdes, og at reparationer udføres hurtigt og professionelt. Vi tilpasser din servicekontrakt, så den passer specifikt til din ejendom eller virksomhed. Vores serviceafdeling er udover almindelige serviceudkald og servicekontrakter også ansvarlig for alle former for renoverings opgaver i boligforeninger og ejerboliger.

3,8

God

Svarer typisk inden for 1 uge

Godt arbejde og flinke håndværkerer

Sørgeligt, man kun kan give fem stjerner firma Finn Jepsen har fortjent det dobbelte, de lave to sigrør, i min udlejningsejendom, arbejdet var håndværksmæsigtgodt lave, de tog hensyn til beboerne under arbejdet og også forretningerne, så de forsat kunne få vand, det var især vigtigt for restaurenten og frisøren.
Endnu en gang tak for godt arbejde, VVS firmaet kan anbefalet, og jeg bruger dem fremover

18. august 2025

Kære Steen
Mange tak for din positive anmeldelse

Det sætter vi meget stor pris på.

Du må have en dejlig weekend.

Finn Jepsen VVS A/S

Ovenud tilfredse

Vi kontaktede Finn Sørensen ApS VVS&Teknik for at få en person ud at kigge på en glasdør der var gået løs i vores brusekabine. Vi fik besøg af en overraskende ung mand, der var høflig, stille og rolig og kompetent. I løbet af 20 minutter havde han fikset problemet. Med til historien hører at vi for 6 uger siden havde besøg af et andet VVS firma der kiggede på vores dør. Deres vurdering var at der skulle bestilles et nyt hængsel og at dette ville tage et stykke tid. Endvidere ville det kræve to personer til at skifte hængslet. Vi har siden været i telefonisk og sms komntakt med firmaet uden noget skete. Så derfor er vi så tilfredse med den tilgang Finn Jepsen VVS havde til vores problem. Således vores varmeste anbefalinger

22. august 2025

Kære Erik
Tusinde tak for den gode beskrivelse og ros.

Jeg giver dine ord videre til vores medarbejder.

Mange hilsner fra
Finn jepsen VVS A/S

Jeg kontaktede Finn Jepsen VVS for at…

Jeg kontaktede Finn Jepsen VVS for at informere dem om et utæt rør bag et skab på mit værelse, hvor der også trænger kraftig røglugt af cigaretter igennem. De oplyste, at de kunne komme forbi, men blev over en time forsinket. Da de endelig ankom, brugte de kun fem minutter på at kigge på røret og meddele, at det ikke var deres opgave.

Efterfølgende modtog jeg en faktura på 1.000 kroner, selvom der ikke blev udført noget arbejde. Derudover havde deres sekretær noteret min e-mailadresse forkert, hvilket resulterede i, at jeg ikke modtog fakturaen. I stedet begyndte de at sende rykkere, indtil de til sidst ringede til mig for at spørge, hvorfor jeg ikke havde reageret. Under telefonsamtalen læste sekretæren min e-mailadresse op, og jeg kunne bekræfte, at den var tastet forkert.

Alt i alt synes jeg, det er meget uprofessionelt at sende en regning på 1.000 kroner for ikke-udført arbejde. Jeg vil gerne vide, hvad det er, jeg betaler for?

De får nul stjerner!

15. juli 2025

Kære Bahara Hosseini

Tak for din besked her på Trust pilot

Vi beklager for din oplevelse.

Vi har været hos dig og fejlsøgt på opgaven.

Vi har kunnet konstatere at det ikke lå inden for vores kompetencer,

Fakturaen der er fremsendt er ganske standard takst for vores besøg.

Vi håber at det er en acceptabel forklaring.

Vi ønsker dig en god dag.

Mvh
Finn Jepsen VVS

VVS man kan stole på

Jeg har lige haft Finn Jepsen ude til et Akut VVS problem - men har også brugt dem før og har altid været tilfreds.

Medarbejderen i dag gik den ekstra mil og brugte 2 minutter ekstra på lige at justere en køkkenlåge der hang lidt som jeg ikke selv kunne få justeret - og da han alligevel havde den af valgte han at aflevere den i bedre stand end da han kom!

1. juli 2025

Godmorgen Jan

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det sætter vi stor pris.

Du må have en dejlig dag

Dygtige mennesker der finder den…

Dygtige mennesker der finder den billigste og bedste løsning. Det kommer til tiden, og gør hvad der skal til. 👍🏻

16. april 2024

Godmorgen Mark.

Mange tak for den flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på

Du må have en dejlig dag.

Jeg har haft Finn Jepsen ude 3 gange…

Jeg har haft Finn Jepsen ude 3 gange nu, de blev anbefalet i en lokal Facebook gruppe. Ringer altid til dem og har aldrig oplevet helt ublu/overraskende priser, som branchen ellers er kendt for. Har kun opelvet venlige og kompetente folk derfra.

15. september 2023

Hej Lena

Tusinde tak for din meget fine anmeldelse.

Vi sætter stor pris på din positive tilbagemelding og er glade for din gode oplevelse.

Mange hilsner fra
FInn Jepsen VVS A/S

Plattenslageri - De ville have mig til at lave dyre unødvendige udskiftninger frem at udføre simpel vedligeholdelse..

Min køkken hane var tilstoppet og min brusers blandings batteri ville ikke længere levere andet end varmt vand. Min formodning var at begge problemer var forårsaget af kalk. Derfor ringede jeg til Finn Jepsen VVS, og talte med en høflig sekretær som overraskende hurtigt kunne sætte mig i kalenderen. Få dage senere møder 2 høflige unge mænd op, og ser på mine armaturer. Manden som førte ordet brugte 5 minutter på at tjekke vandtilførelsen til min køkkenhane, hvor efter at hans konklusion kom prompte.

Både min køkkenhane og hele min bruser skulle udskiftes. Jeg er ikke en ekspert, men selv jeg kunne fornemme at der var noget galt, når den unge mand begyndte at bruge mere tid på at overbevise mig om at mine armaturer ikke var værd at rede, uden overhoved at have brugt tid på at finde problemerne, han rørte ikke engang ved min bruser, som i øvrigt er fra 2019. Han kunne for den sags skyld ikke udskifte min bruser, med et nyt armatur, uden at lave huller i min væg som ikke matcher med mit nuværende armatur. Derfor sagde jeg så også at jeg så selv fortrak at købe nye armaturer, og ville kontakte dem igen når dette er gjort...

En uge senere tager Finn Jepsen VVS igen kontakt til mig, og spørger ind til om jeg havde købt nye armaturer. Til dette svarer jeg at jeg har behov for mere tid til at overveje hvad jeg vil, og derfor foreslår Finn Jepsen VVS at vi afslutter sagen for nu. Jeg formoder ikke at høre mere fra Finn Jepsen VVS, men her tog jeg fejl. For dagen efter modtog jeg en regning for deres service besøg, som lød på 800kr. Et 10 minutters service besøg, som ikke fiksede mine problemer og i stedet bestod mere af at overbevise mig om at mine armaturer skulle udskiftes.

Jeg endte derfor også med at klage, og til Finn Jepsen VVS's kredit, så krediterede de mig øjeblikkeligt for det faktureret beløb, og oplyste i øvrigt at den unge mand ikke længere var ansat hos dem, men de tilbød mig at sende en ny mand ud og se på mine armaturer. En underlig udmeldelse i sig selv. Mit svar er under alle omstændigheder nej tak. Det er ikke første gang at jeg er stødt på dyre VVSere som ikke gør et grundigt stykke arbejde. Så jeg endte med at bruge en halv dag på at lærer mig selv hvordan jeg skilder og vedligeholdte mine armaturer via youtube videoer.

Det ville have taget en rigtig VVS mand 15 minutter at have fundet og fjernet blokaden fra min hane. Det samme var tilfældet med min bruse blandingsbatteri. Alt hvad der skulle til for at fikse problemet var at rense blandingsbatteriets indmad med edikesyre og vupti så fungerede den igen. Og igen, det ville have taget en VVS mand 15 minutter at gøre. Jeg har aldrig nogensinde lavet VVS arbejde før, men jeg kunne fikse mine armaturer på egen hånd. Pris: 20kr, for en dunk edikesyre.

Finn Jepsen VVS kunne til gengæld ikke hitte ud af at lave simpel vedligeholdelse arbejde på mine armaturer, på trods af at de var 2 mænd, samt at jeg faktisk havde diagnoseret problemet rigtigt og fortalte dem at kalk var problemet. Hvad de kunne finde ud af, var at forsøge at overbevise mig om at bruge mange 1000kr på at udskifte mine næsten nye armarture og lade dem udføre arbejdet... Så min konklusion er som følger:

Finn Jepsen VVS sendte 2 plattenslagere til min adresse. De havde aldrig i sinde at reparere mine armaturer, selvom at det var det jeg bestilte dem til. Og jeg er sikker på at 9 ud af 10 folk ville have bidt i det sure æble og enten købt nye armaturer eller betalt for et ubrugeligt service besøg. Jeg takker Finn Jepsen VVS for at have motiveret mig til at lærer mig selv at vedligeholde mine armaturer. Men til alle jer, som ikke har tid eller lyst til at gøre VVS mandens arbejde, så kan jeg kun advarer imod at hyre Finn Jepsen VVS til at gøre jobbet.

4. juli 2023

Aftaler og priser overholdes. Høflig, punktlig.

Vi har nu tre gange benyttet os af Finn Jepsen VVS A/S.

1. Gennemgang af fjernvarmeinstallationen og hele anlægget i vores hus da var flyttet ind. Det var virkelig godt: Grundigt og pædagogisk og med klare anbefalinger af hvordan vi skal bruge anlægget.

2. Udskiftning af gammelt utæt vandrør i samme hus: Arbejdet udført pænt, på det aftalte tidspunkt, og der blev ryddet pænt op bagefter.

3. Total renovering/udskiftning/opbygning af installationer i køkken og bad i en lejlighed vi har købt som forældrekøb. Vi fik god rådgivning og generelt god sparring med indehaveren, Martin Russel. Et detaljeret prisoverslag og en aftalt tidsplan. Svenden som udførte arbejdet, Jonas, var punktlig og høflig. Igen blev aftalte tider overholdt og der var fleksibilitet omkring ændringer pga. andre håndværkere som blev forsinket.
Der kom faktisk lidt ekstra opgaver i projektets løb, men vi er kun blevet faktureret for prisen fra overslaget.

Konklusion: Aftaler bliver overholdt, behagelige mennesker af samarbejde med, og prisen holder også. Det er måske ikke den billigste blikkenslager, men disse tre sager har vist at jeg kan stole på dem. Næste gang ringer jeg til Martin igen!

21. december 2018

Dårlig styr på det

Havde en konsulent ude som lavede et stykke arbejde som en del af en serviceordning under Roskilde Forsyning. Han kom med nogle gode råd og kiggede på nogle andre VVS-ting. Han tog billeder og lovede at vende tilbage. MEN jeg hørte (selvfølgelig) aldrig noget.

Finn Jepsen VVS A/S havde heller ikke styr på at jeg ikke havde en serviceordning og ikke havde bedt om et besøg, så jeg tror generelt at det kniber gevaldigt med disciplin or orden i det firma

14. december 2016