Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

An sich een fijn dekbed, maar past niet in mijn wasmachine! Enorm vaag, want ik heb nog een ander dekbed, net iets groter dat wel past... Iemand hier dezelfde ervaring mee?

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Walgelijke bedrijf. 15 maart een bestelling gedaan levertijd 4 tot 6 weken. Nu 11 weken verder nog niks. Klantenservice tientallen keren proberen te bereiken zonder resultaat. Uiteindelijk toch gel... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Soveværelsesmøbelbutik
  2. Sengeforretning
  3. Sengetøjsbutik
  4. Madrasbutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Op zoek naar voordelig beddengoed, met name dekbedovertrekken, hoeslakens, kussens & dekbedden? Dan bent u bij Fine2Sleep aan het juiste adres!

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

3,5

Alle anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

An sich een fijn dekbed

9. august 2026

Goede en snelle service

Vorig jaar een dekbed gekocht bij Fine2sleep , lag in de zomer koel en deze winter warm. Heelaas lieten de stiksels van het dekbed los.
Mail gestuurd naar de klantenservice met een klacht een dag later stond DHL voor de deur met een nieuwe dekbed. Ik kan alleen zeggen hartelijke dank voor de snelle en goede service .

28. januar 2026

Geweldig goede service!

Na levering van een mooie dekbedhoes
Was mijn vraag om een kussensloop na te leveren als dat mogelijk was .
Omdat er een sloop voor zijslaapkussen bij zat.
Na een mail gestuurd te hebben, had ik binnen 2 dagen het juiste kussensloop in huis.
En ben ik heel blij met mijn dekbedhoes van mooie kwaliteit.
Super klantenservice.

4. august 2025
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dekbed zonderhoes aangeschaft bij…

Dekbed zonderhoes aangeschaft bij eerste keer wassen vertoonde er een scheur in het dekbed en direct klanten service gemaild over het voorval. Er werd dezelfde dag nog gereageerd en een retour label toegezonden, na nogmaals een mail te hebben gestuurd dat ik graag een nieuw exemplaar zou willen ontvangen werd deze keurig toegezonden.
Uitstekende Service van deze Firma.
Ik zou deze Firma zeker aanbevelen om een aanschaf te doen!
een uiterst tevreden klant dhr Bosch.

14. februar 2025
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De dekbedden zonder hoes zijn zeer…

De dekbedden zonder hoes zijn zeer slecht afgewerkt. De draden laten aan de boven onder en zijkanten los. Ik knoop ze maar steeds aan elkaar anders gaat het hele dekbed los zitten in de hoes. Jammer niet kopen. Zonden van je geld.

1. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top bedrijf met hele goede service

Bij bol een dekbed gekocht van fine to sleep. Deze bleek niet goed gestikt. 1 telefoontje gepleegd en een hele vriendelijke mevrouw regelde meteen dat ik een mail met foto kon sturen. Waarna er meteen een nieuw dekbed werd opgestuurd nog voordat ik het oude had terug gestuurd zodat ik het oude terug kon sturen in de verpakking van de nieuwe.

Dit noem ik nog eens ouderwetse goede service.

Kunnen veel bedrijven nog een voorbeeld aan nemen

12. juli 2024

Positief en negatief

Ik heb zowel een goede als een slechte ervaring.
Eerste dekbedhoes via Bol besteld; deze is goed en daar ben ik blij mee!
De 2e dekbedhoes heb ik rechtstreeks via Fine2 Sleep besteld. De hoes viel echter enorm tegen qua stof e.d. DusRetour aangemeld. Hiervoor heb ik verschillende keren moeten mailen; een late reactie, daarna geen reactie.Gebeld en na 10 minuten verbinding verbroken. weer gemaild. Ik moest een label aanmaken werd er geschreven... maar hoe en wat... geen idee? Weer gemaild ...Uiteindelijk kreeg ik iets toegestuurd en kon ik de hoes terug sturen. Nu na 18 dagen nog steeds geen terugbetaling ontvangen.Wat een enorme slechte service. Ik heb dit nog niet eerder zo meegemaakt en bestel hier dan ook niets meer!

29. marts 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Klantenservice niet te bereiken nadat…

Klantenservice niet te bereiken nadat artikel verkeerd geleverd is. Slechts vier ochtend "telefonisch bereikbaar" en zelfs binnen die tijd krijg je alleen een voicemail. Leerpunt om een volgende keer eerst reviews te lezen voordat ik bij een voor mij onbekend bedrijf bestel.
Jammer, want de artikelen waren snel en netjes verpakt in huis. Maar dit is niet meer van deze tijd.

5. februar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik had op 3 juli 2 dekbedden besteld…

Ik had op 3 juli 2 dekbedden besteld met print..
Ze waren verstuurd, maar steeds krijg ik een melding dat het 2 dagen later komt..
Ik heb gemaild met het bedrijf, krijg niet eens antwoord..
Kreeg ik gisteren een mail van de vervoerder, dat het product retour gestuurd was naar fine2sleep, zonder mij daarover in te lichten..
Echt waardeloos

8. juli 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zou dit bedrijf zeker niet aanraden om…

Zou dit bedrijf zeker niet aanraden om er iets te kopen

Ik heb speciale incontinentie matrashoezen gekocht voor onze nieuwe matrassen die nog geen maand oud zijn om deze te beschermen.
Helaas bij het eerste beste ongelukje is het al misgegaan en is het helemaal doorgelekt op het matras, dit zou m.i. niet mogelijk moeten en kunnen zijn.
Dit bij hun gemeld, fotos gestuurd van het label enz... ze weten het niet dus voorstel van hun om het aankoopbedrag van de hoes te vergoeden, heb aangekaart dat ik daar niet mee akkoord ga zelfs factuur van de nieuwe matras meegestuurd. Daarna niks meer van ze vernomen.

23. februar 2023

Bestel hier niet!

Aantal kussenslopen besteld. Binnen de kortste keren zaten er gaten/scheuren in en begon het te pillen. Fine 2 sleep hierover gemaild. We zijn inmiddels al weken verder. Vooralsnog niets van hen vernomen. Zeer klantonvriendelijk! Ik zal hier dan ook niet meer bestellen!

7. april 2023

Zeer tevreden

Vorige week een dekbedovertrek besteld, 2 dagen later ontvangen. Zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van het dekbedovertrek. Super en heel blij ermee!

23. november 2022
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ten eerste de levering was snel

Ten eerste de levering was snel. Tweede product was goedkoop en goed. Dus ik beveel dit bedrijf aan. Jammer dat mensen alleen een review schrijven als er iets niet klopt.
FIN3SLEEP ga zo door

15. november 2022