Finansielraadgivning.dk Anmeldelser

1. Penge og forsikring

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Finansielraadgivning.dk ønsker at sørger for at du bliver stillet bedst muligt i hvilken som helst økonomisk situation du måtte være i, om det gælder optimering af din nuværende økonomi eller om du står foran en mere specifik situation, som f.eks. køb af bolig. Vi ønsker at give dig en tryghed omkring din økonomi og ro i maven over at alt ordnet bedst muligt, i forhold til hvad du ønsker at få ud af din økonomi.

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Én af bedste økonomiske beslutning i mit liv..

I forlængelse af minusrenterne begyndte at spise af min opsparing, og et behov for at få en større gennemsigtighed omkring min økonomiske situation, valgte jeg at søge uvildig økonomiske rådgivning. Her valgt valget på Morten og Finansielraadgivning.dk, hvilket har været en af de bedste økonomiske beslutning er i mit liv.

Jeg valgte en ”komplet gennemgang af min økonomi” til trods for jeg var af den opfattelse, at jeg havde rimeligt godt styr på bolig og pension osv. Hertil kan jeg kun sige, at jeg bestemt ikke fortrudt, at jeg valgte en komplet gennemgang, da jeg er endt ud med både at omlægge lån og pension samt flytte mine frie midler til nye investeringer. Derfor er alle sten blevet vendt, hvilket jeg er glad for, da jeg nu føler jeg har det fulde overblik.

Grunden til jeg valgte Morten og Finansielraadgivning.dk var at jeg følte jeg fik en 100% uvildig rådgivning, da jeg ikke blev guide hen i investeringsprodukter som Finansielraadgivning.dk havde andel eller ejerskab i. Derfor følte jeg at jeg fik en objektiv og uvildig rådgivning, hvilket for mig var meget vigtigt og altafgørende. Desuden følte jeg mig tryk fra første samtale jeg havde med Morten, som både har rådgivet mig professionelt og saglig og til tider med store pædagogiske evner til at forklare sammenhæng og begreber i forbindelse med min økonomi.

Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke tidligere har taget kontakt til Morten, men jeg er i dag meget glad for at jeg valgte Morten og Finansielraadgivning.dk. Jeg kan på det varmeste anbefale Morten og Finansielraadgivning.dk.

16. oktober 2021

Hej Jens
Mange tak for din anmeldelse og de meget fine ord.
Jeg er glad for at du har været tilfreds.
Morten Nordahl

Ro i maven og tro på fremtiden

At kontakte Morten og få et komplet overblik over min økonomi i en svær personlig situation, er den bedste beslutning jeg længe har taget.
Det har givet ro i maven, og tryghed i forhold til min kommende efterlønsperiode og pensionisttilværelse. Jeg kan varmt anbefale finansielraadgivning.dk

9. september 2021

Kære Karen
Mange tak for dine pæne ord og anmeldelse.

Varme anbefalinger fra os

Familien havde nogle frie midler, som skulle ud af banken og investeres.

Vi var i tvivl; hvordan gør man? Hvad skal vi investere i... Og samtidig vidste vi, at bankens rådgiver ikke er uvildig. Her kom Morten ind i billedet og med en god og forståelig tilgang, fandt vi frem til den rigtige investering for os.

Jeg er meget glad for, at vi fik hjælp af en ekspert - og jeg lærte tilmed en hel del :) !

Derudover er Morten rigtig behagelig og tålmodig.

Så 5 stjerner her fra!

Hilsen Per (og min far, Michael)

3. juni 2021

Hej Per og Michael

Mange tak for jeres anmeldelse og jeg er glad for at have kunne hjulpet.

Tryg økonomisk rådgivning

Havde en virkelig god oplevelse med Morten, hvor vi fik et generelt overblik over min økonomi og fik ryddet lidt op hist og her - kan varmt anbefale ham til andre, der har et ønske om økonomisk overblik og opstramning.

21. juli 2020

Kære Sofie.
Mange tak for din anmeldelse og det er jeg meget glad for at høre.

Troværdig og seriøs rådgivning

Troværdig og seriøs rådgivning.
Jeg er meget tilfreds med den hjælp jeg har fået.
Morten har været helt afgørende for at jeg har kunnet realisere det jeg drømte om- med et meget bedre resultat end jeg forventede. Jeg har følt mig tryg gennem hele forløbet.
Kan varmt anbefales!

10. juni 2020

Besvarelse fra Finansielraadgivning.dk

Mange tak for din pæne anmeldelse, det er jeg glad for at høre.

Den helt rigtigt løsning

Vi kontaktede Morten med henblik på omlægning af vores økonomi.
Vores forventninger var at vi ved pensionalderen(9år) skulle sælge vores hus, og få en lille bolig.
Det manede Morten til, jorden og han udarbejde en helt ny gælds afvikling og omprioritering af hus, sammen med vores bank.
En løsning som vi ikke selv kunne komme igennem med.
Resultatet er nu større rådighedsbeløb, kan beholde huset ved pensionsalderen til en meget lav månedlig ydelse, et helt tydeligt overblik over vores økonomi de næste 10 år fremover.

Vi har haft et perfelt samarbejde og altid mødt en glad, venlig og forstående Morten igennem hele forløbet.
Vores investering i opgaven er længe tjent hjem.

Kan varmt anbefale Morten,hvis du har mistet overblikket.

mange hilsner
M & J

21. februar 2020

God og professionel rådgivning

Finansielrådgivning v. Morten Nordahl har været et stor hjælp i forbindelse med en second opinion på min økonomi og et boligkøb.
Morten er venlig, fagligt dygtig og hurtig til at svare på mails mv.

29. januar 2020

Besvarelse fra Finansielraadgivning.dk

Tak for den pæne anmeldelse og det er jeg glad for at høre.

Finansiel rådgivning

Vi har fået en meget professionel rådgivning af Finansielraadgivning.dk og vil absolut anbefale firmaet.

27. juni 2017

Besvarelse fra Finansielraadgivning.dk

Tak for den pæne anmeldelse og jeg glad for at I ønsker at anbefale mig.

Rådgivning over al forventning

I forbindelse med boligkøb havde vi brug for uvildig og komplet gennemgang af vores økonomi for at være sikre på at vi ikke fik overraskelser senere. Vi synes selv at vi har godt styr på tingene som uddannede akademikere, men Mortens ekspertise tjente hurtigt sig selv hjem.

Vores møde overgik alle forventninger og vi fik supergod vejledning omkring afvikling af gæld og optimering af lån, og det gav os en tryghed der rækker mange år frem. Morten sørgede ganske enkelt for at vi fik en økonomi som var langt bedre end vi selv havde regnet os frem til. Det var også vigtigt for os at have tillid, når nu vi blotlægger os selv økonomisk.

Morten viste sig at være en utroligt behaglig, vidende og sympatisk rådgiver, der talte med os i øjenhøjde uden at det på noget tidspunkt blev belærende eller banalt. Vi fik simpltehen topkvalificeret sparring og meget omhyggelig vejledning, hvor der var fokus på både overblik og sans for detaljen.

På bagrund af denne erfaring kan jeg kun anbefale Morten til enhver.

26. juni 2017

Besvarelse fra Finansielraadgivning.dk

Tak for din pæne anmeldelse og jeg er glad for at jeg har gjort mig fortjent til din tillid.