læs gerne hvis det lyster min fars pind sad fast i min microbølge ovn og kan derfor ikke lide anden etniske baggrunde udover danske pølser svøpt i din mor lange tangstation
Hej jeg er lære og skulle netop til at bestille en frisk ny porno video til min lækreste 1. klasse men blev ekstremt skuffet da jeg fandt ud af at sådan nogle eksemplariske videoer ikke findes på filmcentralen hvilke skuffelse det er for vor fædreland og hellige rigdom at skulle have besvære med at lære de mest praktiske ting såsom afhængighed af din mor en video. Nå nu ikke mere snak om dette lad os hylde de store dildoer min bedste mor ikke fik fra eBay så var derfor nødt til selv at improvisere. btw jeg identificere mig selv som en mikrobølgeovn derfor kan der ikke diskuteres i forbindelse med den fuldstændigt irrationelle situation jeg har kæmpet igennem i løbet af des sidste 14 dag. sikke noget. Dog kan det hjælpe at der fra i dag af ikke skal være flere anden etniske i mit hjem for hvis det skal komme til at ske en skønne dag så kan jeg være nødt til at trække far store pind frem og pege lidt med den;)