Fillox Anmeldelser

4,7

Jeg har tatt flere behandlinger hos Blanca og er veldig fornøyd med resultatene. Blanca er profesjonell, nøye og får deg til å føle deg trygg gjennom hele behandlingen. Det er alltid en hyggelig opple... Se mere

Jeg var hos Nilo og bestilte egentlig time for leppefiller og filler i hake, men hun foreslo lip flip i stedet. Det ble 100 ganger bedre enn forventet! Hun forstod akkurat hva jeg ønsket, og resu... Se mere

Jeg har flere ganger vært hos Synne og tatt både microneedling og botox og er alltid like fornøyd. Hun er utrolig kunnskapsrik, lyttende og nøye - og jeg føler meg veldig trygg hos henne. Synne er... Se mere

Jeg har vært hos Surena flere ganger nå for å fjerne gammel filler i leppene + lipflip og ny filler, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Jeg hadde aldri sett for meg at resultatet skulle bli så bra. S... Se mere

1. Skønhedssalon

Å oppnå et godt estetisk resultat krever en behandler som har en kombinasjon av sterk faglig kompetanse og en evne til å utrykke seg både kunstnerisk og estetisk. Vi ønsker å tilføre bransjen en sans for detaljer og estetikk, teknisk finesse og ikke minst erfaring. Hos Fillox utføres alle behandlinger av leger og sykepleiere. Derfor vil du alltid møte en behandler med høy medisinsk kompetanse, dyp forståelse av ansiktsanatomi, og som du er trygg på vil gi deg en solid vurdering i forkant av behandlingen. Den beste behandlingen du kan få er den som er personlig tilpasset ditt ansikts anatomi og dine forventninger til et vakkert resultat. Vårt team er spesialister innen estetiske injeksjonsbehandlinger og du vil alltid få den beste behandlingen hos Fillox.

Svarer typisk inden for 24 timer

32 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg har gått til Nilo flere ganger og…

Jeg har gått til Nilo flere ganger og er alltid like fornøyd. Hun bruker god tid, lytter og er sinnsykt dyktig innenfor det hun driver med. Kommer aldri til å bytte !!!

24. oktober 2024

Besvarelse fra Fillox

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er alltid vårt mål å gi hver kunde en personlig og profesjonell opplevelse. Vi setter stor pris på din lojalitet og tillit, og gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake :)

Har gått til Nilo siden mars 2023

Har gått til Nilo siden mars 2023, og jeg har blitt så fornøyd med alle behandlinger jeg har tatt🥰For å ikke nevne at jeg alltid blir møtt med hennes fantastiske energi og smil, og hun følger meg også kjempebra opp etter hver behandling❤️

23. oktober 2024

Besvarelse fra Fillox

Tusen takk! Det gleder oss å høre at du er så fornøyd med behandlingene hos Nilo. Vi setter stor pris på din tilbakemelding og ser frem til å se deg igjen :)

Anbefaler Nilo og Fillox på det sterkeste

Jeg hadde vært hos flere behandlere på anerkjente klinikker i Oslo, men ble aldri helt fornøyd med resultatet.
Helt til jeg møtte Nilo på Fillox Majorstuen. Hun forsto hva jeg ønsket og ga meg akkurat det. I tillegg er hun ytterst service minded. Anbefaler Nilo og Fillox på det sterkest, hvis kun det beste er bra nok.

18. oktober 2024

Besvarelse fra Fillox

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Vi er stolte av å kunne tilby den beste opplevelsen for våre kunder, og vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen. Takk for anbefalingen! :)

Jeg har vært hos Elina flere ganger nå

Jeg har vært hos Elina flere ganger nå, og jeg er veldig fornøyd med henne! Hun har tatt meg imot på en fantastisk måte, er utrolig snill og dyktig i jobben sin. Jeg stoler fullt på henne! 🌸

9. oktober 2024

Besvarelse fra Fillox

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi er så glade for å høre at du har hatt flere gode opplevelser hos Elina. Vi setter stor pris på tilliten din, og det betyr mye for oss å vite at du føler deg godt ivaretatt. Vi ser frem til å ønske deg velkommen igjen snart! :)

Behagelig opplevelse

Ble godt tatt imot, og var veldig lett å være avslappa rundt hun som utførte behandlingen. Hun viser at hun hører på kundene, og forklarer ting på en profesjonell og respektfull måte.

23. september 2024

Besvarelse fra Fillox

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det betyr mye for oss at du følte deg godt ivaretatt og avslappet under behandlingen. Vi legger stor vekt på å lytte til kundene våre og gi grundige forklaringer, så det er flott å høre at du opplevde servicen som profesjonell og respektfull. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake :)

Different price on page and charged

On the page there was different price that was charged to us (+600nok) for a filler.

And the result were horrible, uneven and not what we wanted AT ALL.

Not talking about using 1 glove for multiple patients while giving them numb cream and dipping the used finger back to the jar.

Ended up dissolving it in other clinic because even after touch up it looked croocked.

Horrible experience really and I feel robbed.

20. september 2024

Besvarelse fra Fillox

Thank you for your feedback. We have tried to locate you in our system, but unfortunately, we couldn't find your information. We want to assure you that our practitioners never use the same gloves on different clients, and we adhere to strict hygiene standards. Regarding the pricing, there is no discrepancy between the prices listed on our website and those charged in the clinic.

If you experienced a price difference or had another issue, we would like to investigate this further. To do so, we kindly ask for your name so we can check what happened. Please send us an email at kontakt@fillox.no, and we will do our best to assist you.

Var hos Synne på fillox Strømmen å var…

Var hos Synne på fillox Strømmen å var så hyggelig , anbefales veldig !

2. september 2024

Besvarelse fra Fillox

Tusen takk! Det er så hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos Synne på Fillox Strømmen. Vi setter stor pris på anbefalingen din og gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake!

I want to extend a huge thanks to…

I want to extend a huge thanks to therapist Surena at Fillox Salon in Drammen. I had an incredible experience there. Not only did she boost my self-confidence, but she also took the time to educate me and help me better understand my own lips. Instead of following the standard trends, she carefully observed my features and suggested what would be best for me. She has initiated a thoughtful process to give me a lip shape that truly complements my face. Surena’s expertise is evident, and I would wholeheartedly recommend her to anyone looking to enhance their beauty. Thank you, Surena!

14. august 2024

Besvarelse fra Fillox

Thank you so much for your wonderful feedback! We’re thrilled to hear that you had such a positive experience with Surena at Fillox Salon in Drammen. It’s fantastic that she was able to boost your self-confidence and provide you with a personalized approach that truly complements your features. We’re proud to have Surena on our team, and your kind words mean a lot. We look forward to welcoming you back soon, and thank you again for your heartfelt recommendation!

Surena er verdens søteste🌸🥰 Måten hun…

Surena er verdens søteste🌸🥰 Måten hun forklarer og viser før hun utfører behandling viser hvor dyktig hun er! Utrolig behagelig å være hos henne, du blir tatt godt vare på av en som forstår og relaterer til behandlingene hun utfører🌸 Anbefales veldig!!

7. august 2024

Besvarelse fra Fillox

Tusen takk for den herlige tilbakemeldingen! Vi er så glade for å høre at du hadde en så positiv opplevelse hos Surena. Vi setter stor pris på anbefalingen din og gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake! :)

Er så fornøyd etter å ha blitt…

Er så fornøyd etter å ha blitt behandlet av Surena! 🥹 Så rolig, profesjonell og behagelig! Kommer definitivt tilbake 🥰

31. juli 2024

Besvarelse fra Fillox

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er så glade for å høre at du er fornøyd med behandlingen hos Surena! Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake! :)

Surena er en 10/10 behandler 🌟

Surena er en 10/10 behandler 🌟
Behagelig, kunnskapsrik og hyggelig! Anbefales 😌

26. juli 2024

Besvarelse fra Fillox

Tusen takk for de fine ordene! Vi er så glade for at du opplevde Surena som en 10/10 behandler! Vi setter stor pris på anbefalingen din og ser frem til å se deg igjen! :)

Surena - FILLOX Drammen ⭐️

Surena, altså bare WOW😍
Jeg har i gått til mange forskjellige og anerkjente klinikker som har hatt mer fokus på å bli raskt ferdig og overfylle leppen mine. Til å møte fantastiske Surena, som virkelig tok seg tid til å lytte til mine ønsker, veilede meg og stille spørsmål for å forstå hva jeg så for meg. And let me tell you, jeg fikk eksakt hva jeg ba om, til tross for at jeg har vanskelige lepper med stort arr, og tidligere fillers gone wrong. 💁🏻‍♀️
Jeg dro til klinikken med små panikk og ett bilde i hode om at jeg nok en gang går gråtende ut av en klinikk med pølse lepper. Derimot, IKKE I DAG ❤️ She works magic.

Veldig glad for at Fillox har åpnet i Drammen - og kan varmt anbefale alle som ønsker en behandler som bryr seg om ditt utseende hit, til henne.

17. juli 2024

Besvarelse fra Fillox

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det betyr så mye for oss å høre at du har hatt en så positiv opplevelse med Surena, spesielt etter å ha gått gjennom tidligere utfordringer. Vi er så glade for at du endelig fikk det resultatet du ønsket, og at du følte deg trygg og ivaretatt hos oss! ❤️

Vi er også veldig stolte av vår nye klinikk i Drammen, og det er så hyggelig å høre at du kan anbefale oss videre. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake snart! :)

Elsker resultatet

Elsker resultatet! 🤩
Kjempe koselig dame, vet hva hun driver med, forklarer alt og gir gode anbefalinger som passer hvert enkelt. 🌸

15. juli 2024

Besvarelse fra Fillox

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Vi er så glade for å høre at du elsker resultatet og at du følte deg godt ivaretatt. Det er fantastisk at du satte pris på anbefalingene og opplevelsen hos oss. Vi gleder oss til å se deg igjen snart! :)

Jeg er kjempe fornøyd etter at jeg har…

Jeg er kjempe fornøyd etter at jeg har vært hos flinkeste surena😍hun dama der kan virkelig jobben sin og anbefaler hun til alle😍

21. juni 2024

Besvarelse fra Fillox

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Vi er utrolig glade for å høre at du er fornøyd med behandlingen hos Surena. Vi setter stor pris på at du anbefaler henne til andre :)

Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake!

Fillox Drammen

Fillox Drammen, anbefales på det sterkeste. Super dyktig og god service.

21. juni 2024

Besvarelse fra Fillox

Takk for anbefalingen! Vi setter pris på at du synes Fillox Drammen leverer god service. Velkommen tilbake! :)