Fillox® Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 60 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne roser personalet for deres professionalisme, nærvær og evne til at lytte til individuelle ønsker, hvilket sikrer en skræddersyet og behagelig oplevelse. Mange fremhæver den ærlige rådgivning og den grundige information, der skaber tryghed gennem hele behandlingsforløbet. Forbrugerne føler sig set og i gode hænder, og den omsorgsfulde tilgang bidrager til en positiv atmosfære. Resultaterne beskrives konsekvent som naturlige, smukke og præcist som ønsket, hvilket vidner om høj kvalitet og dygtighed.

Det, folk taler mest om

Staff

Brugere beskriver positive interaktioner med personalet, hvor mange fremhæver medarbejdere for deres... Se mere

Service

Forbrugere finder service positiv, og mange udtrykker stor tilfredshed med både resultaterne og den samlede... Se mere

Quality

Kunder deler positive meninger om kvaliteten og fremhæver super resultater, der er naturlige og flotte,... Se mere

Product

Anmeldere fremhæver positive aspekter af produktet, hvor mange udtrykker stor tilfredshed med de naturlige og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg kan varmt anbefale Mike! Han er utrolig professionel, nærværende og passioneret omkring sit arbejde. Allerede fra første session følte jeg mig tryg, set og i virkelig gode hænder. Han tager s... Se mere

Jeg kom ind med et billede af den præcise profil jeg ønskede i form af behandling med filler, Chanel som arbejder ved city 2 klinikken tog i mod mig og var så professionel! Mit resultat er lige præci... Se mere

Jeg fik lavet microneedling i dag hos Amina, og jeg er simpelthen så imponeret! Hun er utrolig sød, rolig og professionel, og hun fik mig til at føle mig helt tryg fra start til slut. Amina fork... Se mere

1. Skønhedssalon

Fillox’ vision er at højne kvaliteten og stoltheden inden for den æstetisk-medicinske industri. Fillox udspringer fra Oslo I Norge, med en række klinikker, og har nu også udvidet til Danmark. Vores branche har længe haft en generelt lav tærskel for, hvem der kan udføre medicinske injektioner og har dermed været præget af en betydelig grad af letsind. Vores ønske er at redefinere branchen ved at tilbyde en væsentlig højere kvalitet, end du finder i de fleste klinikker.

Svarer typisk inden for 1 uge

Jeg kan varmt anbefale Alberte

Jeg kan varmt anbefale Alberte! Hun er utrolig dygtig, professionel og har et fantastisk øje for detaljer. Fra første konsultation følte jeg mig tryg og godt informeret – hun tog sig god tid til at forklare alt, svare på mine spørgsmål og sikre, at vi fandt den helt rigtige løsning til mig.
Hun har bare øje for, hvad der ser naturligt og flot ud – og man kan mærke, at hun virkelig brænder for det, hun laver!
Kæmpe anbefaling!

18. oktober 2025

Filler hos Fillox af Mike

Jeg fik lavet filler hos Fillox af Mike, og jeg er virkelig tilfreds med oplevelsen. Mike var meget grundig og professionel gennem hele behandlingen. Han forklarede hvert trin, så jeg hele tiden vidste, hvad der skulle ske, og jeg følte mig tryg undervejs. Han lyttede til mine ønsker, kom med ærlig rådgivning, og resultatet blev præcis, som jeg håbede.

Kan varmt anbefale Mike hos Filox, han er både dygtig, rar og ærlig.

14. september 2025

Sødeste medarbejder Mike

Sødeste medarbejder Mike, som tager sin tid til at fortælle hvordan tingene er, og hvordan behandlingerne fungere. Man får det virkelig trygt hos ham.

19. september 2025
Fillox®-logo

Besvarelse fra Fillox®

Hej Amal, tak for at du har delt din oplevelse fra dit besøg hos Mike i Fillox Amager. Vi er glade for at du har følt dig tryg og sikker. Vi ser frem til at få dig på besøg igen.
Venlig Hilsen
Team Fillox

Skøn oplevelse – glæder mig til næste gang

Jeg har haft en rigtig skøn oplevelse hos Fillox i Amager Centret. Mike gør det super godt og er rigtig dygtig til at forklare proceduren, så man føler sig helt tryg. Han er imødekommende, venlig og møder én med et stort smil. Jeg fik botox, og priserne er meget rimelige.
Jeg glæder mig allerede til næste gang.

30. august 2025

Klumpede læber efter Lip filler

Jeg fik lavet læber hos Fillox i City 2 med 0,5 ml filler. I starten virkede det som en god oplevelse, og jeg syntes også, at mine læber så flotte ud lige efter behandlingen. Men allerede efter cirka en uge begyndte jeg at mærke tydelige klumper i mine læber, og det var ikke fordelt ordentligt. Man kunne tydeligt se klumperne i læberne.

Jeg tog derfor tilbage til et eftertjek og gjorde opmærksom på problemet. Behandleren kunne også selv mærke klumperne, men hendes eneste råd var, at jeg bare skulle massere dem ud. Det har jeg gjort flittigt, men klumperne er der stadig, og resultatet ser stadig ujævnt ud. Jeg er virkelig ked af resultatet, da klumperne er meget synlige. og det er ikke noget, jeg har oplevet tidligere andre steder, hvor jeg har fået lavet læber.

Alt i alt er jeg meget skuffet både over behandlingen og servicen. Jeg havde forventet et mere professionelt forløb og selfølgelig et ordentligt resultat. Desuden forstår jeg ikke hvad formålet er med et eftertjek, når der ikke blev taget hånd om problemet. Jeg har ihvertfald ikke følt jeg har været i “trygge hænder” når resultatet er alt andet end hvad det burde være.

28. august 2024
Fillox®-logo

Besvarelse fra Fillox®

Kære Emilie, tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du har haft denne oplevelse. Din behandling ligger over et år tilbage, og den behandler, du omtaler, er ikke længere ansat hos os. Vi har et stort fokus på at sikre, at alle kunder føler sig i trygge hænder, og vi prioriterer altid en grundig kontrol efter behandling for at sikre det bedste resultat.
Du er meget velkommen til at booke en ny konsultation hos os, så vi kan vurdere dine læber og finde den rette løsning sammen. Hos os er det vores højeste prioritet, at alle får en tryg og professionel oplevelse.
Hilsen
Team Fillox

Botox og filler

Jeg har fået lavet både botox og filler hos Maria i Fillox City 2 og jeg er utroligt glad for den dialog, vi altid har omkring det naturlige resultat, jeg gerne vil opnå. Maria er altid utroligt lyttende og professionel, og jeg kan kun anbefale hende og fillox mange gange.

26. august 2025

god oplevelse

Min oplevelse var virkelig positiv. Det var Mike der behandlede mig, han var virkelig høflig og blev meget glad for mine resultater

10. august 2025

Mand på 53 år!!

Som mand, hvor aldringen så småt sætter sine spor, besøgte jeg med store forventninger Alberte, hos Fillox - Amager Centret.

Og jeg må sige, at jeg er meget overrasket over mine resultater. At resultaterne taler for sig selv, er åbenlyst siger min omgangskreds, for det ses tydeligt!. Som 53 årig har jeg fået behandling med Botox i panden, behandling med Sunekos for trætte øjne - eller poser om man vil, og jeg kan kun sige, at jeg er mere end fuldt ud tilfreds med resultaterne.
Det som jeg vil fremhæve mest, er den generelle oplevelse jeg har haft og stadig har ved mine besøg. Jeg mødes med smil og ikke mindst med en faglig ekspertise, som gør, at jeg føler mig i helt sikre hænder. Alberte formår virkelig, at forklare mig, hvilke resultater der er at opnå for mig. og de resultater har som før nænvt ikke svigtet. Jeg er virkelig trilfreds med mine behandlinger, men mest af alt tilfreds med den sikkerhed og forklaring som Alberte giver mig HVERGANG jeg besøger Fillox i Amager Centret. Så, skulle der sidde et par mænd derude, så kan i rolig ligge jeres ansigt i Albertes hænder.

3. august 2025

Kæmpe ros til søde Alberte

Jeg har nu været hos Alberte 3 gange og hver gang har simpelthen været så god. Jeg har aldrig prøvet hverken filler eller microneedeling før og var lidt nervøs, men Alberte har været så god til at sætte mig ind i det og tålmodig med at svare på alle mine mange spørgsmål. Derudover er hun en meget sød og tålmodig pige og tager hensyn til, hvis man er nervøs og hun går super meget op i selv de mindste detaljer så man får det flotteste resultat. Jeg kan kun varmt anbefale Alberte og har kun gode ting at sige om hende! Jeg har fundet min forever klinik😍

14. juli 2025

Mike gjorde expert arbejde på lip…

Mike gjorde expert arbejde på lip filling, han vidste hvad han skulle gør for at give mig lip filling, og læberne blev rigtigt flot og prisen var overraskende god. Tak for en super service, it was beyond worth it!

27. juli 2025

Trygge rammer og klasse service ✨

Jeg fik i dag lavet læber hos Mike inde hos fillox i Amager centeret. Jeg fortalte ham om min nåle skræk og han var så god til at tage hensyn samt sikre sig at jeg fik trykket vejret ordentligt og at jeg var okay! Er forelsket i mine læber og glæder mig til at jeg i næste uge skal have lavet hage hos ham 🥰
10/10 for resultat og godt selskab 🫶🏽

29. juli 2025

Jeg har verdens bedste oplevelse hos…

Jeg har verdens bedste oplevelse hos min behandler Alberte som hjalp mig med at få et perfekt resultat af mine læber.
Man føler sig altid tryg og i gode hænder når man er hos Alberte som altid er sød og smilende. Hun er virkelig dygtig til at hjælpe en med at finde den rette behandling så man får sit ønskede resultat. Man føler sig ikke kun som patient hos hende, da hun gør lidt ekstra for at man føler sig speciel og det
Jeg kan klart anbefale at få lavet en hvilken som helst behandling hos Alberte

14. juli 2025

Fik lavet læber hos Alberte i Amager…

Fik lavet læber hos Alberte i Amager Centret, og jeg er SÅ tilfreds! Hun er mega dygtig og virkelig omhyggelig, man kan mærke, at hun går op i sit arbejde. Resultatet blev super naturligt og præcis som jeg ønskede. Klart en anbefaling herfra!

18. juli 2025

Jeg fik lavet fillers hos Mike hos…

Jeg fik lavet fillers hos Mike hos Fillox – og jeg må bare sige, at det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Mike er utrolig dygtig, professionel og empatisk. Allerede fra første konsultation følte jeg mig set og hørt. Han tog sig virkelig tid til at lytte til mine ønsker og behov, og han gav mig grundig og ærlig vejledning hele vejen igennem.

Selve behandlingen blev udført med imponerende teknik og præcision. Jeg følte mig tryg hele vejen, og Mike var fantastisk til at støtte mig gennem hele processen. Resultatet er super naturligt – præcis som jeg ønskede det!

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Hvis du overvejer fillers, så er Mike hos Fillox uden tvivl et af de bedste valg, du kan tage!

11. juli 2025