Fillox® - Amager Centret Anmeldelser 54

4,8

Reberbanegade 3, Plan 1,, 2300 København, Amager Øst, DK

Jeg har fået lavet filler hos fillox, udført af Mike. Han er utrolig dygtig og rolig og det gør oplevelsen tryg og behagelig hele vejen igennem. Mike er utrolig grundig og dygtig til sit arbejde o... Se mere

1. Skønhedssalon

Fillox’ vision er at højne kvaliteten og stoltheden inden for den æstetisk-medicinske industri. Fillox udspringer fra Oslo I Norge, med en række klinikker, og har nu også udvidet til Danmark. Vores branche har længe haft en generelt lav tærskel for, hvem der kan udføre medicinske injektioner og har dermed været præget af en betydelig grad af letsind. Vores ønske er at redefinere branchen ved at tilbyde en væsentlig højere kvalitet, end du finder i de fleste klinikker.

• Reberbanegade 3, Plan 1,, 2300, København, Amager Øst, Danmark

• 35100050

4,8

Svarer typisk inden for 1 uge

Jeg var netop hos Shaymaa

Jeg var netop hos Chanel, og jeg er meget tilfreds med hendes behandling. Hun var utrolig varm og rolig under hele forløbet, selvom jeg var nervøs. Samtidig var hun meget dygtig, og jeg ser virkelig frem til den fulde effekt.

Jeg kan allerede mærke en tydelig forbedring i mit ansigt, og jeg kunne ikke have ønsket mig et bedre resultat. Tusind tak, Chanel, hende skal I virkelig passe godt på!

5. maj 2026

Fillox - Mike

Mike er utrolig grundig og dygtig til sit arbejde og man kan mærke at han virkelig brænder for sit håndværk.
Jeg har fået at vide af en anden klinik, at mine læber ikke kunne laves, men må sige at her har Mike virkelig bevist det modsatte, med et så flot resultat.
Kæmpe anbefaling herfra👄

23. april 2026

Fantastiske priser med dygtig behandler

Ikke nok med at i køre med priser som de fleste kan være med på, så er Mike også bare en skøn behandler 🫶🏼 han har en god energi og man føler sig velkommen og i trygge hænder!
Han går meget op i sine kunder og i sit arbejde! Og han er DYGTIG til det!
Ikke nok med det, så han os bund ærlig!
Jeg elsker det!

17. april 2026

Naturligt resultat og ægte tryghed

Jeg kan uden tvivl sige, at jeg har fundet min behandler. Jeg kommer kun til at gå hos Mike, og han får mine varmeste anbefalinger.
Det var min første gang, jeg fik lavet en behandling, og jeg var ærligt talt ret nervøs. Jeg havde været til konsultationer flere andre steder, men endte med at trække mig, fordi jeg følte, at fokus hurtigt blev på alt det, der “kunne fikses”. Det gav mig en fornemmelse af, at det mere handlede om salg end om mig.
Jeg er godt klar over, at det er hverdag for dem – men for mig er det mit ansigt, og det er ikke noget, jeg tager let på. Derfor betød det enormt meget at blive mødt med forståelse og respekt for, at det her var noget, jeg havde tænkt grundigt over.
I stedet for bare at få et hurtigt “det kan vi sagtens ordne”, blev jeg mødt i den sårbarhed, der ligger i at sætte ord på sine usikkerheder. Jeg følte ikke, at jeg skulle “fikses” – men derimod hjælpes til at se helheden og føle mig godt tilpas i mig selv.
Jeg har fået lavet mine læber, og resultatet er så naturligt og smukt, at jeg selv kan se en stor forskel, men ingen omkring mig lagde mærke til det uden at jeg sagde det. Til gengæld har jeg fået flere kommentarer om, at jeg ser gladere ud – og det er jeg også.

30. marts 2026

Min oplevelse hos Fillox har været i…

Min oplevelse hos Fillox har været i samarbejde med Mike, som har taget mig gennem mit forløb med Botox. Jeg har været super glad for god sparring, rådgivning, transparens og skøn service. Jeg er kommet tilbage gentagende gange og kan klart anbefale🫶🏼

17. april 2026

Jeg har fået lavet de smukkeste læber hos Chanel

Jeg har fået lavet læber hos Chanel, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet! Fra start til slut har jeg følt mig i trygge hænder. Hun er utrolig professionel, grundig og virkelig dygtig til sit arbejde, og så er hun ærlig omkring, hvad der passer bedst til ens ansigt, hvilket jeg virkelig satte pris på.

Resultatet er præcis, som jeg havde håbet. naturligt, symmetrisk og bare så flot!

7. april 2026

Mike fra Fillox er en fantastisk…

Mike fra Fillox er en fantastisk behandler. Har aldrig forladt klinikken utilfreds. Det er tydeligt at han leverer kvalitetsbehandling. Han er sød, behagelig og han rådgiver kun til at man får behandlinger som gavner en. Han er enorm dygtig.

18. januar 2026

Havde en fantastisk oplevelse hos…

Havde en fantastisk oplevelse hos Alberte, super god behandling og super sødt personale

28. november 2025

Besvarelse fra Fillox® - Amager Centret

Kære Jakob, tusinde tak for at dele din oplevelse af vores kollega i Fillox Amager. Vi er stolte af at kunne levere en god behandling og oplevelse. Vi prøver at gøre vores bedste for at imødekomme alle ønsker. Vi sender ros videre til vores kollega. På gensyn.
Hilsen
Fillox

Jeg har fået lavet læber hos Alberte

Jeg har fået lavet læber hos Alberte, og har ikke kunne være mere tilfreds med resultatet.
Hun er både dygtig og professionel, hvilket har gjort at jeg har følt mig tryg og godt tilpas.
Alberte tog sig tid til at lytte til mine ønsker og bekymringer, og hendes forklaringer om behandlingenprocessen var klare og informative, hvilket gav mig en dybere forståelse for hvad jeg kunne forvente.
Varm anbefaling herfra, hun er givet mig præcis hvad jeg ønskede <33

18. juli 2025

Jeg kan varmt anbefale Mike

Jeg kan varmt anbefale Mike! Han er utrolig professionel, nærværende og passioneret omkring sit arbejde.
Allerede fra første session følte jeg mig tryg, set og i virkelig gode hænder. Han tager sig tid til at lytte, forklarer tingene grundigt og skræddersyr en plan, der passer præcis til ens behov. Derudover er han mega tålmodig ift man pludselig vil noget andet.

Man kan tydeligt mærke, hvor meget han brænder for at hjælpe sine klienter – og det gør hele oplevelsen både behagelig og motiverende. Jeg går altid derfra med en følelse af ro og tillid 🙏🏽❤️

Tak for alt dit smukke arbejde, Mike – du gør en stor forskel!

28. oktober 2025

Besvarelse fra Fillox® - Amager Centret

Hej Sara, Tusinde tak for din finde anmeldelse af din oplevelse. Det glæder os at du har været glad og tilfreds med din oplevelse og behandling i Fillox. Vi værdsætter utroligt meget at du har følt ro og har tillid til vores behandler.
Hilsen
Fillox

Jeg kan varmt anbefale Alberte

Jeg kan varmt anbefale Alberte! Hun er utrolig dygtig, professionel og har et fantastisk øje for detaljer. Fra første konsultation følte jeg mig tryg og godt informeret – hun tog sig god tid til at forklare alt, svare på mine spørgsmål og sikre, at vi fandt den helt rigtige løsning til mig.
Hun har bare øje for, hvad der ser naturligt og flot ud – og man kan mærke, at hun virkelig brænder for det, hun laver!
Kæmpe anbefaling!

18. oktober 2025

Filler hos Fillox af Mike

Jeg fik lavet filler hos Fillox af Mike, og jeg er virkelig tilfreds med oplevelsen. Mike var meget grundig og professionel gennem hele behandlingen. Han forklarede hvert trin, så jeg hele tiden vidste, hvad der skulle ske, og jeg følte mig tryg undervejs. Han lyttede til mine ønsker, kom med ærlig rådgivning, og resultatet blev præcis, som jeg håbede.

Kan varmt anbefale Mike hos Filox, han er både dygtig, rar og ærlig.

14. september 2025

Sødeste medarbejder Mike

Sødeste medarbejder Mike, som tager sin tid til at fortælle hvordan tingene er, og hvordan behandlingerne fungere. Man får det virkelig trygt hos ham.

19. september 2025

Besvarelse fra Fillox® - Amager Centret

Hej Amal, tak for at du har delt din oplevelse fra dit besøg hos Mike i Fillox Amager. Vi er glade for at du har følt dig tryg og sikker. Vi ser frem til at få dig på besøg igen.
Venlig Hilsen
Team Fillox

Skøn oplevelse – glæder mig til næste gang

Jeg har haft en rigtig skøn oplevelse hos Fillox i Amager Centret. Mike gør det super godt og er rigtig dygtig til at forklare proceduren, så man føler sig helt tryg. Han er imødekommende, venlig og møder én med et stort smil. Jeg fik botox, og priserne er meget rimelige.
Jeg glæder mig allerede til næste gang.

30. august 2025