Fijn op Vakantie Anmeldelser

3. Feriebolig
  4. Sommerhus
  5. Feriehusudlejning

Skrevet af virksomheden

Fijn op Vakantie verhuurt luxe vakantiewoningen en vakantieparken op de mooiste plekken in Nederland. Van natuurhuisjes tot wellnessvilla’s – altijd met betrouwbare partners, transparante informatie en een soepel boekingsproces. Ons doel? Jou écht Fijn op Vakantie laten gaan.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 50 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

3 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Geen kennis van situatie ter plaatse en géén communicatie

Ik boekte in september 2025 bewust een specifieke woning op Buitenplaats De Hildenberg voor de periode van 18 mei tot en met 8 juni 2026 bewust de bepaalde woning Roegte 25. Wij komen er al vanaf 2013. Later bleek deze zonder voorafgaand overleg te zijn gewijzigd naar een andere woning. Deze wijziging ontdekte ik zelf. Het vervangende verblijf beschikte niet over diverse voorzieningen die voor mij juist de reden waren om de oorspronkelijke woning te boeken, zoals meer privacy, een ruimere tuin, een inloopdouche, een droger en meer bergruimte.

Tijdens de communicatie kreeg ik bovendien de indruk dat onvoldoende duidelijk was welke woningen onder welke beheerder vielen. Naast Buitenplaats De Hildenberg bleek er nog een andere beheerder actief te zijn voor een beperkt aantal woningen, namelijk Gruun 19, Gruun 22, Roegte 12, Ofslag 19 en Ofslag 21. De ondersteuning verliep daar via het kantoor van de golfbaan en de brasserie. Daarbij kreeg ik de indruk dat de kennis van de vakantiewoningen beperkt was en dat er geen eigen technische dienst beschikbaar was. Hierdoor werden vragen niet altijd adequaat beantwoord en ontstond onduidelijkheid over verantwoordelijkheden.

Ondanks excuses van Fijn op Vakantie heb ik geen duidelijke uitleg ontvangen waarom beide woningen als gelijkwaardig werden beschouwd. Ook de communicatie rondom de wijziging van de boeking en de afhandeling van vragen vond ik teleurstellend. Daarbij miste ik een duidelijke eigen verantwoordelijkheid van Fijn op Vakantie; in de reactie werd vooral verwezen naar beheerders en andere betrokken partijen.

Positief wil ik wel benoemen dat de medewerkers van Buitenplaats De Hildenberg zelf zeer behulpzaam en servicegericht waren. Hun inzet verdient absoluut een compliment.

7. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte ervaring met deze organisatie

In de kerstvakantie een villa geboekt bij deze organisatie via Booking . De aankomst was echter een grote tegenvaller. In het huis was het 5 graden, het was heel erg vies, er lag beschimmeld brood in de keukenkastjes, was van vorige huurders in de wasmachine, etc. Er was geen beddengoed, terwijl de bedden opgemaakt hadden moeten zijn etc. In een slaapkamer vonden we peuken, terwijl het een rookvrij huis is. In een andere slaapkamer vonden we vuile was. Na een telefoontje richting de organisatie duurde het bijna een uur voordat er iemand kwam kijken. Er werden uiteindelijk schoonmakers ingeschakeld, maar voordat we in het huisje konden waren we drie uur verder. We zijn in de tussentijd uit nood wat gaan eten en drinken in het nabijgelegen hotel. Toen we begin van de avond in het huis konden, was het nog steeds ijskoud. Als troost kregen we zakje haardhout…we hebben uiteraard een klacht ingediend bij het villapark, maar we wachten nog altijd op een reactie. Kortom, een schandalige behandeling.

Update 1 juni: na de review hier kon de info wel worden gevonden en werd een vergoeding beloofd door het park. Helaas wachten we daar, ondanks herhaald mailen van onze kant, nog steeds op.

29. december 2025

Beste Carina,

Wat vervelend om te lezen dat jullie verblijf zo is gestart. De situatie die u beschrijft, een koud en vervuild huis, ontbrekend beddengoed en de vertraging bij aankomst, is absoluut niet hoe een vakantie zou moeten beginnen. Dat vinden wij oprecht niet oké en we begrijpen heel goed dat dit een grote teleurstelling is geweest.

We willen hierbij wel graag toelichten hoe onze rol is ingericht. Wij verzorgen het boekingsproces, terwijl het beheer, de schoonmaak en de sleuteloverdracht volledig bij het betreffende villapark liggen. Om uw klacht goed bij het park onder de aandacht te kunnen brengen en opvolging te geven, hebben wij helaas nog niet kunnen achterhalen om welk park het precies gaat. Zonder die informatie kunnen wij dit niet gericht voor u oppakken. Tot slot hopen we dat het boekingsproces wel soepel en duidelijk is verlopen.

Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring. Feedback zoals deze helpt ons om beter te sturen richting onze partners en de kwaliteit te blijven verbeteren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Accommodatie Ansen Drenthe

Een aanrader. Mooie accommodatie in Ansen drenthe geboekt voor een midweek. Huis van alle gemakken voorzien. & een fijn contact met de mensen die het verhuren.

4. august 2025

Besvarelse fra Fijn op Vakantie

Hoi Anouk, wat fijn om te horen! Wie weet tot nog weer een andere keer!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vakantiehuis geboekt via Fijn op Vakantie

We hebben onlangs een vakantiehuis geboekt via Fijn op Vakantie en zijn ontzettend tevreden over onze ervaring. Vanaf het eerste contactmoment verliep de communicatie uiterst vlot en professioneel. We kregen snel reactie op onze vragen, zowel per mail als telefonisch, en alle informatie was duidelijk en volledig. Dit gaf ons meteen veel vertrouwen in de organisatie.

Het vakantiehuis zelf voldeed volledig aan onze verwachtingen – schoon, gezellig ingericht en gelegen op een prachtige locatie midden in de natuur. Alles was tot in de puntjes geregeld bij aankomst: het inchecken ging soepel, de sleutel lag klaar zoals afgesproken, en er lag zelfs een welkomstpakketje voor ons klaar. Een leuke en attente verrassing!

Wat ons vooral opviel, was de persoonlijke benadering van Fijn op Vakantie. Het voelde niet als een anonieme boeking via een grote site, maar echt alsof we met mensen te maken hadden die meedenken en willen dat je een fijne tijd hebt. Dat maakte voor ons echt het verschil.

We hebben enorm genoten van ons verblijf en komen zeker nog eens terug. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloze en goed georganiseerde vakantie in Nederland!

21. juni 2025

Besvarelse fra Fijn op Vakantie

Wat ontzettend fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over jullie ervaring met Fijn op Vakantie! We doen ons uiterste best om persoonlijke service en zorgeloze vakanties te bieden, en het is heel waardevol om te horen dat dit ook zo is ervaren. Bedankt voor je uitgebreide woorden. Daar doen we het voor! We kijken ernaar uit om jullie in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.