Fijne Kleine Anmeldelser

1. Babytøjsbutik
  2. Børnetøjsbutik

Fijne Kleine is een webshop voor baby- en kids. Wij bieden een uniek samengestelde collectie van de allerleukste items voor kleintjes van 0 tot en met 4 jaar. Je vindt hier ieder seizoen de tofste, met de hand gemaakte items, van kleine merken uit Nederland en Europa. Dat draagt met een goed gevoel!

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

heel netjes verzorgd

snelle levering, heel leuk verpakt.

wel brievenbus pakket, deze is slap , waardoor de verpakking open was gegaan, maar dit was met een paar stukjes tape te herstellen...

12. oktober 2024

Besvarelse fra Fijne Kleine

Dank je wel voor je mooie review! Jammer dat het pakketje iets minder mooi is aangekomen dan de bedoeling is. Je feedback wordt in het vervolg zeker meegenomen.

WOW....wat een prachtige kleertjes!

WOW....wat een prachtige kleertjes heb ik hier kunnen kopen! Niet de allerdaagse babykleding en daarom zo leuk. Zachte stof met kleine details. Ze staan baby Bram zo mooi. Bedankt voor het meedenken!
Het was moeilijk kiezen ; ))

24. august 2024

Besvarelse fra Fijne Kleine

Bedankt voor je geweldige review!

Bestelling Fijne Kleine

Al meerdere bestellingen gedaan en elke keer erg tevreden over het pakket en de service. Ze verkopen veel leuke dingen en het is elke keer weer een feestje om het uit te pakken.

22. juni 2024

Besvarelse fra Fijne Kleine

Dank je wel voor de lovende woorden!

Snelle service

Snelle service, snelle reactie maar vooral mooie kwaliteit en je cadeau word prachtig ingepakt. Een feest om weg te geven.
En op de koop toe ook nog eens heel vriendelijk geholpen .

1. juni 2024

Besvarelse fra Fijne Kleine

Bedankt voor je review, dat is super fijn om te horen!

Super!

Super lieve eigenaresse en mijn bestelling heel snel ontvangen. Was ook heel leuk verzonden. Echt heel blij mee!

7. august 2024

Besvarelse fra Fijne Kleine

Dank je wel voor je review en de mooie woorden!