Goede prijs en snel bezorgd. Helaas slechte aftersales. De beugel van het fietsstoeltje zat onder de lelijke plekjes. Dit zouden alle stoeltjes hebben, en nieuwe beugels van Thule ook, aldus fiets-st... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Maken "nep" opmerkingen bij retourzendingen om klanten voor de kosten te laten opdraaien. Gelukkig had ik mijn mail waarin stond dat ik alles wilde retourneren. De zogenaamde geplaatste opmerking niet... Se mere
2 achterzitjes besteld, bij een was helaas de beugel ter bevrstiging van het voetssteuntje afgebroken. Maar na snel contact kregen we het onderdeel na gestuurd. Zeer tevreden over de producten maar ze... Se mere
Goed product en hele snelle, fijne en duidelijke service. Ik had namelijk eerst een fietsstoeltje voor het het zadel besteld, deze bleek niet te passen. Via de chat contact gezocht en daar werd ik goe... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De grootste fietsstoeltjes specialist van o.a. Bobike en Yepp fietsstoeltjes van Nederland. Bestel Snel en Veilig je Bobike en Yepp fietsstoeltje.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 15 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Cursus klantvriendelijkheid zal niet misstaan
Artikel wijkt af van de product specificaties. Meneer van de klantenservices erg onklantvriendelijk. Geen mogelijk tot gratis retourneren terwijl het een fout van hun betreft. Lichten je ook op met de verzendkosten. Je moet betalen voor pakketpost maar artikel werd via de brievenbus bezorgd. Koop hier nooit wat.

Besvarelse fra Fiets-stoeltje.nl
Hele goede ervaring maandag avond…
Hele goede ervaring maandag avond besteld woensdag in huis perfect.
Werd ook nog super vriendelijk geholpen of het stoeltje wel zou passen op de fiets . Dus raad dit iedereen aan heel fijn dit.
Makkelijk te bestellen en binnen 3…
Makkelijk te bestellen en binnen 3 werkdagen binnen.
Alles goed en duidelijk geregeld
Alles goed en duidelijk geregeld. Alleen bezorging GLS was een ramp.
Ze kregen de pakketautomaat niet open en dys lueten ze het pakket maar staan op status onderweg. Uiteindelijk na zelf contact op te nemen met GLS pakket 8km verderop kunnen gaan ophalen.
Gewoon gedaan wat ze moesten doen!
Gewoon gedaan wat ze moesten doen!! Helemaal prima dus!!
24 juni een bestelling geplaatst
24 juni een bestelling geplaatst, nog altijd niets ontvangen...
Bestelling dan ook geannuleerd
Blijkbaar iemand die vanuit huis een…
Blijkbaar iemand die vanuit huis een handeltje heeft met deze webshop.
Een week lang gewacht op een pakket dat niet was verstuurd. Met leugens stug vol blijven houden dat dit wel zo was. Uiteindelijk na een week contact opgenomen met de vervoerder en daar was het pakket nooit aangemeld.
Snelle levering en een goed product…
Snelle levering en een goed product tegen een mooie prijs.
Slechte ervaring
Pakket snel ontvangen, maar niet zoals op de foto. Er blijken twee versies van het fietszitje te zijn. Nog in afwachting of ik de versie kan ontvangen die ik wilde hebben.
To be continued…
Inmiddels een aantal weken werden. Geen reactie gehad op de vraag of de oude versie nog op voorraad is. Pakket een week geleden teruggestuurd en ook daar nog niks over gehoord. Inmiddels als 5 mails gestuurd. Ben bang dat ik kan fluiten naar m’n geld. Heel erg jammer en uitermate teleurgesteld!!
Super mooi stoeltje en bijpassend…
Super mooi stoeltje en bijpassend windscherm😊 eenvoudig te bevestigen!
Slechte service!
Slechte service!
Als ik 0 sterren kan geven, doe ik dat het liefst.
15 werkdagen later heb ik nog steeds geen fietsbelletje gekregen, ik had inmiddels 2 maal gemaild hierover.
Daarna heb ik gevraagd of ik mijn geld terug gestort kan krijgen, ook dit duurt inmiddels al 10 werkdagen!
Ik vind het een teleurstelling......!!!
Lang moeten wachten, maar uiteindelijk prima opgelost
Na vele malen contact, omdat mijn bestelling maar niet geleverd werd en de track & trace nog steeds meldde dat de bestelling nog niet aangeleverd was, eindelijk mijn bestelling na 10 dagen ontvangen. Ze hebben hem opnieuw opgestuurd.
Doen wat ze beloven
Ruime keuze, eenvoudig om een bestelling te plaatsen en goed geïnformeerd omtrend de levering.
Snel en de juiste spullen
Fiets stoeltje en meer
Gewoon goed, zo als het hoor, je krijgt wat je hebt besteld.
Goed product en wordt goed geïnformeerd…
Goed product en wordt goed geïnformeerd van de status.
Heel fijn stoeltje
Heel fijn stoeltje
En de bezorging super fijn
En heel goed verpakt
De hond zit heel fijn in het mandje