Goede prijs en snel bezorgd. Helaas slechte aftersales. De beugel van het fietsstoeltje zat onder de lelijke plekjes. Dit zouden alle stoeltjes hebben, en nieuwe beugels van Thule ook, aldus fiets-st... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Maken "nep" opmerkingen bij retourzendingen om klanten voor de kosten te laten opdraaien. Gelukkig had ik mijn mail waarin stond dat ik alles wilde retourneren. De zogenaamde geplaatste opmerking niet... Se mere
Goed product en hele snelle, fijne en duidelijke service. Ik had namelijk eerst een fietsstoeltje voor het het zadel besteld, deze bleek niet te passen. Via de chat contact gezocht en daar werd ik goe... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De grootste fietsstoeltjes specialist van o.a. Bobike en Yepp fietsstoeltjes van Nederland. Bestel Snel en Veilig je Bobike en Yepp fietsstoeltje.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 15 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
goeie service en mooie producten
2 achterzitjes besteld
2 achterzitjes besteld, bij een was helaas de beugel ter bevrstiging van het voetssteuntje afgebroken. Maar na snel contact kregen we het onderdeel na gestuurd. Zeer tevreden over de producten maar zeker ook over de service. Een aanrader dus.
Goede service, snelle reactie op mijn mail en ook nog eens een super mooi windscherm erbij als presentje. Top.
Goede prijs en verzending spareparts…
Goede prijs en verzending spareparts van fietsstoeltjes. Voetsteuntjes voor de Bobike achterzitje waren hier, bij als een van de weinig webshops te krijgen!
Bestelling niet geleverd, oplichting!
Bestelling zou binnen 2 werkdagen verstuurd worden, dat zijn er 4 geworden. 6 dagen na het "versturen" van mijn pakketje heb ik nog altijd geen track en trace en betwijfel ik of het pakketje uberhaupt wel verzonden is.
Al 2 keer contact opgenomen en telkens zou het uitgezocht worden en zou ik gemaild worden, maar dat is niet gebeurd tot nu toe.
Ik begin te denken dat dit oplichters zijn. Ik zou het zekere voor het onzekere nemen en op een andere website bestellen. Bij deze website ontvang je je bestelling weken later (als dat uberhaupt nog gaat gebeuren) of helemaal niet.....
Update- ondertussen 6 keer contact gehad, telkens met loze beloftes. Er wordt niet meer gereageerd door het bedrijf dus ik kan concluderen dat hier helaas oplichters aan de gang zijn. Bestel hier niet!

Besvarelse fra Fiets-stoeltje.nl
Kwalitatieve producten en goede klantenservice
Het fietskrat heeft een fijn formaat, de letters zijn scherp en duidelijk afgedrukt. Wel waren er wat logistieke problemen, maar de klantenservice heeft me hier goed bij geholpen. Zeker een aanrader!
Goede prijs, slechte aftersales
Goede prijs en snel bezorgd. Helaas slechte aftersales. De beugel van het fietsstoeltje zat onder de lelijke plekjes. Dit zouden alle stoeltjes hebben, en nieuwe beugels van Thule ook, aldus fiets-stoeltje.nl.
Maar contact gezocht met Thule zelf en die hebben een helemaal gave beugel toegestuurd. Klinkt dus alsof fiets-stoeltje.nl zichzelf er gemakkelijk vanaf wil maken.
Delivery date will not be met
Week after week, I'm left hanging by the show! Emails go unanswered! "AI ‘Rik’ gives vague answers... Not recommended so far...
Januari iets besteld
Januari iets besteld, bestelling nooit ontvangen. Ondanks meerdere mails en telefoontjes, geen reactie. Beloven het uit te zoeken en terug te bellen, doen ze vervolgens niet.
Zelf na 1 week moeten mailen en…
Zelf na 1 week moeten mailen en achteraf bellen wegens geen antwoord. Opnieuw gemaild. Helm bleek niet meer leverbaar. Na nog een week geen terugbetaling ontvangen. Mail gestuurd voor info...geen reply. Jammer... Was eerste en tegelijkertijd ook laatste keer. Onbetrouwbare indruk. Geen empathie/connectie met de klant.
Super snel thuisbezorgd en mooie…
Super snel thuisbezorgd en mooie stevige fietstassen!
Gewoon mooi volgens afspraak geleverd
Gewoon mooi volgens afspraak geleverd
Uitstekende klantenservice
Ik was allang op zoek naar een passende adapter voor een fiets stoeltje op mijn ebike. Dat was een probleem ivm afmetingen van de bagagedrager. Heel tevreden met het advies van Rik van de klantenservice. Dat is nog eens meedenken; heb nu eindelijk een passende adapter. Top geregeld!
Was top
Was top! Duidelijke beschikbaarheids- en bezorginformatie, mooi verpakt, goede prijs.
Goed product en zeer behulpzame service!
Goed product en zeer behulpzame service!
Goede snelle service
Het slotje bleek niet te werken. Na contact op te hebben genomen kregen we binnen enkele uren al reactie, een nieuw slotje is meteen opgestuurd. Fijne snelle service!
Slechte communicatie & onbetrouwbare levering
Levering zou 5 tot 10 werkdagen duren. Na 26 werkdagen nog geen helm of überhaupt een track & trace code ontvangen. Het merendeel van hun communicatie vraagt om een beoordeling op deze site, maar helaas geen update over de bestelling.