fidgetcube1 Anmeldelser 5

3,4

1. Erhvervsservices

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Den nye sjove Fidget Cube har alt til dig som er urolig og ikke kan lade en kuglepen være i fred. Danmarks sjoveste dims!

3,4

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

okay, men IKKE acceptabel ventetid

Det startede endeligt godt ud, med at jeg fik min cube forholdsvis hurtigt i starten af maj. Men da den lille dut, som der også er på joystik, ryger af, kontakter jeg fidget-cube igen og de siger jeg for en ny med det samme. Jeg ventede og ventede og cirka en måned senere, kontakter jeg dem igen, for at fortælle dem at den aldrig er kommet frem. De siger at de personligt vil sende den med det samme, og jeg for, igen, ingen orderbekræftelse! I mandags blev det så nok. Der havde jeg ventet 2 måneder cirka og den var stadig ikke kommet. Jeg ringer der ind igen og de undskylder og siger at de som en undskyldning vil sende mig 2 cubes, men det bliver nød til at blive i en anden farve, fair nok tænker jeg og dagen efter går jeg så ned efter min pakke. Da jeg så kommer hjem ligger der 2 spinnere i min pakke??? Jeg ringer IGEN der ind og de siger at der har været et kodningsproblem ude på deres lager, men de vil sende mig 2 cubes med det samme og jeg kunne jo bare beholde de 2 spinnere. Super fint, og jeg står nu i dag og må kontakte dem igen, da ham jeg snakkede med i går havde glemt at sige at den farve jeg skulle have var udsolgt!

De er super venlige inde i forretningen, men jeg syntes IKKE at det er vær at give dem 5 stjerner.
De for 3 stjerner i stedet for 2 fordi at de var venlige og gav mig lidt ekstra med inde fra deres butik af.

12. juli 2017

Fin oplevelse - dog manglende kommunikation

Jeg bestilte en sort fidget cube en fredag, hvor pakken blev sendt fra lageret mandag. Da jeg ikke havde modtaget noget fredagen efter, forsøgte jeg at ringe til virksomheden, men ingen svarede telefonen og der var heller ingen telefonsvarerbesked, så man vidste om man havde ringet rigtigt. Efter nogen ventetid på virksomhedens chat, fik jeg fat i en hjælpsom medarbejder, som fortalte, at de havde 5 dages leveringstid, når man fik fri fragt - dette stod ingen steder på siden. Jeg modtog produktet dagen efter. En ok oplevelse, men der mangler noget kommunikation og mere information mellem kunde og virksomhed.

5. juni 2017

Min bestilling er aldrig blevet …

Min bestilling er aldrig blevet afsendt. Når jeg rykker for min bestilling skriver de at de lige har sendt varen, uagtet at jeg kan se på deres hjemmeside at varen er udsolgt??? Jeg håber at det ikke tager lige så lang tid før mine penge er tilbageført.

29. maj 2017

God oplevelse

Leveringstid på 9 dage. Dog oplyser de ikke om den forventede leveringstid hverken i deres email eller på deres hjemmeside, hvilket er et mindre minus som burde være nemt at rette op på.

19. maj 2017

Rigtig sød support

Rigtig sød support. De havde dog ikke den farve jeg ville havde på lager og derfor blev det en restordre. Jeg fik dog hurtig besked om dette og da de ikke kunne få fat i varen hurtigt nok, så fik jeg endnu en mail, om at jeg kunne skifte farven til en som de havde på lager eller vente. De kompenserede for ventetiden og support svarede utrolig hurtigt på alle spørgsmål jeg havde. Det er btw ikke en billig kopi de sælger, det er af god kvalitet.

12. april 2017