Meget venlig og imødekommende betjening. God rådgivning, med mulighed for at ringe med opfølgende spørgsmål. Det hjælper jo rigtig meget, at man kan spare en hel del penge på sin forsikringer vel at... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Hos Fælles Forsikring (fforsikring.dk) er vores fokus at levere forsikringsløsninger, der gør en reel forskel i hverdagen for private- og erhvervskunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af privatforsikringer, der kan tilpasses dine behov, og vi gør en dyd ud af at sikre, at du altid føler dig tryg og godt informeret. Vores mission er enkel: at skabe tryghed gennem gennemsigtighed, personlig rådgivning og forsikringsdækninger, der passer til dit liv. Vi ved, at forsikringer kan være svære at overskue, men med vores erfarne team af rådgivere sørger vi for at gøre det nemt og forståeligt. Uanset om du har brug for en indboforsikring, erhvervsansvar, ulykkesforsikring eller noget helt andet, hjælper vi dig med at finde den løsning, der beskytter det, der betyder mest for dig. Hos Fælles Forsikring går vi op i at skabe stærke relationer til vores kunder. Vi tror på, at tillid og åbenhed er fundamentet for gode løsninger, og derfor arbejder vi altid for at tilbyde de bedste vilkår uden skjulte gebyrer eller komplicerede betingelser. Vi er stolte af at være din betroede partner, når det handler om at sikre dig og din familie i hverdagen. Besøg os på fforsikring.dk og oplev, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe tryghed gennem de rette privatforsikringer.
Dronning Olgas Vej 20B, 2000, Frederiksberg , Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Fed oplevelse med en god snak med Alexander. Han forklare det hele punktlige, hvis du ikke selv hel har styr på de forskellige ting.
Forsikringer til en god pris, hvis du synes din nuværende forsikring er for dyr.
Kan stærkt anbefales.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
God service og behagelig samtale

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Super flink forsikringsmand, meget behjælpelig og jeg fik bedre dækning og sparer ca 9500kr om året og det er jo helt vildt at spare så mange penge på 2 bilforsikringer med bedre dækning samt hus og indbo 🙂

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Jeg har lige haft en samtale med Samet ind fra Fællesforsikring. Samet fik forklaret uddybende, hvordan tingene fungerede, og hvad de kunne tilbyde mig. Det resulterede i at jeg fik en besparelse på 15.000 dkk årligt, hvilket jeg selvfølgelig valgte at takke ja til. Udover besparelsen var det en rigtig behagelig og rar samtale - Tak Samet! Det kan klart anbefales.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Jeg har haft en meget god oplevelse med kundeservice hos Fælles Forsikring. Medarbejderen( Surush) var venlig, professionel og hurtig til at hjælpe. Mine spørgsmål blev besvaret klart og præcist, og jeg oplevede en effektiv og imødekommende service. Alt i alt en rigtig tilfredsstillende kundeserviceoplevelse.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Super skarpe tilbud, med bedre dækning. Forhandlet en bedre pris hos samme forsikringsselskab, som jeg selv havde indhentet tilbud hos.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Meget venlig og professionelle medarbejdere.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Sparede 3.000 kr. om året på mine forsikringer. Viggo var super nem at snakke med, og svarede på alle spørgsmål jeg havde.
Kan anbefales!

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Fantastisk service rigtig profesionelt arbejde, altid klar på telefonen til og hjælpe, 5 ud af 5 stjerner, og deres medarbejder samet, han kan sku sit kram meget dygtig medarbejder, mega hjælpsom og serviceminded fantastisk samtale jeg fik med ham om mine forsikringer, 5 ud af 5 til samet han har alt hvad en medarbejder skal have i hans branche, super dygtig

Besvarelse fra Fælles Forsikring
God service og søde medarbejder

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Jeg blev ringet op af Fælles Forsikringen, og det blev en virkelig positiv oplevelse. Medarbejderen Adam var både venlig, hjælpsom og meget professionel. Samtalen var behagelig, og jeg følte mig hverken presset eller stresset – tværtimod blev jeg guidet roligt og klart gennem mine muligheder.
Det hele blev forklaret på en måde, der var let at forstå, og jeg endte med at oprette en ny forsikring, fordi jeg følte mig tryg og godt behandlet. Effektiv service og en rigtig god oplevelse. Jeg kan varmt anbefale Fælles Forsikringen.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Kæmpe anbefaling her. Du bliver rigtig godt dækket ind til en fornuftig pris. Mathias var virkelig god til at hjælpe mig godt igennem alt, så det jeg rigtig glad for!

Besvarelse fra Fælles Forsikring
God og professionel behandling.
Skarpe priser og god forståelse for kundens behov.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Rigtig fin service hvor der blev givet god tid til samtalen, som var behagelig og informativ i top. Har lige skiftet til Fælles Forsikring og er glad for aftalen 😊

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Super god snak med Alexander og en lille slat penge sparet.
Jeg glæder mig til at se om servicen lever op til det lovede men super god start og rådgivning.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Super fornem snak med deres sælger Alexander. Der blev gennemgået de forsikringer jeg ledte efter at skifte, til de bedste priser jeg kunne finde. Der blev taget sig god tid og perfekte forklaringer på spørgsmål dertil. Absolut en anbefaling værd herfra!
Hvis man leder efter et mindre og mere personligt forsikringsselskab der tager sig tid til os kunder, så er det hos Fælles forsikring man skal forhøre sig hos

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Fantastisk samtale med Viggo som resulterede i at jeg flyttede alle mine forsikringer fra Tryg selvom jeg egentlig bare skulle have et tilbud på min bil forsikring.
Så nu håber jeg I holder hvad I lover. Eftersom der går 20 år imellem jeg skifter forsikring.

Besvarelse fra Fælles Forsikring
God og hurtig service. Lige som man skal forvente😊

Besvarelse fra Fælles Forsikring
Dejlig behagelig snak med en medarbejder. Super nem og hurtig service. 5 stjerner herfra, jeg anbefaler fællesforsikring!