Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver især den venlige og imødekommende betjening fra personalet, som tager sig tid til at forstå individuelle behov og forklare komplekse forsikringsforhold på en letforståelig måde. Mange forbrugere er begejstrede for den professionelle og hjælpsomme kundeservice, der skaber tryghed og en følelse af at blive mødt som et menneske, ikke blot et nummer i systemet. En stor del af kunderne har oplevet betydelige besparelser på deres forsikringer, ofte med bedre eller samme dækning, hvilket giver stor værdi for pengene. Dog har nogle få kunder oplevet problemer med skift af forsikringer, hvor der har været uoverensstemmelser eller misforståelser, hvilket har skabt utilfredshed. Enkelte har også fundet processen med at logge ind med MitID for hurtig og manglet mulighed for at overveje tilbud.

Det, folk taler mest om

Staff

Forbrugere finder personalet yderst positivt. Kunder roser medarbejdernes venlighed, professionalisme og evne... Se mere

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service. Mange fremhæver den venlige, imødekommende og... Se mere

Price

Anmeldere fremhæver positive aspekter af prisen. Kunder rapporterer, at de har sparet betydelige beløb på... Se mere

Customer service

Brugere beskriver positive interaktioner med kundeservice. Kunder fremhæver især rådgivernes venlighed,... Se mere

Value for money

Kunder deler positive meninger om værdi for pengene. Forbrugere rapporterer, at de har sparet betydelige... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Meget venlig og imødekommende betjening. God rådgivning, med mulighed for at ringe med opfølgende spørgsmål. Det hjælper jo rigtig meget, at man kan spare en hel del penge på sin forsikringer vel at... Se mere

Min snak med Alexander gjorde hele oplevelsen bedre. Normalt er forsikringssnakken fyldt med ting jeg hverken kender til eller har nemt ved at tage stiiling til. Men Alexander gjorde mere end... Se mere

Jeg talte med medarbejderen Viggo. Han var klar og tydelig i sin kommunikation. Jeg oplevede samtalen rar og hjælpsom. Takket være FF kan jeg nu sige farvel til Alka forsikrings urimelig dyre forsik... Se mere

Jeg har snakket med Alexander, en fatastisk flink fyr, der har styr på tingene. Han kunne spar mig 2700kr året, det meget taget i betragtning af andre selskaber, jeg har snakket med kun har været dyre... Se mere

1. Forsikringsvirksomhed
  2. Ulykkesforsikringsselskab
  3. Bilforsikringsselskab
  4. Boligforsikringsselskab
  5. Forsikringsselskab
  6. Ansvarsforsikringsselskab

Hos Fælles Forsikring (fforsikring.dk) er vores fokus at levere forsikringsløsninger, der gør en reel forskel i hverdagen for private- og erhvervskunder. Vi tilbyder et bredt udvalg af privatforsikringer, der kan tilpasses dine behov, og vi gør en dyd ud af at sikre, at du altid føler dig tryg og godt informeret. Vores mission er enkel: at skabe tryghed gennem gennemsigtighed, personlig rådgivning og forsikringsdækninger, der passer til dit liv. Vi ved, at forsikringer kan være svære at overskue, men med vores erfarne team af rådgivere sørger vi for at gøre det nemt og forståeligt. Uanset om du har brug for en indboforsikring, erhvervsansvar, ulykkesforsikring eller noget helt andet, hjælper vi dig med at finde den løsning, der beskytter det, der betyder mest for dig. Hos Fælles Forsikring går vi op i at skabe stærke relationer til vores kunder. Vi tror på, at tillid og åbenhed er fundamentet for gode løsninger, og derfor arbejder vi altid for at tilbyde de bedste vilkår uden skjulte gebyrer eller komplicerede betingelser. Vi er stolte af at være din betroede partner, når det handler om at sikre dig og din familie i hverdagen. Besøg os på fforsikring.dk og oplev, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe tryghed gennem de rette privatforsikringer.

4,9

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Dejlig service og gode priser

Dejlig service og gode priser

5. marts 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse! Vi sætter stor pris på det.

God dag :)

Mvh. Ellen, Fælles Forsikring

Talte med Alexander,somgav mig den…

Talte med Alexander,somgav mig den rette vejledning,så jeg sparede tusindvis af kroner.sørg for at han får en god lønforhøjelse.det vil være en god investering.han var ikke at kunne hjælpe med en husforsikring.(stråtag bindingsværk).Måske skulle i overveje det.mvh. Torben Nielsen06

Hej Torben,

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget, at du har været glad for vores rådgivning. Jeg sender rosen videre til Alexander :)

Mvh. Ellen, Fælles Forsikring

Jeg kan varmt anbefale dette firma 🏆

Jeg kan helt klart anbefale firmaet. Efter en god snak med Alexander, som forklarede det hele rigtig godt, fik jeg det bedste tilbud på en samlet forsikringspakke.🏆

Hej Andrew,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os meget, at du har været glad for din rådgivning. Jeg giver rosen videre til Alexander :)

Mh. Ellen, Fælles Forsikring

Hos fælles forsikring fik jeg rigtig…

Hos fælles forsikring fik jeg rigtig godt behandling og tog godt imod mig. Jeg takker og er meget glad for den forsikring tilbud jeg fik sparede masser penge.
Stor tak til Alexander 😁.

Hej Sheikh,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os meget, at du har været glad for din rådgivning. Jeg sender rosen videre til Alexander :)

Mvh. Ellen, Fælles Forsikring

Professionelt samarbejde og god service

Samtalen med Aleksander foregik på et meget professionelt og sagligt niveau i en meget venlig atmosfære. Produktet blev tilpasset mine behov rigtig godt. At handle med Aleksander er en ren fornøjelse.

3. marts 2026

Hej Katarzyna,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os meget, at du har været glad for din vejledning. Jeg giver rosen videre til Alexander :)

Billig og professionel forsikringstjek

Billig og professionel forsikringstjek. Jeg ville klart anbefale til andre unge billister som går og mangler en forsikring.

3. marts 2026

Hej Kris,

Tak for din anmeldelse! Det glæder os meget, at du er blevet glad for din bilforsikring :)

Mvh. Ellen, Fælles Forsikring

Det var hurtig og super god service.

Det var hurtig og super god service.
Vi gennemgik alt og sammenlignede og fik styr på alt

24. februar 2026

Kære Susan,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os, at du oplevede hurtig og grundig service, hvor vi fik styr på alt sammen. Det er netop sådan, vi gerne vil hjælpe vores kunder.

God og reel vejledning

God og reel vejledning. Stille og roligt uden pres eller tvang.

24. februar 2026

Kære Lis,

Mange tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os, at du oplevede en rolig og reel rådgivning uden pres. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i processen.

Fælles Forsikring🌿

Fordybelse i forsikringsbetingelser er…

Fordybelse i forsikringsbetingelser er ikke det jeg bruger mest tid på, derfor er det vigtigt at få en forståelig vejledning.
Det fik jeg virkelig, og spare samtidig penge.
Min varmeste anbefaling.

12. februar 2026

Hej Jan,

Tusind tak for din varme anbefaling 😊

Det glæder os, at du oplevede en klar og forståelig vejledning og samtidig kunne spare penge. Det er netop det, vi gerne vil hjælpe med.

De er gode til at lytte

16. februar 2026

Hej Kristian,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det betyder meget for os, at du oplever, at vi lytter. Det er en vigtig del af vores rådgivning.

Fælles Forsikring🌿

Gode priser og kompetente ansatte

Gode priser og kompetente ansatte. Stor ros til Alexander, der vejledte os rigtig godt gennem processen.

19. februar 2026

Kære Dondurma,

Tusind tak for den flotte anmeldelse 😊

Det glæder os at høre, at du oplevede både gode priser og kompetent rådgivning. Vi sender naturligvis din ros videre til Alexander, det betyder meget for os.

Fælles Forsikring🌿

Jeg anbefaler dem ikke, kontrollere jeres dækninger

Jeg forstår ikke at man lave en anmeldelse, på baggrund af et forsikringsskifte, for det er det eneste jeg læser, for præmissen er noget andet, når man har brug for dem.
Jeg vil på det kraftigste fraråde, alt modtagelse af tilbud, uden at kontrollere det grundigt, at det passer med de dækninger, man før har haft, ellers starter det store problemer, hvilket jeg har oplevet helt fra starten af, og påtalt over for rådgiver, og nu står jeg til at lide, et kæmpe tab, fordi medarbejderen ikke, har gjort hvad der var aftalt, og jeg har derfor angivet en klage, som det første i nævnesthus, som det første, når man bliver mødt, med tavshed og afvisning, af erstatning og bevismaterialet, på optaget samtaler.
For mig er det en meget, grim sag da jeg bliver mødt, med latterlig gørelse, og belaster mig psykisk, hvilket jeg har påtalt, fra starten af, der ikke er plads til i mit liv, med. Ptsd
Forsikringsselskaber skal være loyale, retfærdige, og handle ud fra go skik og ordentlighed. Det er jeg på ingen måder blevet mødt med, hverken fra fælles forsikring ellers forsia, som de formidler for.
Så igen hvordan kan man lave en andmeldse på noget man ikke har gjort brug af endnu.
Har haft forsikringer i over 36 år, uden skader, og nu hvor man har brug for dem, er de der ikke for en. Meget utrygt

4. november 2025

God behagelig betjening og fornuftige…

God behagelig betjening og fornuftige priser.

13. februar 2026

Hej Lars
Tusind tak for din anbefaling 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både betjeningen og priserne. Det betyder meget for os.

Havde en god dialog

Havde en god dialog, med Alexander Han lavede en god pris og tilpassede den til mig Jeg har skiftet

10. februar 2026

Hej Hardy,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner 🙂
Dejligt at høre, at du havde en god dialog med Alexander, og at I fandt en løsning med en pris, der passede til dig. Vi er glade for, at du har valgt at skifte til os.

Fælles Forsikring🌿

God guidance og opfølgning på samtale

11. februar 2026

Hej Emil,

Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du oplevede god guidance og en god opfølgning på samtalen. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg hele vejen igennem.

Fælles Forsikring🌿

Utrolig professionel og ordentlig…

Utrolig professionel og ordentlig vejledning. også realistisk samt etisk.

mine klare anbefalinger :)

26. januar 2026

Besvarelse fra Fælles Forsikring

Tusind tak for din anmeldelse 🙂

Det glæder os virkelig, at du oplevede vejledningen som både professionel, realistisk og etisk, det er vigtigt for os at være ærlige og ordentlige i vores rådgivning.
Tak for anbefalingen, det sætter vi stor pris på.

Kompetent overblik og rådgivning

Kompetent overblik og rådgivning. Aleksander havde styr på tingene, og tålmodighed da nettet sløvede processen. Rigtig god oplevelse og samtidig en betragtelig reduktion af prisen for min nye forsikring!

5. februar 2026

Tak for din anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse og fik kompetent rådgivning fra Alexander, også da teknikken drillede. Dejligt at vi samtidig kunne hjælpe med en lavere pris på din forsikring.

Havde en god dialog

Havde en god dialog, med Surush.. Han overholdt også aftaler om og ringe tilbage osv.
Jeg har skiftet til fællesforsikring, da de var skarpest på priserne.

5. februar 2026

Kære Jean,

Mange tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du havde en god dialog med Surush, og at aftalerne blev overholdt. Vi er glade for, at du valgte Fælles Forsikring! og at vi kunne tilbyde dig de skarpeste priser.

Fælles Forsikring🌿

Har haft flere rigtig gode og uddybende…

Har haft flere rigtig gode og uddybende samtaler med Sylvester, han er yderst behagelig og ærlig omkring forsikringerne, er rigtig godt inde i dækningerne.
samtidig er han dygtig til at finde den rigtige pris som matcher det efterspurte og det tilbudte, kan kun varmt anbefale Sylvester.

27. januar 2026

Kære Per,

Dejligt at høre, at du har haft gode samtaler med Sylvester, og at han har været både ærlig og kompetent i sin rådgivning. Vi er glade for, at han også kunne finde en pris, der passede til dine behov.

Fantastisk service

Fantastisk service, fik det hele flyttet og gjort klar, kan klart anbefales, og deres medarbejder Alexander, gik det hele fantastisk igennem 👍👍👍

4. februar 2026

Kære Heidi og Peter,

Tusind tak for anmeldelsen!
Dejligt at høre, at Alexander fik det hele på plads, og at i er tilfreds med servicen.