Feststemning ApS Anmeldelser 342

4,5

Har bestilt noget pynt og der ser os findt ud men have bestilt nogen pap talærkner størlse 22cm fik dem i nr mindre og har skravet og ringet til dem ingen svar lidt træls

Så fine festlige artikler 🤩 Alt var perfekt til vores søns byggeplads fødselsdag. Han elskede ALT ved det. Super god service da en af ballonerne havde en dårlig svejsning, fin løsning fra Fest... Se mere

Virkelig god service. Kort efter min bestilling kontaktede jeg Feststemning, da jeg ønskede flere produkter med i min bestilling. Der blev reageret hurtigt og jeg fik nemt mine ekstra bestillinger med... Se mere

Lynhurtig og god personlig service! Udvalget er virkelig stort og man kan meget nemt selv sammensætte fantastiske bokse med pynt indenfor hvilket som helst tema og til enhver anledning. Og så er prise... Se mere

1. Indretningsarkitekt

Festartikler til magiske stunder. Alt i festlige, flotte og farverige festartikler til baby shower, barnedåb, fødselsdag, polterabend, bryllup, temafest og enhver anden festlig anledning.

4,5

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Line - 1000 tak for dine 4 fine stjerner:-) Jeg er glad for, at du sætter pris på den hurtige levering. De bedste hilsner, Rikke

Flotte produkter

Flotte produkter
Kan kun anbefales

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Jannie, hvor er jeg glad for at høre, at du har været tilfreds hele vejen igennem. Tak for din anmeldelse og 5 stjerner. Det sætter jeg virkelig stor pris på. De bedste hilsner, Rikke

Hurtig levering som sad lige i skabet

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Betina! Tak, fordi du tog dig tid til at give mig og mit samarbejde med GLS de fine ord med på vejen:-) Jeg håber at kunne byde dig velkommen i shoppen en anden god gang. De bedste hilsner, Rikke

Meget tilfreds med både bestilling og meget hurtig levering

3. september 2021

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Leif! Tak for dine 5 stjerner, og hvor er jeg glad for at høre, at du har været tilfreds med hele købsprocessen. De bedste hilsner, Rikke

Cupcake forme

det var cupcake forme jeg købte hos Feststemning, pakken blev leveret hurtigt og formene var som jeg forventede og så til en god pris

30. august 2021

Besvarelse fra Feststemning ApS

Hej Ove - jeg er super glad for at høre, at cupcake formene levede op til forventningerne:-) - og tak for dine 5 stjerner. De bedste hilsner, Rikke

Super betjening og de ting jeg bestilte…

Super betjening og de ting jeg bestilte er simpelthen så fine.varm anbefaling herfra

28. august 2021

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Camilla - 1000-tak for din varme anbefaling og 5 stjerner. Jeg er SÅ glad for at høre, at du har været tilfreds hele vejen rundt. De bedste hilsner, Rikke

Bestilte om formiddagen

Bestilte om formiddagen, og næste morgen kunne jeg hente det - tror ikke jeg har oplevet hurtigere levering, dejligt :-)

26. august 2021

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Henriette. Tak for dine 5 stjerner:-D - og skønt, at du nød den hurtige levering. De bedste hilsner, Rikke

Super produkter

Super produkter - hurtig ekspedition og fair priser 👍

23. august 2021

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Lærke - super skønt at høre, at alt levede op til dine forventninger. Det kan ikke være bedre:-D De bedste hilsner, Rikke

Fine rosetter

De rosetter vi har købt er meget fine og perfekte til formålet.

19. august 2021

Kære Andrea - åh, det er bare så dejligt at høre:-) De bedste hilsner, Rikke

Kæmpe anbefaling

Produkterne levede op til min forventninger og pakken kom hurtigt og var pakket godt ind selv om det bare var pap og servietter. Jeg køber helt sikkert igen hos feststemning.dk en anden gang.

11. august 2021

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Hertz - hvor er jeg glad for at høre, at du har haft en god oplevelse med dit køb her hos Feststemning.dk. Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen tilbage i shoppen. De bedste hilsner, Rikke

Har endnu ikke taget varerne ud af…

Har endnu ikke taget varerne ud af indpakningen, men ellers var leveringen hurtig og indpakningen var SÅ flot! Vil helt klart købe herfra igen.

11. august 2021

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Camilla - åh, sikke en helt fantastisk anmeldelse at få. Tusind tak for dine meget fine ord og dine 5 stjerner. De bedste hilsner, Rikke

Hurtig levering og godt udvalg

Hurtig levering og godt udvalg. Fik hvad jeg ledte efter..

9. august 2021

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Maibrit! Jeg er super glad for at høre, at du er tilfreds med udvalget i shoppen og fik, hvad du kom efter. Tusind tak for dine 5 stjerner. De bedste hilsner, Rikke

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales.
Rigtig god service. 👍 hurtig forsendelse. 😊

9. august 2021

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Anja! Tusind tak for dine rosende ord og anbefaling. Det varmer! De bedste hilsner, Rikke

Hurtig levering, fine vare, jeg er super tilfreds 😃

2. august 2021

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Samantha - hvor er det dejligt at høre! Tusind tak for din skønne anmeldelse samt dine 5 stjerner. De bedste hilsner, Rikke

God kvalitet, især ballonerne.

Har altid bestilt herinde fra, og kan ikke sætte en negativ ord på varerne. Sælgeren har været god til fleksible tider til afhent om aftenen. Det er ikke sidste gang jeg handler hos hende! Min datter har været tilfreds med hendes gurli gris og frost temaer.

6. juli 2021

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Sherin - hvor er det bare skønt at høre, at begge temaer var et hit! Af hjertet tak for dine fine ord. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i shoppen igen. De bedste hilsner, Rikke

Hurtig levering og alt var så fint

6. juli 2021

Besvarelse fra Feststemning ApS

Hej Michelle! Dejligt, at høre at de fine ting kom hurtigt frem:-) Det er nemlig noget, som jeg lægger stor vægt på. Tak for de 5 stjerner! De bedste hilsner, Rikke

Fine produkter!

Valgte selv at hente pynten, og mødte indehaveren - som selv var på vej ud af døren, stoppede op og hjælp mig med at hente mine ting - alle produkterne blev brugt, og vi havde en super fed aften med det fineste pynt! Så alt i alt rigtig god oplevelse

5. juli 2021

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Emma - åh, hvor er det bare dejligt at læse din oplevelse med at handle her i shoppen. Dejligt, at pynten levede op til forventningerne, og så er det bare altid så hyggeligt at møde kunder, der selv kommer forbi og henter:-) De bedste hilsner, Rikke

Klar anbefaling herfra

Klar anbefaling herfra. Fine vare hurtig levering

5. juli 2021

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Heidi! Af hjertet tak for din fine anbefaling. Det betyder alverden for en lille shop som mig. Jeg er glad for, at du var tilfreds med oplevelsen i shoppen og håber at kunne byde dig velkommen tilbage. De bedste hilsner, Rikke

Super service og hurtig forsendelse

Rigtigt fine produkter. Flotte balloner som bragte rigtigt meget glæde for vores lille dreng. Jeg fik virkelig en super service og handler med garanti her igen. Tusind tak.

30. juni 2021

Besvarelse fra Feststemning ApS

Kære Ann, hvor er det dejligt at høre. Tusind tak for de meget fine ord og dine 5 stjerner! De bedste hilsner, Rikke