FestOrgel.dk Anmeldelser 6

4,2

1. Medier og forlag

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Musik til festsange som passer til din sang, med skålpauser - leveret som MP3 filer eller på CD sendt pr. post - Få den udgave der passer til din festsang.

4,2

God

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Det virkede bare!

Det virkede bare! Bestilte en sang, betalte med mobilepay, fik en mail efter 2 sekunder og kunne downloade sangen med det samme.

Ville lige give nogle stjerner, da jeg synes de 2 andre anmeldelser virker totalt urimelige. hvor meget service kan man lige forvente at få hvis man har købt en sang til 20 kr. ...? (2017 pris, nu koster de 47 kr.)

Hvis en kunde ringer til mig på mit arbejde, for at få hjælp til at rette en fejl de selv har skabt, så får de altså en regning på min. 300,- og de betaler uden brok.

Hav da lige lidt forståelse for mandens virksomhedsmodel.

30. april 2025

Folk lyver så det driver

Anmeldelsen fra Anita er total ukorrekt beskrevet af hvad der skete i samtalen med Leif, Hvorfor skriver folk ikke hvad der faktisk skete i stedet for at lyve så meget? Til dig der læser disse anmeldelser LÆS dem med et gran salt, da skriverens eller anmelderens udlæg af hvad der skete er meget farvet.

19. februar 2020

Meget arrogant person

Meget arrogant person, som griner af kunderne, når de spørger om noget.
Er rystet over, at man bare smækker røret på, når man ringer for at spørge om noget.
Vil aldrig anbefale den her side.

19. februar 2020

Levering med det samme

Skulle bruge musik til en festsang vi skulle have med til fest, fandt sangen og bestilte, og næsten med det samme fik jeg en mail med et download link.
Brugte musikken ude ved festen og dette var en ganske god oplevelse.

Kan klart anbefales til andre.

9. oktober 2017

Hold da fest ....... ☹️

Skulle bruge noget instrumental musik til nogle sange til en fest. Jeg betalte via MobilePay (ingen integration med festorgel.dk), og jeg fik sangene til download pr. mail - alt virkede perfekt.
Den ene sang jeg havde købt/downloadet, havde jeg uheldigvis valgt med forkerte antal vers. Jeg kontaktede ejeren af sitet, om det ikke var muligt, at få tilsendt den rigtige musik med det rigtige antal vers.
Svaret hertil var, at jeg skulle hente den rigtige sang på ny og betale endnu en gang. Jeg spurgte endnu en gang og forklarede var der var gået galt, hvorefter ejeren ringede pr. telefon, og gav mig en opsang. Jeg forsøgte at afbryde "talestrømmen" for at forklare mig, men jeg kunne ikke få taletid, og lagde røret på, for ikke at skulle høre på ham hele weekenden.
Download af musikken fungerer fint, men forvent INGEN service, hvis du har brug for hjælp.
Download af musik får én stjerne.
Har du lyst til et verbalt "ovefald", så kontakt endelig "Orgel-Kaj" ☹️☹️👎

19. august 2017
FestOrgel.dk-logo

Besvarelse fra FestOrgel.dk

For det første er din opfattelse af hvad der skete ikke helt rigtigt.
Du klagede over min service i en situation som var helt og aldeles urimelig.
Dette skriver du ikke noget om her. Her er hvad du skrev til mig
"Sikke en service – kan du ikke bare sende mig filen – jeg har netop købt 2 sange, hvor den ene er forkert ?? Jørgen "

Her er hvorfor det er urimeligt:

Du bestilte 1 sang til 20 kr pr stk

Den var så en forkert bestilling fra din side, hvortil
du forlangte at få en anden musikfil leveret GRATIS

Hos alle sangtitler er der en demo på 2 vers/omgange,
altså du har haft rig mulighed at høre sangen inden køb.

Fik jeg skrevet at det handler om 20 kr ?

Når du køber en musikfil, modtager du download link med det samme,
dette sker automatisk.

Hvis jeg skulle sende dig en musikfil manuelt skal jeg brug CA 6 til 8 min
for at klargøre denne musikfil.

Mit spørgsmål til dig ( som jeg også stillede i telefonen ) er:
Arbejder du også gratis på dit job ?

Hvorfor skal det gå ud over mig at du har lavet et forkert valg
som oven i købet var en dovent valg, du kunne jo bare have hørt
demo'en på websiden??????

Konklusionen er:
For det meste møder jeg ordentlige mennekser,
men engang i mellem oplever jeg så en person
som er helt urimelig over for mig, Ja.... jeg ringede
til dig og var mega sur.

Fordi:
Jeg prøver hverdag at opfylde kundernes ønsker
og jeg sætter stor ære i at gøre dette.
Men når jeg møder en person som er meget urimelig
bliver jeg ked af det og vred, da jeg opfatter
dit krav til mig hel uforståeligt.