Vores lille pige fylder 4 år, og på grund af den aktuelle situation kan vi ikke holde fest. Vi besluttede at købe nogle dekorationer, så hun vil stadig nyde festen, selvom den bliver kun med sine foræ... Se mere
Skrev en kontakt formular om hvor hurtigt de kunne levere. Fik hurtigt svar tilbage og bestilte med det samme. Det lå klar til afhentning dagen efter i gls pakkeshop. Hurtig levering og varerne le... Se mere
Fuldstændig fantastisk service! Jeg nåede dårligt at gennemføre betalingen før Thomas skrev at han allerede havde afleveret min pakke hos GLS 🙏🏼 Der kommer heldigvis MANGE børnefødselsdage osv d... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hos Festmosfæren er vi leveringsdygtige i festartikler til fødselsdage og til fester, hvor vi har folieballoner og oppyntningsartikler til næsten alle festligheder og lejligheder. Vi har et stort udvalg af temapakker til børnefødselsdage, hvor man nemt og enkelt kan bestille opdækning/oppyntning til fødselsdagen med temaer som f.eks. Biler (Cars 3), Den Gode Dinosaur, Doc Mcstuffins, Enhjørning, Fodbold, Frost, Heste, Minnie Mouse, My Little Pony, Paw Patrol, Pyjamasheltene, Spiderman og Star Wars. Skal du holde en rund fødselsdag eller 18 års fødselsdag har vi også oppyntningspakker til dette - og størrelser der både passer til en fødselsdag derhjemme eller i et selskabslokale.
Niels Juels Allé 11, 5250, Odense SV, Danmark
- salg@festmosfæren.dk
- festmosfaeren.dk
VÆR OBS PÅ
VÆR OBS PÅ, AT IGØLGE VIRK ER FIRMAET OPHØRT PR 31/12-21
Har bestilt noget d 1
Har bestilt noget d 1. Januar, har ikke modtaget det og de svare ik på mail , insta eller tager ikke telefonen !!! Dårlig service håber ik de trækker pengene !!!!!
Hvis ma ku gi 0 stjerner så havde jeg…
Hvis ma ku gi 0 stjerner så havde jeg gjort det … Hele tre mails har jeg sendt pg der ingen tlf numre at kontakte jeg synes simpelthen det er så respektløs at bedrage folk på denne måde . Det over en uge siden jeg har bestilt en masse varer til børnefødselsdag og ingen af dem er blevet leveret endnu … Heller ej bliver der besvaret på mine mails .. Så dig som sidder bag skærmen og tager pengene til dig håber jeg du blir kvalt i dit eget bræk !
Kan ikke får fat i dem
Kan ikke får fat i dem
Jeg har bestilt nytårspynt den 24 december som skal bruges imorgen jeg har valgt levering efter aftale da jeg bor i Odense, jeg kan ikke få fat i dem det svar ikke på deres telefon og heller ikke når jeg skriver til dem på deres hjemmeside
Har også kontaktet dem på Facebook og instagram uden held
Jeg vil nu annullere min ordre og vil havde pengene retur så jeg kan nå at købe pynt anden sted
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde…
Hvis jeg kunne give 0 stjerner så havde jeg det!!!!! Dette firma er åbenbart gået under jorden og direktør Thomas er IKKE til at finde eller kontakte- 2 tlf nummer som ikke eksisterer og firma adressen er et hus hvor der bor en almindelig familie, som skal forstyrres af kunder, som kan hente ordre, som ikke findes!!! HOLD JER LANGT VÆK FRA FESTMOSFAEREN!!!!!!!!
Ingen kundeservice, ingen levering
Jeg har aldrig oplevet så elendig kundeservice! Jeg har en lille pige, som nu står uden det pynt hun har valgt til sin fødselsdag på lørdag. Det er under al kritisk. Jeg bestilte varerne den 9/11 og alligevel har jeg ikke modtaget dem endnu eller hørt fra jer. Jeg er uforstående overfor hvordan i kan drive forretning på den måde. Når jeg forsøger at kontakte jer, via. Jeres kontakt formular på jeres hjemmeside, pr. Tlf. Eller facebook er der heller ikke svar. Så dårligt både på kundeservicen, kommunikationen og (manglende) levering.
Det gik hurtigt med levering
Det gik hurtigt med levering. Og varerne var helt som ønsket.
Super hurtig levering
Super hurtig levering . Rigtig gode varer.
Manglende levering og INGEN kontakt
Jeg har bestilt en festpakke med Gurli gris til min datters 2 års fødselsdag for en uge siden, og har INTET hørt siden og de svarer hverken på mail eller facebook! Er ret træt af at jeg højst sandsynligt er blevet snydt :(
IKKE handl hos dem!!!
Fantastisk service fra Thomas og meget…
Fantastisk service fra Thomas og meget hurtig levering! Vi er glade!!
Festmosfaeren trækker pengene uden og sende varen
Festmosfaeren trækker pengene fra. In konto for en fest pakke til min datters fødselsdag, kan se på gls nr at pakken ikke engang er indleveret i nu, dette er direkte ulovligt at trække penge inden man har afsendt pakken.
Forsøgt 3 gange telefonisk og kontakte dem, men de tar den ikke i dtalt besked men ingen ringe tilbage, skrevet mail men ingen svar.
Pas på de tar pengene, men sende ikke varen
Helt enestående levering og…
Helt enestående levering og kundeservice!
Super god service og gode produkter af…
Super god service og gode produkter af virkelig fin kvalitet
Modtag ikke mig pynt
Jeg havde en aftale med ham der ejer festmosfaeren om at levere pynt til min datters 1 års. Jeg havde sendt alt den information han havde bedst om, lavet reklame for firmaet (som var en del af aften) men da vi nærmer os hendes dag, svare firmaet hverken på Instagram, facebook, det telfonnr vi har haft kontakt over, deres eget telefon nr. eller mail. Det ender med jeg står med hendes fødselsdag uden det lovet pynt fra firmaet og ingen svar..
Øv ikke troværdigt.
Super tilfreds med produkterne, og en overkommelig pris (bedste pris jeg kunne finde) på at skulle arranger en gurli gris fødselsdag
Fantastisk service og produkter.
En dejlig oplevelse af handle med…
En dejlig oplevelse af handle med Festmosfaeren. bestille den ene dag og leveret den næste, skønt.
Ekstrem hurtig levering
Ekstrem hurtig levering, jeg fik min pakke dagen efter jeg havde bestilt den, så nu er vi klar til Paw Patrol fest.
Super god service og hurtig levering 😊…
Super god service og hurtig levering 😊 vil helt sikkert bruge dem igen 😊