Faldt over festivalbriller.dk gennem facebook, og der blev reklameret med det var de billigste briller på nettet, så det måtte jeg lige tjekke ud. Der var så billige solbriller at jeg købte 4 par!... Se mere
Festivalbriller er alt for fed en side! Charme, humor og lækre solbriller er lige præcis, hvad der er at finde på denne side, og så til en pris, der er værd at betale. De solbriller ligner jo fandm... Se mere
Festivalbriller.dk leverede min bestilling på 3 solbriller på blot 4 dage! Super god kvalitet og ingen problemer med noget som helst. Glæder mig rigtigt meget til Roskilde Festival, hvor mine nye... Se mere
Lav pris - Tjek! God kvalitet - Tjek! Hurtig levering - Tjek! Jeg har absolut intet af klage over! Kræver dog en Paypal profil af kunne betale men tilgengæld skal du ikke oprette en bruger på... Se mere
Viborggade 1, 2 sal, 2100, København Ø, Danmark
- 20834141
- info@festivalbriller.dk
- festivalbriller.dk
Super god service
Super god service, og brillerne kommer lige til tiden
Utrolig nem hjemmeside, og fantastisk service.
Jeg synes at man helt klart skal vælge denne side fordi det er en dansk side, der er kort leveringstid, prisen er lav og siden er nok en af de nemmeste sider at købe varer over. 5 ud af 5 herfra helt klart.
Hurtigt og billigt
Manglede et par solbriller til sommerferien, og gad ikke give det store for dem. Her er festivalbriller.dk perfekt! Super service og hurtig levering - og til næsten ingen penge. Jeg er tilfreds!
Vil anbefale alle jeg kender til at købe et par solbriller herinde ! hurtig levering og super service Kanon forretning!!
Usandsynlig god service
Jeg bestilte 2 par solbriller fra festivalbriller.dk..
Jeg bestilte dem mandag ca. kl. 14. og de lå i min postkasse da jeg kom hjem fra skole dagen efter!
ALT I ALT PISSE GODT OG HURTIGT!
Hurtig levering, god service
Der er ingen indvendinger, god service og levering den næste dag. Kan bestemt anbefales!
Hurtig fragt og gode produkter.
Ingen problemer overhovedet, modtog mine 2 briller dagen efter bestillingen.
For hjernedødt alligevel
Den her webshop stikker for vildt af. Mener det seriøst! Forstår i hvad jeg mener??
Awesome!
Festivalbriller er alt for fed en side!
Charme, humor og lækre solbriller er lige præcis, hvad der er at finde på denne side, og så til en pris, der er værd at betale. De solbriller ligner jo fandme, at de kunne have siddet på BS Christiansen både som læsebriller og som aftenhygge, når der skal nedlægges en bataljon af fremmede soldater.
Thumbs up fra min side!
Optur!
Lav pris - Tjek!
God kvalitet - Tjek!
Hurtig levering - Tjek!
Jeg har absolut intet af klage over! Kræver dog en Paypal profil af kunne betale men tilgengæld skal du ikke oprette en bruger på siden ligesom alle andre steder.
Perfekt service.
Jeg bestilte et par briller kl 17,00. Klokken 7 dagen efter havde jeg mine briller. De var forsvarligt pakket ind. Der er intet at klage over!
Super godt!
Jeg vandt 2 par solbriller herfra, og de er simpelthen bare super, havde overvejet at købe et par til årets kanotur, men har sat min kammerat til at købe et sæt nu istedet ;-)
Kan virkeligt kun anbefales, super billigt, og brillerne gør det de skal! :-D
Billigste solbriller på nettet!
Der var så billige solbriller at jeg købte 4 par! Købte dem fredag aften, og havde dem allerede Tirsdag eftermiddag. Super hurtig leveringstid, og super kvalitet på trods af prisen!
Kan helt sikkert anbefale folk at købe deres solbriller her fra!
Næsten for godt til at være sandt!
Hvis man har tjekket hjemmesiden virker det næsten for godt til at være sandt! :)
Prisen er så billig og samtidig er fragt endda inkl!
Kanon god forretning som fortjener de 5 stjerner!!
Kanon god service!
Jeg er helt tilfreds med den kundeservice som Festivalbriller.dk levere. Jeg bestilte 2 stk sorte solbriller, og Kristoffer skrev en mail dagen efter, at der kun var et par sorte på lager, men at han i stedet kunne sende et par sorte og et par lilla nu, og så sende det sidste par sorte briller ugen efter, uden flere omkostninger for mig. De første to briller kom efter få dage, og alt var helt fint..
Ugen efter skrev Kristoffer så at der var kommet flere briller på lager, og at han havde sendt min ordre, og ganske rigtigt.. Få dage efter var den sidste kuvert kommet - MED TO PAR BRILLER I. Så alt i alt har jeg fået 2 stk. gratis solbriller som plaster på såret for ventetiden. Det er sgu god service!
Jeg takker mange gange her fra! :-)
God kvali!
Virkelig lækker briller til en god pris samt hurtig levering, ikke sidste gang der blir købt briller fra dem af.
Billig og kvalitet.
Brillerne er super billige, hvilket gør at man kan bruge dem til alle de ting, som man ikke vil udsætte en dyre solbriller for.
Jeg har ikke selv købt nogen, men vandt 2 par briller in konkurrence, de er super nice.
Den kan anbefales!
billig, kvalitet og hurtig levering.
Kan ikke sætte en finger galt på den hjemmeside, fik mine briller 2-3 dage efter bestilling. De sidder som de skal og føles som god kvalitet. Perfekt til festivaller, men også geniale til ferier !
så de jo billige.
Super god service samt hurtig levering.
Super fede solbriller, til billige penge. Hurtig levering samt god service.
Rigtig god service / kvalitet
Bestilte 2 par her inde fra. Og begge var i super kvalitet! Hurtigt og nemt at bestille