Ferratum Bank Anmeldelser 4.483

4,6

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 397 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne er meget tilfredse med den hurtige sagsbehandling og svartid på låneansøgninger, hvor pengene ofte er på kontoen inden for få timer eller dage. Mange fremhæver, hvor nemt og overskueligt det er at ansøge om lån og bruge tjenesten, hvilket gør processen ligetil og effektiv. Personalet roses for at være venligt, imødekommende og yderst hjælpsomt, hvilket bidrager til en god og professionel betjening. Dog oplevede nogle få kunder besvær med ansøgningsprocessen, enten på grund af langsomme servere om aftenen eller tekniske problemer med at udfylde formularer på mobile enheder. Enkelte var utilfredse med betalingsmulighederne og hjemmesidens brugervenlighed, mens andre oplevede udfordringer med at håndtere deres lån, hvor indbetalinger primært dækkede renter og gebyrer.

Det, folk taler mest om

Service

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med service, hvor mange roser den hurtige sagsbehandling og... Se mere

User experience

Forbrugere finder brugeroplevelsen positiv, og mange fremhæver, hvor nemt, hurtigt og overskueligt det er at... Se mere

Staff

Mennesker rapporterer positive oplevelser med personalet, og mange fremhæver medarbejdernes venlighed og... Se mere

Payment

Brugere beskriver positive interaktioner med betaling, idet mange fremhæver den hurtige og nemme... Se mere

Response time

Kunder deler positive meninger om responstiden, hvor mange fremhæver den hurtige sagsbehandling og svartid på... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Det var en smule besværligt at ansøge om lån da serveren var langsom om aftene, så lånet blev først færdig gjort om morgenen dagen efter, hvor serveren igen kørte fint. Ellers var det rimelig nemt at... Se mere

Jeg er enormt glad for at Ferratum Bank har hjulpet mig som de har jeg fik desværre afslag fra den første men takket være Ferratum Bank er det nu blevet muligt for mig og få opfyldt min drøm i skal vi... Se mere

Jeg er imponeret over, hvor nemt det er at bruge Ferratum Kredit. Ansøgningen var overskuelig, og det bedste er, at der ikke er skjulte gebyrer. Jeg kunne selv styre, hvor meget jeg ville låne – og de... Se mere

Hej , undskyld, jeg var så travlt i skolen, arbejder og i klinikken.. Jeg var forbløffet over den hurtige procedure. Jeg var bange for at låne det højere beløb, jeg havde brug for. Så det hur... Se mere

1. nr. 4 af de 11 bedste virksomheder i Bank

Ferratum er et finsk finansieringsselskabet, som er en del af hovedselskabet Ferratum Group. Selskabet blev grundlagt i 2005 og opererer i dag i 25 lande, inklusiv Danmark. Med mere end 13 års erfaring på lånemarkedet, er Ferratum blevet en af verdens førende mobile banker, der tilbyder online forbrugslån og virksomhedslån. I Danmark går vores kerneprodukt under navnet, Ferratum Kredit, som er en fordelagtig kreditløsning til privatkunder. En af de helt største fordele ved Ferratum Kredit er den hurtige svartid og udbetaling. Med en Ferratum Kredit kan du låne alt fra 1.500 - 50.000 kr. Vi udbetaler alle dage, og du modtager pengene på din valgte bank. Du betaler desuden kun for det beløb, du reelt bruger. Det vil sige, at der blot bliver pålagt renter for det lånebeløb, der bliver trukket fra din kreditkonto. Vil du vide mere? Så besøg os på: www.ferratumbank.dk

4,6

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

At i tror på en og gi lån

At i tror på en og at i gi mig et lån

Besvarelse fra Ferratum Bank

Vi er glade for at høre, at du blev glad for din kredit.. Vi sætter stor pris på din tillid og positive tilbagemelding. Tak!

Stort hjælpe mig

Stort hjælpe mig, min økonomi og tandlæger 🙂

29. oktober 2025

Besvarelse fra Ferratum Bank

Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe dig med din økonomi og tandlægebesøg. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Fantastisk og overskuelig service

Fantastisk og overskuelig service. Intet negativt. Fuld tilfredshed herfra.

Besvarelse fra Ferratum Bank

Vi er glade for at høre, at du havde en fantastisk og overskuelig oplevelse med vores service. Tusind tak for din positive tilbagemelding og fulde tilfredshed. Det betyder meget for os.

Hurtigt og nemt

29. oktober 2025

Besvarelse fra Ferratum Bank

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at ansøge, og det gik hurtigt og nemt.. Tak for din positive tilbagemelding! Hav en god Fredag!

God og hurtig service

God og hurtig service. Nemt at få overblik

30. september 2025

Besvarelse fra Ferratum Bank

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores service som god og hurtig, og at det var nemt at få overblik. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Det var let og hurtig med bank lånet. TAK for god bank service.

Det var let og hurtig, at se og læse bank lånet med renter, og gebyr betaling igennem inden min beslutning om et lån. Der var også vigtige oplysninger, informationer om bankens reglerne inden min underskrift på lånet. Banklånet blev godkendt efter ca. 30 minutters tid. Mvh. En tilfreds og ny bank kunde 🙂

Besvarelse fra Ferratum Bank

Vi er glade for at høre, at du fandt det let og hurtigt at gennemgå lånevilkårene og bankens regler før din beslutning. Vi er også glade for, at låneprocessen var hurtig. Tak for din feedback og velkommen som ny kunde.

Det var hurtigt og nemt at ansøge om et…

Det var hurtigt og nemt at ansøge om et lån.
Fra lånet var blevet bevilget til pengene stod på min konto gik der cirka 2 timer .
Det er det jeg kalder hurtigt og kvit service.
Endnu engang tusind tak .
En fortsat god dag og god arbejdsløst til alle medarbejderne
Per Junget

Besvarelse fra Ferratum Bank

Vi er glade for at høre, at du havde en hurtig og nem oplevelse med vores låneansøgningsproces. Vi er taknemmelige for din positive feedback om den hurtige udbetaling. Tak for din anbefaling og dine venlige ord til vores medarbejdere. Hav en god Fredag!

God service.

God service.

20. oktober 2025

Besvarelse fra Ferratum Bank

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din positive tilbagemelding om vores service! Hav en god Fredag!

Besvarelse fra Ferratum Bank

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med rimelige aftaler. Tak for din positive tilbagemelding! Hav en god Fredag!

anbefalelsesværdigt til hurtig ekspedition!

- Hurtig sagsbehandling og svartid på låneansøgning.
- Venligt personale der er imødekommende.
- Nem og tilgængelig brugerflade ved login og arbejdet med kreditten der er tilkendt.
- Klart anbefales hvis man hurtigt skal låne penge.

Besvarelse fra Ferratum Bank

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores hurtige behandling og venlige personale. Vi er også glade for, at du synes, at vores brugerflade er nem at bruge. Tak for din anbefaling!

Hurtigt lån

Hurtigt og og nemt stor hjælp.

17. oktober 2025

Besvarelse fra Ferratum Bank

Vi er glade for at høre, at vores hjælp var hurtig og nem for dig. Tak for din positive tilbagemelding, det betyder meget for os.

Synes faktisk i fortjener 0 , men det tillader trust ik

Ville faktisk ønske jeg kunne give jer mindre . Så ud af 5 stjerner får i nul.. fordi jeg har fundet ud af efter en måned at i sætter 12 kr på hver dag 😂på regningen ! Jeg elsker det 😂. Er glad for at jeg efter dette chok kan betale min gæld af snarest.. for jo vist læste jeg reglerne og alt det der 23 sider.. men der stod ikke at i satte 12 kroner på hver dag ? 😂så fy føj jeg må hvis hellere slippe af med jer hurtigts muligt for 12 kr pr dag ? Regn lige selv den ud 😂i jo for syg og gad vide om i gøre livet mere surt for mig efter denne besked, men sjovt i sender en mail om at man skal vurdere jer og kan man ikke med ord kun med tal … derfor jeg synes det er fair at gøre det her inde så andre “selvom der ikke er den store chance for det “ holder sig væk 🙂rigtig god aften husk sommer tid

1. oktober 2025

Besvarelse fra Ferratum Bank

Hej Kristoffer. Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse, og jeg forstår, at du er frustreret over de gebyrer, der er blevet tilføjet din regning. Det er aldrig vores intention at skabe skuffelse eller forvirring blandt vores kunder.
Vi tager din feedback alvorligt, og vi vil selvfølgelig gerne se nærmere på din sag og sikre, at du får den information, du har brug for. Det er vigtigt for os at være gennemsigtige omkring vores gebyrer, og vi vil gerne sikre, at vores kunder forstår de vilkår, der gælder for deres lån.
Jeg vil opfordre dig til at kontakte os direkte, så vi kan hjælpe med at afklare dine bekymringer og finde en løsning, der er tilfredsstillende for dig. Vi værdsætter din tålmodighed, og vi ønsker at sikre, at alle vores kunder føler sig godt behandlet.
Tak for at give os besked, og vi håber at kunne rette op på denne situation.
Med venlig hilsen,
Ferratum Bank

Fik lånet inden for en dag

Fik lånet inden for en dag. Tak. 5 Stjerner

16. oktober 2025

Besvarelse fra Ferratum Bank

Vi er glade for at høre, at du fik lånet hurtigt. Mange tak for din positive tilbagemelding og de 5 stjerner! Det betyder meget for os.

Service

Utrolig god service over tlf meget forståelig hjælp til udfyldelse af ansøgning

16. oktober 2025

Besvarelse fra Ferratum Bank

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores telefonservice og hjælp til ansøgningen. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Hurtig ekspedition

Søde personale

Besvarelse fra Ferratum Bank

Tak for din anmeldelse! 🌟 Vi er glade for at høre, at du har oplevet hurtig ekspedition og fået hjælp fra vores søde personale. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi stræber altid efter at yde den bedste service. Hvis du har brug for assistance i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak fordi du valgte Ferratum Bank!

Flink og imødekommende

Flink og imødekommende, forklarer godt og forstående,

22. oktober 2025

Besvarelse fra Ferratum Bank

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse, og at du følte dig godt behandlet. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Its very nice

Its very nice

Besvarelse fra Ferratum Bank

Thank you for your review! 🌟 We are glad to hear that you find our services very nice. Your satisfaction is important to us, and we strive to provide the best experience possible for our customers. If you have any questions or need assistance in the future, please feel free to reach out. Thank you for choosing Ferratum Bank!

Det har været en god oplevelse

Det har været en god oplevelse, nemt at søge og overskueligt - tak

13. oktober 2025

Besvarelse fra Ferratum Bank

Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse. Tak for din positive tilbagemelding om, at det var nemt at søge og overskueligt. Vi sætter pris på det!