Femstjernet Vinduespolering Anmeldelser 50

4,8

Wao! 🌟🌟🌟🌟🌟 Vinduespudseren Ivan, jeg ønsker en stjerne himmel for dig! Den mest fantastiske service, vinduespudseren levere kvalitet, og super flotte rene vinduer! Jeg bestilte et gavekor... Se mere

Trygt at lægge sin nøgler under måtten, fornemt at komme hjem til skinnende pæne vinduer og ingen spor af vand i vindueskarmene. Så alt i alt, virkelig god service! Hvis du er ude efter en... Se mere

Jeg vil gerne sige tak for en fremragende service og klart anbefale Femstjernet vinduespolering . Vi havde denne unge mand ude og vaske vores facade vinduer og hold da bøtte hvor blev de pæne efterføl... Se mere

Vi har fået pudset vores vinduer et par gange nu af Ivan fra Femstjernet, og man må sige at han lever op til firmaets navn! :-D Vi er yderst tilfredse med pudsningen, man får en service SMS inden... Se mere

1. Vinduespudser

Det unikke ved min virksomhed er bl.a at jeg er en miljøbevidst virksomhed! Jeg har en super god, nem prisberegner på min hjemmeside til at få et uforpligtende tilbud! Jeg ønsker at give dig en helt unik boligservice. Femstjernet vinduespolering, jeg tilbyder osse tagrende rens. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg har startet min vinduespoleringsvirksomhed op i Herning. Omhyggelig kvalitetspolering med garanteret stribefri vinduer – og rengøring af rammer og sålbænke og fjernelse af spindelvæv er altid med i prisen! Følg Femstjernet.dk på Facebook, besøg www.femstjernet.dk og brug prisberegneren. Endelig er foråret her, og det er tid til at bringe ny energi ind i vores hjem! Men før vi helt kan omfavne forårsglæden, er der et par ting, vi bør tage fat på - nemlig vinduespolering og tagrenderensning! Rengøring af vinduer og tagrender kan virke som en lille opgave, men det kan gøre en kæmpe forskel for både udseendet og funktionen af dit hjem. Skinnende rene vinduer giver ikke kun mere lys og udsyn, men de kan også forbedre stemningen og trivslen i din bolig. Og en velrenset tagrende sikrer, at regnvand ledes væk fra huset, hvilket kan forhindre potentielle skader og problemer. Så lad os tage dette skridt mod foråret sammen! Vidste du, at du kan få servicefradrag for vinduespolering? Ifølge den danske lovgivning kan du få fradrag for vinduespolering i eget hjem, det såkaldte servicefradrag. Det betyder, at du kan trække en del af udgifterne fra i skat. I 2024 er servicefradraget på 26% af udgifter op til 11.900,- pr. person over 18 år pr. år. Eksempelvis sparer du ca. 260 kr. i skat, når du betaler 1.000 kr. for en serviceydelse. Du kan kun få fradrag for arbejdslønnen – ikke for materialer. Svanemærket vinduessæbe til den miljøbevidste boligejer/-lejer. Femstjernet Vinduespolering anvender en højkvalitets Svanemærket vinduessæbe, der er udviklet til at opløse fedt og snavs på glatte overflader. Svanemærkede produkter er udviklet med fokus på at mindske miljøbelastningen fra udvikling til anvendelse. Produktet er biologisk nedbrydelige og emballage er genanvendeligt, til gavn for mennesker, dyr, miljø og jordens ressourcer. Jeg bruger svanemærket vinduessæbe er en effektiv sæbe til vinduespolering og efterlader klare glasflader uden striber. Vinduessæben opløser effektivt fedt og snavs og giver et perfekt resultat i form af helt rene vinduer. Jeg går op i sundhed, og god trivsel! Jeg arbejder på at udvide mit firma miljøbevidst, jeg brænder fra hjertet af, at være socialøkonomisk virksomhed! En socialøkonomisk virksomhed er en virksomhed, der på én gang tjener penge på almindelige markedsvilkår og skaber positiv social forandring for samfundet. Nogle socialøkonomiske virksomheder bruger overskuddet til at skabe beskæftigelse for udsatte, mens andre finder svar på udfordringer indenfor miljø og sundhed.

4,8

Super tilfreds

Jeg er for første gang virkelig imponeret, over og se så flot et resultat fra en vinduespudser, for der var absolut intet og pege fingre af... Hertil er Ivan en meget rar og imødekommende person.
Kan kun anbefale Fremstjerner.dk

3. februar 2024

Kærlig hilsen Ivan Femstjernet.

Perfekt vindues polering hver gang

Perfekt vindues polering hver gang - kan varmt anbefales.

27. december 2023

Kærlig hilsen Ivan Femstjernet.

Jeg kan varm anbefale Femstjernet…

Jeg kan varm anbefale Femstjernet vinduespolering. Vasker vinduer med skraber, og efterlader ikke bare vinduerne skinnende rene. men spindelvæv og sålbænke er aftørret. Har aldrig været så tilfreds med min vinduespolering Tusind tak for din venlighed. Du har rigtig god service og så er du miljøbevidst helevejen igennem. Du er lidt dyrere end min tidligere vinduespudser men det hele værd.

7. februar 2024

Vinduespudsning af høj kvalitet

Vinduespudsning af høj kvalitet udført af en meget imødekommende og venlig fagperson.
Et firma jeg helt bestemt vil anbefale alle, næste gang ruderne er beskidte.
Et meget velvalgt firmanavn, når kvaliteten faktisk er i top.

8. februar 2024

Kærlig hilsen Ivan Femstjernet.

Kanon god vinduespudser kan helt klart…

Kanon god vinduespudser kan helt klart anbefalde femstjernet! ☆☆☆☆☆

5. februar 2024

Kærlig hilsen Ivan Femstjernet.

Kan på alle måder anbefale…

Kan på alle måder anbefale vinduespudsning via femstjernet.dk. Miljørigtig vindues pudsning når det er allerbedst.

2. februar 2024

Kærlig hilsen Ivan Femstjernet.

Vis anmeldelser på alle sprog. (50 anmeldelser)