Aanrader!
Super vriendelijk! Werd echt meegedacht in t ontwerp en de kwaliteit is fantastisch. Was goed ingepakt, stiekem wil ik ook zo’n glas.
24 mei 2024: de dag dat ik mij officieel inschreef bij de Kamer van Koophandel. Een spannende stap, die tegelijkertijd de start van een nieuw avontuur markeerde. Maar eerst even kort voorstellen: ik ben Femmie en ik ben 23 jaar oud. Wat ik het liefste doe? Creatief denken en doen. Het is altijd al een droom geweest om mijn passie om te zetten in een (kleine) onderneming. Dit jaar durfde ik na veel wikken en wegen de sprong in het diepe te wagen en richtte ik, naast mijn fulltime baan als communicatiemedewerker, Fem Creates op. Fem Creates is een webshop met trendy handgemaakte producten, waaronder glaswerk en accessoires. Ik run mijn kleine onderneming vanuit één van mijn favoriete plekjes in huis: mijn eigen ‘creatiekamer’. Hier steek ik veel tijd en liefde in het bedenken en maken van de producten die je in mijn webshop vindt. Ik haal mijn inspiratie uit de kleinste dingen om me heen en elke bestelling motiveert mij om door te gaan. Mijn handgemaakte producten vertellen mijn verhaal en verspreiden liefde en creativiteit bij iedereen die ze in handen krijgt. Op zoek naar het perfecte drinkglas voor jouw favoriete drankjes? Of je nu geniet van een lekkere (ijs)koffie, een verfrissende limonade of een warme chocolademelk… Een drinkglas van Fem Creates voegt een vleugje plezier toe aan elke slok. Een superleuk en uniek cadeautje voor jezelf, of voor een ander!
Akkerwindepad 2, 1706AV, Heerhugowaard, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Het glas en rietje wat ik mee besteld heb zijn van uitstekende kwaliteit. Daarnaast wordt het heel stevig en veilig verpakt, ik heb al veel plezier van het glas gehad. Het zijn ook originele cadeaus om weg te geven.
Snel binnen en super mooie glazen! Hele goede kwaliteit ook, prijs kwaliteit verhouding is hier top! :) Ik ben zeker een nieuwe vaste klant want wat zijn deze glazen ook leuk om als kado te geven! <3

Besvarelse fra Fem Creates
Toen ik een speciaal verzoek had, werd hier gelijk op gereageerd. Het is echt een top winkel. Je krijgt je bestelling snel en de producten zijn goed!

Besvarelse fra Fem Creates
Heel blij met mijn bestelling, goed verpakt en nog mooier in het echt!
Nog een tip om de sleutelhanger al volledig afgewerkt is, zelf het ringetje bevestigen, maar was zeer moeilijk

Besvarelse fra Fem Creates
Ben heel erg blij met mijn drinkglas. Ziet er prachtig uit en drinkt fijn. Fijn dat je er plastic doppen bij kan k op en, ideaal. De service was ook heel goed.

Besvarelse fra Fem Creates
Ik heb twee leuke kerstglazen voor mij zelf besteld en ben hier super blij mee. Kreeg de bestelling ook super snel binnen!

Besvarelse fra Fem Creates
Past perfect bij de kerst. Ziet er in het echt nog leuker uit!

Besvarelse fra Fem Creates
Bestelling was supersnel binnen!
Hele leuke glazen, uniek.

Besvarelse fra Fem Creates
Heel mooi glas, goede kwaliteit! Erg blij mee. Heel mooi ingepakt. Echt een aanrader!

Besvarelse fra Fem Creates
Ik kocht dit als cadeau voor mijn zus de levering was snel en de reactie van mijn zus was echt heel leuk ze was er super blij mee ( ook hoe het ingepakt is is echt een feestje) Bedankt !!

Besvarelse fra Fem Creates
Inmiddels al meerdere bestelingen gedaan, ontzettend leuke shop met producten waar je direct vrolijk van wordt 😁