Female Elvis Anmeldelser 16

4,5

1. Musiker

Velkommen til min verden som FEMALE ELVIS, hvor jeg bringer kongens musik til live med et twist af kvindelig karisma og energi. Jeg er sangerinde med en passion for Elvis Presleys ikoniske hits, og jeg optræder til alle typer af arrangementer, herunder events, runde fødselsdage, mindeværdige sammenkomster, plejehjem og mindre koncerter. Med en autentisk stil og en dybfølt kærlighed til musikken, skaber jeg en uforglemmelig oplevelse, der tager dine gæster med tilbage til rock 'n' roll'ens gyldne dage. Uanset om du ønsker en intim koncertstemning eller en energisk optræden, tilpasser jeg mit show til dine ønsker og behov. Kontakt mig i dag for at få et tilbud skræddersyet til dit arrangement. Jeg lytter til dine forventninger og skaber et musikalsk indslag, der vil begejstre og underholde. Lad os sammen skabe magiske øjeblikke med Elvis' tidløse musik!

4,5

Længe skal man lede efter en yderst…

Længe skal man lede efter en yderst nærværende og dygtig sanger..

Jeg sad til den mest intime koncert med Female Elvis- hun formåede at få hele rummet med, både i sit nærvær men så sandelig også med øjenkontakt.

Det hører sig til sjældenheder at man som deltager til en koncert føler sig set, mødt og hørt.

Jeg havde min datter på 12 med og hun havde også en fest. Uanset genre, så formår Desire at få alle med.. unge som gamle..

Hendes sang og fraseringer kan man heller ikke sætte en finger på. Hun har talent.

Jeg skal helt sikkert opleve hende igen.

1000% anbefalings værdi

26. februar 2026

Besvarelse fra Female Elvis

Tusinde tak for dine flotte og varme ord om min optræden angelicca❤️. Jeg bliver så glad for hvad det har gjort for dig og din datter at være til stede til en af mine optrædender. Og så glæder jeg mig til at se dig igen😍

Til min 60 års fødselsdag i november…

Til min 60 års fødselsdag i november 2024. Desere som synger og underholder med Elvis musik som kunstner navn kalder sig Female Elivs. Som jeg varmt kan anbefale til jeres næste fest. Fantastisk sanger og nærværende i sin optræden. Jeg er stor Elvis fan så det gjorde min 60års fest uforglemmelig og super underholdende. Mine gæster var blæst over af begejstring, det var fantastisk oplevelse, som jeg klart gerne vil opleve igen.

16. november 2024

Besvarelse fra Female Elvis

Tusinde tak for en dejlig anbefaling. Jeg kommer gerne og gør det igen en anden gang😍🕺✨🇩🇰.
Og så håber jeg vi ses ude i det danske musikliv

50 års fødselsdag den 16. September 2023

Min mands 50 års fødselsdag blev fejret med manér, da Female Elvis kom og gav rigtig god professionel underholdning - den aften bliver sent glemt!

17. oktober 2024

Besvarelse fra Female Elvis

Så dejligt at kunne gøre så meget forskel på en i forvejen uforglemmelig dag/aften❤️🌟🎶🕺🇩🇰

Oplev det

Selv om hun er min bedste veninde og har sunget for min datter til hendes konfirmation og jeg har hørt hende 100 gange, så kan hun virkelig noget specielt og har evner til at nå helt ind i menneskers hjerter.
bare inden for kort tid har jeg været vidne til.
da hun var på et plejehjem med demente og hun nåede ind bag ved og kunne se livet i øjnene var det så tydligt at Female Elvis kan noget helt unikt.
Hun kan sætte gang i en fest som ingen andre med sit nærværd til sit publikum.
jeg vil med mine varmeste anbefalinger få hende ud til alle højtider lige fra fødselsdag til en begravelser hun kan det hele.
Tak for du deler din gave med os andre.

3. oktober 2024

Man bliver helt blød i knæene

Jeg har nu oplevet Female Elvis 3 gange og det er en sand fornøjelse. Hun stråler og har super energi som gør at man virkelig lever sig ind de sange hun synger. Det er faktisk også en oplevelse at høre en kvinde synge Elvis sange med så meget passion. En af gangene indledt hendes mand aftenen med en fortælling om Elvis liv, det var sjovt at høre.

17. august 2024

Fem roch and roll fede stjerner

Skal der være fest, så lad der være fest. Super underholdende female Elvis, der interagerer med publikum

5. august 2024

Besvarelse fra Female Elvis

Tusinde tak for din skønne feed back. Jeg håber vi ses igen ude i det danske musik liv🧡🕺🎶

En fantastisk oplevelse med Female Elvis

Det var en helt igennem fantastisk oplevelse at høre Female Elvis. Vi har været til en del koncerter med Female Elvis og det er altid med god energi og en fantastisk sangstemme. Kan helt klart anbefale at booke hende til en koncert.

21. juni 2024

Besvarelse fra Female Elvis

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft så mange fantastiske oplevelser med Female Elvis. Din ros for hendes energi og sangstemme betyder meget for os. Vi er glade for, at du varmt kan anbefale hende, og vi ser frem til at levere endnu flere uforglemmelige koncerter i fremtiden! 🎤✨
FEMALE ELVIS - TEAM

Stor stemme og fed energi

Jeg har været til flere koncerter med Female Elvis og jeg bliver lige imponeret hver gang over både sangtalentet, energien og rytmerne. Hun sætter altid godt gang i stemningen, følelserne og flot kostume. Kan varmt anbefale hende hvis man vil have en koncert der bliver mere personlig end bare en koncert.

Besvarelse fra Female Elvis

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har nydt flere koncerter med Female Elvis, og at du hver gang bliver imponeret over hendes sangtalent, energi og rytmesans. Det betyder meget for os, at du oplever koncerterne som noget mere personligt end bare en almindelig koncert. Vi ser frem til at byde dig velkommen til endnu flere uforglemmelige oplevelser! 🎤✨

Female Elvis - Skal der være fest

Female Elvis er absolut en dejlig sprudlende oplevelse. Jeg havde booket hende til min årlige havefest. Hun har en dejlige stemme og et charmerende væsen. Hun gjorde Elvis' numre til hendes egen. Os gamle sang med, de unge lyttede og lidt efter lidt dansede alle rundt med hinanden. Vi havde alle en fest og havde alle det store smil fremme.

Naboerne standsede også der lørdags arbejde og sang med rundt omkring i haverne. Absolut ingen klager over musikken.

18. maj 2024

Besvarelse fra Female Elvis

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det lyder som om, at jeres havefest var en fantastisk oplevelse, og det er dejligt at høre, at Female Elvis formåede at bringe alle sammen—unge som gamle—til både at synge og danse. Det er en stor kompliment, at selv naboerne stoppede deres lørdagsarbejde for at synge med! Vi er så glade for, at hendes charmerende væsen og unikke fortolkninger af Elvis' sange skabte sådan en sprudlende stemning.
🎉🎤 FEMALE ELVIS - TEAM

Synger fantastisk

Synger fantastisk
Og har en vild energi og tilstedeværelse ♥️

Besvarelse fra Female Elvis

Tusinde tak for dine skønne varme ord.
YAL
Bedste hilsner Female Elvis

Female Elvis er en historiefortæller i sang og ord - som sætter hjerterne i brand

Elvis's sange omfavnet af Female Elvis i en unik blanding af genkendelighed og stor dybde i fortælling og sang.

En super god investering, hvis du vil nyde en fantastisk stemme med en person med nærvær.

Female Elvis kan sætte gang i enhver fest & event med humor, energi og nærvær.

2. august 2024

Besvarelse fra Female Elvis

Tusind tak for de smukke ord! Vi er dybt beærede over din beskrivelse af Female Elvis som en historiefortæller, der både med sang og ord formår at sætte hjerterne i brand. nærvær.
Vi sætter stor pris på din anbefaling og glæder os til at kunne bringe endnu flere uforglemmelige oplevelser! 🎤🔥
FEMALE ELVIS - TEAM

Female Elvis er noget helt unikt

Female Elvis er noget helt unikt.
Elvis-sangene fortolker hun på en meget autentisk måde hvor man fornemmer Elvis-originaliteten.
Uanset hvilket rum hun er i, så bringer hun SÅ meget glæde/energi og positivitet med hendes skønne personlighed.
Da jeg og min tvillingesøster holdt 60 år's fødselsdag havde vi hyret Female Elvis til at sprede glæde med sine sange. Både vi og gæsterne var meget begejstret.
Ikke at forglemme hendes mand Poul Erik var god til at introducere og fortælle små anekdoter fra Elvis-tiden som folk lyttede aktivt til og ikke mindst fik grinet til.

1000 tak for det.

13. april 2024

Besvarelse fra Female Elvis

Tusind tak for din vidunderlige anmeldelse! Det glæder os utroligt meget at høre, at I og jeres gæster havde en fantastisk oplevelse til jeres 60-års fødselsdag. Det betyder meget for os, at I værdsatte Female Elvis' autentiske fortolkninger af Elvis' sange og den glæde og energi, hun bringer med sig. Vi er også glade for, at Poul Eriks anekdoter fra Elvis-tiden bidrog til en mindeværdig aften fyldt med både latter og nostalgi.

Tak fordi I valgte os til at være en del af jeres særlige dag. Vi sætter stor pris på jeres varme ord! 🎉🎶 FEMALE ELVIS - TEAM

Man vil bare høre mere.....

Vi har oplevet Female Elvis en hel del gange efterhånden, og vi er ikke blevet skuffet én eneste gang. Female Elvis formår gang efter gang at skabe en fantastisk stemning. Et arrangement med Female Elvis er garanti på høj energi, lys og kærlighed til Elvis' sange. Nostalgien vil ingen ende tage, og man kan ganske enkelt ikke lade være med at synge med. Man vil bare ha' mere...
Stor anbefaling herfra!

21. juni 2024

Besvarelse fra Female Elvis

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at I har haft så mange gode oplevelser med Female Elvis, og at stemningen hver gang har været i top. Vi er utrolig glade for jeres støtte og den store anbefaling. Vi ser frem til at byde jer velkommen til endnu flere uforglemmelige aftener i fremtiden! 🎶✨ FEMALE ELVIS - TEAM

Wow sikke en oplevelse❤️❤️

Wow sikke en oplevelse❤️❤️
Fuglene skal godt nok stå tidligt op for at følge med denne unikke kvinde! Hvis ikke man var Elvis fan før, så bliver man det med garanti bagefter😁 sikke en fest man har når Deseré går på scenen- dansefødderne klør for at komme på gulvet 💃🕺hun lægger så meget sjæl, varme og dybde i de gamle numre og det mærkes af alle i publikummet😍 jeg kan med hele mit hjerte varmt anbefale Female Elvis og jeg har selv booket hende med år i forskud for at være sikker på at mine gæster får en uforglemmelig aften fyldt med lækker sang og fest🥂 tak for dig🙏🏻

6. august 2024

Besvarelse fra Female Elvis

Tusind tak for din hjertevarmende anmeldelse! ❤️ Det er fantastisk at høre, at du havde en uforglemmelig oplevelse med Female Elvis, og at hendes optræden fik dansefødderne i gang og gjorde dig til en Elvis-fan! Deseré elsker at dele sin passion og energi med publikum, og det er vidunderligt at vide, at det blev bemærket. Det glæder os virkelig, at du allerede har booket hende igen – det er den bedste kompliment, vi kan få. Vi ser frem til at skabe endnu flere uforglemmelige aftener sammen! 🎉🥂

Tak for din støtte og de dejlige ord! 🙏🏻

Fantastiske Female Elvis

Female Elvis brager igennem med energi, fantastisk nærværende optræden og en skøn stemme, som fortolker Elvis' mangfoldige repetoire autentisk, personligt og indlevende.
Skøn oplevelse!!

15. juni 2024

Besvarelse fra Female Elvis

Tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er utroligt glade for at høre, at du nød Female Elvis' optræden og følte, at energien, nærværet og fortolkningen af Elvis' repertoire var autentisk og indlevende. Det betyder meget for os at vide, at du havde en skøn oplevelse. Vi håber at se dig til en af vores kommende shows! Rock on! 🎸🎶 FEMALE ELVIS - TEAM

Vis anmeldelser på alle sprog. (16 anmeldelser)