Zeer fijne ervaring met Fellos van begin tot eind. De artsen zijn makkelijk te bereiken en denken mee bij medische vragen. Na mijn haartransplantie ben ik onder goed begeleiding gestart, de result... Se mere
There were some issues with responding on time, but they fixed it - it could me technical? Also support wasn't intuitive as I had to login to some different websites with unusual way, seemed kind of s... Se mere
Zowel de intake als de verdere afhandeling heb ik als positief ervaren. Ik zit nog in de begin fase van het gebruik maar het geeft mij nu al meer zelfvertrouwen en prestatie.
We wilden eenmalig wat bestellen maar toen we wilden gaan betalen bleken we automatisch akkoord te geven voor een abonnement. NERGENS in het hele proces werd er iets gezegd over een abonnement.... Se mere
Svarer typisk inden for 1 uge

Besvarelse fra Fellos
Alles netjes geregeld na aanvraag en netjes discreet bezorgd
Heb 1 x geprobeerd maar moet zeggen en werkte bij mij niet echt, kreeg wel verstopte neus en beetje warme hoofd maar met de erectie was niet wat ik van verwachten tot nu toe ,ik ga sowieso weer opnieuw proberen.

Besvarelse fra Fellos
Simpele intake, goed advies en snelle levering. Super open en transparant.
Raadt het iedereen aan die de stap naar de eigen huisarts moeilijk vindt.

Fellos is da bomb!
Discrete,helpful and fast delivery.
Highly recommended!

Besvarelse fra Fellos
Absolute scam, eerst betalen dan nog van alles moeten regelen.
Waar kan ik abbonement opzeggen nergens? En al die emails op site zijn niet in gebruik

Besvarelse fra Fellos
Ordered, package got lost at the post office, 3 different customer service agents gave me wrong information and didnt want to help me. Totally unqualified for their job.

Besvarelse fra Fellos
HET MIDDEL VOOR ERECTIE STOORNIS HELPEN BIJ MIJ GOED, iK KRIJG WEER EEN ECHTE GOEDE HARDER ERECTIE. NEEM CIRCA 45 A 60 MINUTEN VAN TE VOREN IN EN HET WERKT. SIDEFANIL EEN GOED MIDDEL. HEB AL VERSCHILLENDE KEREN BIJ BESTELD.

Besvarelse fra Fellos
The best experience and best care from all the team,doctots, delivery and information.

Besvarelse fra Fellos
A perfect place for my prescriptions for hair loss. It is arranged faster and cheaper than through a regular pharmacy.

Besvarelse fra Fellos
It is great,easy to order and it is safe.
Results was amazing.

Besvarelse fra Fellos
Bedrijf heeft een erg duidelijke website en alles wat ze beloven voeren zet ook netjes uit.

Besvarelse fra Fellos
I’m happy using tadalafil and my wife is happy too.

Besvarelse fra Fellos
Top, zeer tevreden. Makkelijk een recept n.a.v. vragenlijst en medicatie is netjes verzonden. Zou zeker aanbevelen.

Levering redelijk snel.
4 dagen na intake in huis.
Wel netjes verpakt en alles klopte.
Nu de werking nog afwachten, maar daar het volste vertrouwen in.
Ga in de toekomst dan zeker vaker bij Fellos bestellen.
Na 2 weken: Nou.... ze werken prima! Super resultaat.

Besvarelse fra Fellos
It works verry good and fast, makes the sex great again

Besvarelse fra Fellos
Resultaat is goed en er wordt contact opgenomen ( schriftelijk) om te vragen hoe verder te gaan . Tevreden dus .

Besvarelse fra Fellos
Ik wacht al sinds december op medicatie. Er komt geen communicatie vanuit Fellos zelf hierover.
Update 7 april:
Ze hebben me inmiddels ‘geholpen’, ik ben wederom aan het wachten. Ik denk niet dat er echt veel is gedaan eigenlijk. 😅