ALDRIG KØB/ABONNER! Monster skod oplevelse. De sender ikke en dyt, svarer ikke på mails og trækker penge fra mit kort. Så jeg er godt vred. Jeg har tre katte og tænkte, at det ville være godt til... Se mere
ik køb herfra bestilte i mandags intet modtaget svare ikke på mails og mobil nr er ude af service og har ikke modtaget noget hcetken ordre bekræftigelse eller noget har spærret mit kort i banken og... Se mere
Jeg anbefaler ikke at blive kunde hos FelineBox. Jeg forsøgte at blive kunde tilbage i April, fik hverken ordrebekræftelse eller box, så jeg skrev en mail om at jeg ikke ønskede at være kunde. Jeg fik... Se mere
Jeg bestilte den 27/3 efter lang kamp kom den i PostNord appen den 8/4 jeg ringede ind i sidste uge og blev lovet 2 pakker ekstra godbidder og at den blev sendt i den her uge! I dag sidder jeg i kø i... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Hver måned bliver tusindvis af heldige katte forkælet med en FelineBox, som er en overraskelsespakke med 5-6 forskellige ting der underholder og stimulerer din kat. Oplev glæden når din kat begejstret farer rundt med de lækre godbidder og det sjove legetøj fra sin FelineBox.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Super god service
Super god service og missen er vild med de ting der var i kassen, slet ingen tvivl om at de gør alt for både ejer og mis er glade og tilfredse😁🐱
Virkelig pengene værd for at forkæle sin kat!

Alt for dårlig information
Jeg tilmeldte mig et kampagnetilbud - at prøve Felinebox for kun 79. Jeg læste på deres hjemmeside at det er nemt at opsige sit abonnement igen og at man kan tilpasse sine kasser mm, på sin side.
Jeg opsagde mit abonnement for 2 måneder siden, men de blev ved at med at trække 218kr (!) hver måned, før jeg finder ud af at jeg åbenbart har bundet mig til at betale de 218kr hver måned i 6 måneder, før abonnementet stopper.
Måske jeg skulle have læst det med småt, men måske FelineBox skulle huske at informere deres kunder om at de altså binder sig til at betale åndssvagt mange penge hver måned i 6 måneder.
Jeg kommer ihvertfald ikke tilbage hertil.

Feline-goodiebox
lidt lang svar tid ang. log ind problemer, men et lækkert produkt. og søde og venlige mennesker, når man får kontakt.

Besvarelse fra FelineBox
Er meget tilfreds med indhold og…
Er meget tilfreds med indhold og service. Jeg kan kun anbefale at modtage felineboxen når man har en kat.

Besvarelse fra FelineBox
Super fantastisk ide i har fået med…
Super fantastisk ide i har fået med sådan boks i de små misser.
Alle mine 3 katte er helt vild med den og glæder sig hver månede til at få den.

Oprindeligt post fra 04.10.2017
Oprindeligt post fra 04.10.2017, der blev fjernet med begrundelsen om at jeg er blevet kontaktet uden held. Det er ikke helt rigtigt, så her kommer den igen.
"Har tilsyneladende problemer med at trække rigtig pris for de månedlige kasser og kommer adskillige måneder efter med en rykker på 90 kr, fordi deres system har lavet en fejl på prisen.
Ellers godt tilfreds med kasserne, men jeg gider heller ikke være til grin - hvilket jeg føler jeg er, når jeg skal diskutere med folkene bag for at få lov til at opsige mit abonnement på baggrund af denne sag."
Tilføjelse 16.05.2018: Kort tid efter blev jeg ringet op af FelineBox, der undskyldte deres opførsel og så var sagen sådan set lukket. Indtil min gamle anmeldelse blev fjernet med henvisning til brud på TrustPilots regler. Det er for meget, når det ikke er sandheden. Viser endnu en gang hvorfor man ikke skal bruge FelineBox.
Fin boks!
Fin boks fra Felinebox. Jeg havde dog misforstået tilbuddet omkring abonnement, men vi fandt en tilfredsstillende løsning i sidste ende. Viljen til at løse problemerne og uenighed er ligeså vigtigt som produkterne der sælges. Der er rigtigt mange fine ting i boksen, men der måtte gerne være lidt mere deri.

Besvarelse fra FelineBox
Mine katte modtog gennem et halvt år …
Mine katte modtog gennem et halvt år felinebox hvorefter jeg opsagde den, og det var der ingen problemer med.
I november får jeg så tilbudt at købe en box for 50 kr til mine katte og det gør jeg, for at se om de har fået interesse for det, det har de ikke og jeg vælger at opsige abonnementet.
Herefter får jeg svar at jeg har tegnet mig som abonnement for 6 måneder, hvilket de lige havde glemt at nævne i mailen hvor de tilbød mig bogen for kr. 50.
Troede det var et tilbud fordi jeg var gammel kunde. Så nu hænger jeg på den i et halvt år eller jeg kan betale fuld pris for den i december.
Ja sådan kan man også narre folk. Har opsagt mit abonnement når de 6 måneder er gået og har bedt dem slette mig i deres system.
Fantastisk service!
Vi har modtaget boxen det sidste halve år og vi er så glade for den her i huset☺
Nu havde vi så modtaget den nyeste og der var desværre en lækket pose vådfodre, kontaktede kundeservice på mail og fik svar med det samme og de har nu sendt en ny box afsted👍🏼👍🏼 Det er dælma god kundeservice!☺☺

Besvarelse fra FelineBox
intet og beklage sig over.
indtil videre er jeg tilfreds med servicen, første box var kattene meget glad for, og lækker service at man kan skrive hvis dyrene har skavanker der gør de ikke kan tåle nogle ting.
Prisen har indtil nu passet som lovet.