Een snelle service
Een snelle service, laagdrempelig contact. Bereid om mee te denken.
Prijs kwaliteit is perfect

Besvarelse fra Felicia's Accessoires
Kleine, maar leuke webshop met superleuke aanbiedingen en artikelen. Verzending nog dezelfde dag indien voor 17.00 uur besteld. Uitstekende klantenservice die altijd goed bereikbaar is en altijd antwoord! Contact is mogelijk per mail, telefonisch, Messenger of Whatsapp. Wij verkopen sieraden zoals kettingen en oorbellen (ook zilver), tassen, Happy Socks, mondkapjes, portemonnees, kinderkleding van oa Noppies, haar-accessoires enz .
Hofje van Noblet, 28, 2926 RG, Krimpen aan den IJssel, Holland
Een snelle service, laagdrempelig contact. Bereid om mee te denken.
Prijs kwaliteit is perfect

Besvarelse fra Felicia's Accessoires
Super snelle verzending, mooie kleertjes 😍

Besvarelse fra Felicia's Accessoires
Sjaal besteld, snelle reactie en verzending. Kortom: heel blij mee!

Besvarelse fra Felicia's Accessoires
Felicia wou voor wederverkoop kleertjes(via Facebook) kopen bij kiddieswereld punt nl
Toen ik haar netjes vermelde dat ik mijn kleertjes nu goedkoop aan mijn eigen klanten wil verkopen en niet voor de wederverkoop aanbied was ze nogal boos.
Omdat ze een hele tijd geleden wel een pakket heeft gekocht bij mij en dat het nu niet kon.
Ik heb opheffingsuitverkoop en bied het nu goedkoop aan aan mijn (vaste) klanten en niet aan iemand die het voor wederverkoop wil kopen. ( om eraan te verdienen)
Haar reactie was een negatief bericht op haar facebook pagina neer te zetten dat niemand meer bij mij moet gaan kopen.
Vind het niet zo netjes.
IK HEB NIET EEN TOEZEGGING GEDAAN.DAT ZE TEN ALLE TIJDEN EEN PARTIJ KAN KOPEN..
Dan had ze ook een mail/ bericht kunnen sturen.
DAARBIJ ZEG IK NIET DAT JE NIET IETS HIER MOET KOPEN.
DAT DOET Felicia WEL
Daar zal ik me ook niet tot verlagen dat is ieders eigen keus waar je wat wilt kopen.

Besvarelse fra Felicia's Accessoires
Haarbanden besteld … supersnel geleverd zelfs met de kersttijd …leuke banden super blij mee .. klein presentje erbij .. gewoon heel attent !
Zeer tevreden!!
Ik zou zeggen bestellen maar bij Felicia’s Assescoires..

Besvarelse fra Felicia's Accessoires
Tevreden met de bestelling!
Ook erg leuk verstuurd met een klein presentje erbij!
Zal hier zeker weer wat bestellen!

Besvarelse fra Felicia's Accessoires
Leuke spulletjes en goede communicatie en servuce

Besvarelse fra Felicia's Accessoires
Kwaliteit van de spullen (sokken) was echt top, snel gereageerd en ook snel verzonden. Zeker aan te raden!

Besvarelse fra Felicia's Accessoires
Bij Felicias webshop heb ik al twee keer super leuke Happy socks gekocht voor de kids, ze was attent en behulpzaam via berichtjes en de producten werden snel verzonden. Een aanrader!

Besvarelse fra Felicia's Accessoires
Super fijn contact gehad, snelle service en een eerlijke aanbevelende mening. Tot de volgende keer 🥳

Besvarelse fra Felicia's Accessoires
Via de mail leuk contact. Ik ging voor de leuke happy socks en was er eentje vergeten te bestellen. Felicia was zo attent om te vragen of ik hem niet vergeten was. Dankzij deze hint heb ik mijn favoriete ijsberen sokken! En…. Binnen 2 dagen in de brievenbus. Helemaal super! Ga zo gelijk weer even kijken of er iets nieuws op de site staat.. top service

Besvarelse fra Felicia's Accessoires
Fijne en persoonlijke afhandeling van mijn bestelling. Echt TOP!

Besvarelse fra Felicia's Accessoires
Mooie spulletjes voor een leuke prijs, snelle levering en service met vriendelijke eigenaresse

Besvarelse fra Felicia's Accessoires
Wat een aardige vrouw achter deze webshop. Het inpakken als kadootje was geen enkel probleem en zag er feestelijk uit! En supersnel ontvangen.

Besvarelse fra Felicia's Accessoires
Læs mere om andre typer anmeldelser.