Super professionel
Super professionel, ordentlig og veludført arbejde til den aftalte tid.

Besvarelse fra Feinful / Brand Design Studio
Feinful er et design studio drevet af mig - Heidi, dedikeret branddesigner med et skarpt øje for det unikke og personlige. Jeg specialiserer mig i skræddersyede visuelle identiteter for vækstklare kvindelige virksomhedsejere, der ønsker at skille sig ud fra mængden og tiltrække deres drømmeklienter med autenticitet og selvsikkerhed. Min mission er at transformere dit brand fra blot en idé til en levende og visuel fortælling, der ikke kun fanger, men også begejstrer og inspirerer din målgruppe. Jeg tror på, at et stærkt brand er fundamentet for enhver succesfuld forretning, og min tilgang kombinerer kreativitet med strategi for at sikre, at dit brand ikke kun ser smukt ud, men også kommunikerer din virksomheds værdier og vision. Hos Feinful er jeg stolt af at tilbyde en personlig og hands-on service, hvor jeg arbejder tæt sammen med dig gennem hele processen for at sikre, at det endelige resultat ikke blot opfylder, men overgår dine forventninger. Uanset om du er i de tidlige faser af at lancere din virksomhed eller du er klar til at tage dit eksisterende brand til det næste niveau, er jeg her for at støtte dig på din rejse mod succes.
Danmark
Super professionel, ordentlig og veludført arbejde til den aftalte tid.

Besvarelse fra Feinful / Brand Design Studio
Heidi har lavet det smukkeste logo til min nye virksomhed, og jeg er simpelthen så glad og tilfreds med resultatet.
Heidi er mega kompetent og effektiv, og kommunikationen er flydende.
Heidi får mine varmeste anbefalinger.

Besvarelse fra Feinful / Brand Design Studio
Effektiv, vidende, konkret og flot arbejde leveret af Feinful.

Besvarelse fra Feinful / Brand Design Studio
Heidi er ekstremt serviceminded og dygtig til sit fag. Hun har fantastisk god smag og altid "ja hatten" på.
Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Feinful.

Besvarelse fra Feinful / Brand Design Studio
Heidi er super dygtig og har hjulpet os med en helt ny visuel identitet der i højere grad matcher vores ambitioner. Vi kommer helt sikkert til at bruge Heidi igen i fremtiden; og kan klart anbefale hende til jer derude.

Besvarelse fra Feinful / Brand Design Studio
Som ejer af et digitalt webbureau er det vigtigt at have de rigtige samarbejdspartnere. Heidi er helt klart en af dem. Hun leverer service og design i topklasse som vi kan stå inde for. Hendes ekspertise for webdesign er tydelig, og hun forstår at omsætte ideer til en smuk og funktionel hjemmeside. Der er altid en god kommunikation som er klar og professionel. Det endelige resultat sidder altid lige i øjet og vi kan varmt anbefale Heidi/Feinful.

Besvarelse fra Feinful / Brand Design Studio
Heidi har igennem mange år, hjulpet mig med både logo, hjemmeside, branding og generel sparring omkring sociale medier. Heidi er æstetisk i sit udtryk og vil altid give dig sin mening om, hvordan ting kan gøres bedre.
Stor anbefaling herfra :-)

Besvarelse fra Feinful / Brand Design Studio
Samarbejdet med Heidi har været både professionel og nærværende. Hun har lagt stor vægt på at forstå mine ønsker og visioner for både det funktionelle og det visuelle inden hun er gået i gang med opgaven. Det har givet resultater, som har ramt lige præcis det jeg ønskede mig. Heidi fik gjort mine tanker og ideer virkelige!

Besvarelse fra Feinful / Brand Design Studio
Min virksomhed har gennem 17år brugt Feinful til alt grafisk arbejde, webshop etablering og sparring. Feinful sporer sig hurtig ind på stil og form, så resultater leveres hurtigt. Et samarbejde der er uundværligt.

Besvarelse fra Feinful / Brand Design Studio
Heidi er en ekstremt dygtig designer - hun formår virkelig at oversætte tanker/ideer/visioner til konkret grafisk materiale. Hver gang jeg har arbejdet med Heidi har jeg fået en større forståelse for mit eget brand og jeg er gået derfra konkret materiale, som gør det nemmere at forklare hvad jeg sælger til hvem. Kæmpe anbefaling herfra.