Altijd goede spullen , zaden en tips! Bovendien worden de pakjes zaden altijd leuk en met aandacht verpakt opgestuurd. Dat levert mij in ieder geval een glimlach op! De kwaliteit van de producten z... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Leuk bedrijf, de mooie bewaar doos voor zaadjes snel ontvangen en alle zaadjes die ik heb passen goed in de geleverde vakjes. Je moet alleen niet te veel erwten / bonen zakjes in hetzelfde vakj... Se mere
Heel blij met de zadenkoffers waarin ik mijn grote collectie in kwijt kon. Netjes geordend door de stickers. Die ik soms wel lastig eraf kreeg. De biologische zaden zijn goud, wat een mooi assortime... Se mere
Snelle verzending, goed verpakt, vriendelijk bedank kaartje. kwaliteit producten. Heel blij mee!
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De grootste keus in biologische én reproduceerbare moestuinzaden vind je bij Feggies.nl. Wij zijn jouw one-stop-shop voor een breed scala aan unieke, bijzondere, heirloom en gangbare moestuinzaden. Al onze zaden zijn zorgvuldig geselecteerd bij leveranciers uit de Benelux en Duitsland. Wij leveren onder andere Semailles zaden, Kokopelli, Magic Garden Seeds, Culinaris & Buzzy Organic. Van deze zaden leveren wij enkel de reproduceerbare soorten. Je kunt dus jaar op jaar genieten van je eigen zaden. Naast onze zaden kun je op Feggies.nl ook onze eigen Feggies moestuinbewaarboxen bestellen. Unieke bewaaroplossingen voor al jouw moestuinzaden. Waarom kiezen voor Feggies? 🌱 Unieke selectie 450+ soorten: Ontdek bijzondere moestuin zaden van verschillende leveranciers uit Nederland, België en Duitsland. 🌱 Biologisch geteeld & GMO vrij: Al onze zaden zijn 100% biologisch gecertificeerd en GMO vrij. 🌱 Duurzame keuze: Wij verkopen uitsluitend reproduceerbare zaden, die je jaar na jaar opnieuw kunt planten. 🌱 Deskundig advies: Ons kleine team van moestuinierders staat klaar om je te helpen met al je vragen. Bestel nu je zaden online op www.feggies.nl! Bezoek onze website www.feggies.nl en ontdek ons uitgebreide assortiment bijzondere, biologische en reproduceerbare moestuinzaden. Bestel nu en geniet binnenkort van de oogst uit jouw moestuin!
Kontaktoplysninger
Wilnis, Holland
- hallo@feggies.nl
- feggies.nl
Gewoon goed
Goede kwaliteit zaden, snel geleverd, mooi verpakt en een zeer goede service. Ga hier zeker opnieuw bestellen.

Besvarelse fra Feggies
Snel verstuurd en super leuk ingepakt…
Snel verstuurd en super leuk ingepakt met persoonlijk kaartje.

Besvarelse fra Feggies
Top bedrijf voor je moestuin benodigdheden
Zeer tevreden over de producten van Feggies. De Feggies Seed Storage box was in nalevering maar het wachten absoluut waard. Mijn zaden nu overzichtelijk per categorie en maand weggeborgen en de donkere kleur van de box helpt de houdbaarheid van de zaden, doordat er geen onnodig licht bij kan komen.
Ook heb ik zaden van oa het merk Semailles en Maket Garden Seeds besteld, wat tijdig en goed verpakt were bezorgd. De tomaten varianten doen het erg goed in de kas en ik ben heel benieuwd hoe de andere moestuinzaden het dit jaar zullen doen. Van duidelijke website, makkelijk bestelproces, tijdige levering en zeer vriendelijk klantenservice tot kwaliteit van producten; alles is me zeer goed bevallen en zal zeker in de toekomst blijven bestellen bij Feggies. Mooie collectie zaden van top merken, ik ben zeer content!

Trotz anfänglicher Schwierigkeiten…
Trotz anfänglicher Schwierigkeiten bezüglich der Lieferung, hat am Ende alles sehr gut geklappt. Danke

Super snelle levering
Super snelle levering. Goede service. Tot snel weer! Gevonden via Instagram.

Besvarelse fra Feggies
Handig en onmisbaar in de moestuin
De zadenkoffers waren er snel. Ze zijn superhandig: meer overzicht en eindelijk geen rondvliegende zaden meer in mijn rugzak. Graag zou ik ook nog een vel met lege etiketten erbij zien, dan is het een 10.

Snel levering
Snel levering. Goede verpakking met een persoonlijk kaartje van de eigenaar. Erg lief.

Veel zorg aan besteed
De bestelde zaadjes werden zó snel geleverd. Heel fijn! Ik werd ook verrast door de verpakking waar duidelijk veel zorg aan is besteed. Alles boven verwachting. De courgette- en tomatenplantjes zijn nu alweer lekker groot.

Super handig product
Super handig product. Ben erg blij met de boxen. Alles goed verpakt met een persoonlijke noot. Na bestelling ook snel in huis.

Besvarelse fra Feggies
Het bestelde waa leuk ingepakt met een…
Het bestelde waa leuk ingepakt met een paar zaadjes kado.. altijd attent

Besvarelse fra Feggies
Een mooie persoonlijke benadering door…
Een mooie persoonlijke benadering door een kaartje bij de bestelling en goed gecommuniceerd . Goed product ook!

Leuke groente, niet goedkoop
Leuke uiteenlopende groenten maar wel aan de prijs af te zien. Pas als ze uitkomen, kunnen we er wat van zeggen. De maïs krijgt al sprietjes.

Communicatie was goed,aflevering…
Communicatie was goed,aflevering product was degelijk verpakt .

Besvarelse fra Feggies
Prettig contact en een goede service
Prettig contact en een goede service, mooie producten.

Besvarelse fra Feggies
Læs mere om andre typer anmeldelser.