Se, hvad kunderne siger
Helaas is één van de product beschadigd over gekomen (de ander producten is het goed mee gegaan). Na het sturen van een mail, direct een reactie. Het defecte product was niet meer op voorraad dus he... Se mere
Regelmatig feestkleding bij hen besteld, altijd snel geleverd. De laatste keer iets besteld, wat niet helemaal voldeed, direct zeer goed opgelost door Feestbazaar. Top bedrijf, waar ik zeker weer n... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Op zoek naar goedkope Carnavalskleding? Feestbazaar heeft het grootste en goedkoopste aanbod aan Carnavalskleding en Feestartikelen! Bestel gemakkelijk online!
Kontaktoplysninger
Enkhuizen, Holland
- feestbazaar.nl
Scherpe prijzen en hele snelle…
Scherpe prijzen en hele snelle verzending. Die verkleedthema’s meldingen komen altijd op het laatste moment en dan weet ik bij FeestBazaar zeker dat als ik daar iets bestel ik het pak de volgende dag binnen krijg! Zelfs op zaterdag!
Versiering voor verjaardag
Versiering voor verjaardag besteld, snel geleverd en prijs-kwaliteit was goed!
Snell reactie en oplossing…
Na het sturen van een mail, direct een reactie. Het defecte product was niet meer op voorraad dus hebben ze zowel het product als de verzendkosten ter compensatie ingeboekt voor terug te storten om mijn rekening.
Zeer goed,perfecte service
Skipak uv light
Goede prijs-kwaliteit, snelle bezorging en netjes verpakt
Geweldig pak alleen ietsje te groot
Zeer goed
Zeer goed, ze beloven de bestelling de volgende dag te bezorgen. Dat is ook gebeurd! Helemaal top.
Top snelle service
Top! Snelle levering binnen 1 werkdag al
Binnen, zat verkeerde kleur spuitbus bij.
Even een mail gestuurd kreeg gelijk antwoord en er werd gelijk de juiste kleur opgestuurd zonder de ander te retourneren.
Super netjes! En snel bezorgd.
Goede service, vandaag bestellen 2 dagen later bezorgen !
Bij ieder feestje de juiste outfit
Leuke items gekocht. De maat is goed en de bezorging is snel
Snelle levering. Kleding mooi verpakt in kleding hoes met hanger. Het whatsapp contact was prima. Bij het bestellen was mijn bestelde maat “versprongen” naar een andere maat. Dat werd gecorrigeerd en omdat ik daardoor opnieuw moest bestellen kreeg ik binnen 1 dag mijn extra betaalde geld teruggestort.
Top winkel!
Top winkel!
Ruilen ging makkelijk, zonder gedoe (kaartjes waren er al af), vriendelijk en behulpzaam. Supersnelle levering (2 dagen) en waar naar z'n geld.
Het carnavals pakje voor de kleine is…
Het carnavals pakje voor de kleine is precies zoals de maten voorschreven op lengte.
Post nl werkt vaak alleen niet mee aan de binnen een dag levering
Party.
Makkelijk alles te vinden op site.
Ruime keuze. Feestelijke artikelen.
Vlug geleverd.
pensioen versiering
duidelijke omschrijving van de artikelen
schappelijke prijs
snelle levering
snel en goed geregeld!
Prima prijzen
Prima prijzen, wensite, verzending e.d.
Kwaliteit van de kleding is wel echt ondermaats: 1 knoop viel er voor het eerste gebruik al af, de kleding schijnt door en is scheef.
Word altijd fijn/ correct geholpen
Word altijd fijn/ correct geholpen
Læs mere om andre typer anmeldelser.