Heel fijn en behulpzaam contact met verkoper Thijs. Ook de levering verliep top terwijl de omstandigheden niet gemakkelijk waren. Zeer beperkte ruimte in gang en lift, maar die mannen hebben dat top g... Se mere
Virksomheden har svaret
Vanaf het allereerste contact met Thijs van Feelings Wonen, voelde het al meteen helemaal goed Wat een vriendelijke, meedenkende verkoper. Thijs heeft onze vragen per mail heel snel en correct behand... Se mere
Virksomheden har svaret
We hebben een hanglamp van Feelings gekocht, maar kwamen er later achter dat we toch liever 4 kappen wilden in plaats van 3. Contact opgenomen met Ron van de klantenservice en hij heeft alle benodigde... Se mere
Virksomheden har svaret
Tafel gekocht. Levertijd bij andere winkels was veel langer, toch even met feelings gebeld of de levertijd echt 2 weken zou zijn. Erg vriendelijke meneer aan de telefoon. Ook per mail goed op de ho... Se mere
Bij Feelings Wonen vind je een uitgebreide en veelzijdige meubelcollectie. Het gaat bij ons om jouw interieur. Om gevoel, om sfeer, om gezelligheid. Waar word jij blij van, waar krijg jij het echte thuisgevoel bij? Feelings Wonen heeft antwoord op al deze vragen. Door onze trendwatchers en stylisten zijn we altijd in staat om een frisse collectie aan te bieden. Houdt je van lichte tinten en zachte materialen? Ben je meer van de felle kleuren en opvallende accessoires? Of passen stoer hout en ruig metaal helemaal bij jou? Iedereen heeft zijn eigen woonstijl. Onze vier woonstijlen helpen je met het bepalen van jouw eigen voorkeur. Onze vier woonstijlen zijn Industrial elegance, Modern mix, Retro chic en Urban loft. Industrial elegance staat voor stoere materialen met een elegante touch. Modern Mix is herkenbaar aan de lichte, natuurlijke tinten, ronde vormen en rustige stijl. Retro chic laat oude tijden herleven met zijn kleurrijke, warme en rijke uitstraling. Urban loft tenslotte geeft je een vlot, stedelijk en groots gevoel. Natuurlijk kun je de vier stijlen ook met elkaar mixen. Zo creëer je je eigen stijl. Je verstrekt je stijl door sfeer toe te voegen. Met kleinere meubels, kussens, accessoires, kunstwerken, planten en een vloerkleed breng je kleur en leven in je interieur. Bij ons vind je veel van deze sfeermakers. Vergeet ook de persoonlijke touch niet, zoals foto's. En kijk goed naar de verlichting: waar heb je sfeerlicht nodig, en waar goed licht om bij te lezen of werken.
Huiskensstraat 53, 5916PN, Venlo, Holland
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle en vriendelijke ,meedenkende service
In ons geval gaat het om mooie stoelen
Goede webshop, bestellen ging makkelijk.Snelle levering en communicatie over de mail over levering . Lamp kwam heel aan en was goed verpakt
De eettafel is een zeer mooi product en de levering was heel snel en verliep netjes en correct. Feelings was ook prima bereikbaar per telefoon toen we contact zochten voor informatie omtrent de levering.
Prettig contact en een goede prijs voor onze Tulsa bank. Werd kundig in elkaar gezet, aardige vakmensen. Zit lekker en erg blij mee. Soms denk je, kan er ook iets wat je besteld in 1 keer goed gaan, jawel dus. Feelings is een aanrader!
Kast Dorado:
- Levering was sneller dan verwacht
- inclusief monteren op 2e etage snel gedaan
- Kast is prachtig! Ook de binnenzijde van mooi hout
- Ingelegd met koper!
Een heel fijn gevoel!
Levering was conform opgave, helaas wat problemen met montage. Goed en proactief opgelost door thuis bezoek service afdeling!!
Direct reactie. Afspraken worden nagekomen en ook nog eens een persoonlijk bericht bij bezorging van de spullen. Helemaal top!!!
Prachtige stoelen, netjes bezorgd en bezorgmoment ook fijn afgestemd
Læs mere om andre typer anmeldelser.