Facebook må kandidere til titlen: Foretagendet med den dårligste moral i Europa! Man bliver ved med at skovle reklamekroner ind på svindelannoncer fra tyskere og hollændere, der gemmer sig bag falske... Se mere
Det er fuldt lovligt at oprette salgs annonce på Facebook som udgiver sig for at være butik i Danmark men er dropshipping fra kina via profil i Holland. Hvis man melder det som finansiel svindel vil F... Se mere
Syntes det er utroligt ringe at sådan et stort medie, promovere og beskytter kriminelle og svindlere. Så på trods af anmeldser og klager lader butikken fortsætte sit svindel. Min kone købe et falsk... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Ny og opdateret bog om Facebook annoncering. Klik her ⇒⇒ og download gratis kapitel med det samme. Lær mere om Facebook annoncer.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Kontrollerer individers friheder og…
Kontrollerer individers friheder og personlige meninger
Drop facebook annoncer!
Utroligt at facebook konstant promoverer svindelannoncer, trods utallige anmeldelser. Jeg køber aldrig mere noget der har været annonceret på facebook! De er blot håndlangere for svindelfirmaer, men bliver sikkert godt betalt. Skam jer!
Dem der sælger modeltog på facenook er…
Dem der sælger modeltog på facenook er flok skøre kugler
Facebook giver åbent plads til…
Facebook giver åbent plads til svindelannoncører.(Sofias-Fashion.com)
Når man på annoncesiden, hvor det bevist drejer sig om et svindelfirma og advarer folk, bliver kommentaren
slettet, man får mistanke om at svindelfirmaet kan styre
de negative kommentarer.
De godkender ikke annoncer
De godkender ikke annoncer , de skriver den er til gennemgang men der sker ingenting
Total dårlig kundeservice
Tag jer sammen
Smart plantning Danmark er et svindel…
Smart plantning Danmark er et svindel firma som beder om 139 kr og hæver 139 Euro på kundens konto. Firmaet har falske oplysninger så de undgår kontakt med de utilfredse kunder. Facebook beskytter disse svindel firmaer ved ikke checke dem. Vil Facebook betale erstatningen på de 139 Euro til bage til de snydte kunder.
FB markedsplads
FB markedsplads - salg af brugte ting.
En Ole som sælger royal copenhagen tallerkner har fået 1/2 betaling inden afsendelse til sin kone Line med nummer :
91479818. Nu har han slettet annonce og svarer mig ikke.
Pas på derude.
Tarveligt!!!!
Alt for mange fup-firmaer.
Det vælter rundt med annoncer for webshops, der hverken oplyser adresse, telefonnummer eller cvr-nummer. Det betyder, at der er tale om svindel som skal bekæmpes.
For den vågne forbruger er det ret let at spotte at det er fup-firmaer. Men Facebook vælger åbenbart, trods alle deres avancerede algoritmer og næsten uendelige ressourcer, at lade svindlerne bruge Facebook som platform for deres forbrydelser.
Facebook kan spotte helt automatisk hvis der er lidt for meget nøgenhed på et uploadet billede. Men hvis du betaler for reklameplads kan du åbenbart sprede åbenlys svindel uden problemer.
Facebook støtter svindel/fup firmaer…
27.7 havde FB en annonce fra rocket Commerce om opladere
Det firma er et svindelfortagende og det er utroligt, at FB tillader fup firmaer at annoncere.
Som så meget andet gælder det bare om at tjene penge for FB og fraskrive sig ethvert ansvar.
Jeg anbefaler at alle der bruger FB ALDRIG NOGENSINDE køber fra deres annoncører. Det er åbenbart den eneste måde, at stoppe dem på.
Bliver svindlet og kan intet gøre! FB ignorerer anmeldelse.
Via min private virksomhed har jeg kørt FB annoncer. En person har hacket sig ind og lavet en annonce som han kører på min konto - han har sat dagligt budget til 5400 dollars. Min bank har nu spærret mit kort grundet mit store overtræk. MEN
Facebook er ikke til at ringe til. Jeg har derfor afsendt (på alle FB´s tænkelige måder) oplysninger om at jeg er udsat for svindel. INGEN svarer og jeg kan ikke lukke min FB annonce konto da jeg skylder penge på kontoen (ca 1000 dollar udover de andre penge som svindleren nåede at bruge). Jeg er med andre ord fanget og kan ikke deaktivere min. konto - ej heller kan jeg komme i kontakt med FB og få dem til at hjælpe mig. Hver dag jeg logger på er der en ny som har oprette sig som administrator på min konto - ( ja jeg har lavet nyt kode samt to trins godkendelse ) men de må have lavet "en bagdør" som gør at de kan komme ind lige meget hvad jeg gør).
FB støtter svindel.
Min kone købe et falsk produkt på en FB side vi ville have refunderet penge. Til ingen nytte. Rapporterede siden til hjælp for andre så de ikke blev snydt. FB mener så at det er ganske lovligt at sælge falske produkter og sige de er ægte til kunderne.
Must-read
Denne bog burde alle, som har noget med facebook annoncering at gøre, læse. Om end, du selv styrer din facebook annoncering eller har et bureau til det, er denne bog en verdens klasse investering. Klar anbefaling herfra.
En god og grundig gennemgang af…
En god og grundig gennemgang af Facebook annoncering.