Facebook kan ikke finde ud af at sende mig en sms-kode til at ændre min adgangskode og oprette tofaktor-godkendelse. Der er ingen support og min konto har fortsat samme sikkerhed som en dør på klem.
Jeg har for anden gang prøvet at slette min profil på jeres side og håber at det lykkedes denne gang. Jeg her gået over på Hood og syntes at det er bedre især det at man skal verificere sig med mit... Se mere
Pas på din konto Min konto blev stjålet og der blev lagt en masse annoncer op - PÅ MIN REGNING- da jeg opdagede fejlen kontaktede jeg Facebook men de rettede ikke fejlen. Jeg måtte spærre mit K kort... Se mere
95% at de opslag jeg får er mere end 2…
95% at de opslag jeg får er mere end 2 dage gamle helt op til 14 dage gamle
Ingen SMS-kode og ingen support
Jeg har for anden gang prøvet at slette…
Jeg her gået over på Hood og syntes at det er bedre især det at man skal verificere sig med mitid så falske profiler ikke kan oprette sig og ens profil ikke kan blive kopieret lige som sker på Facebook.
Ikke min kop te
Jeg er for over 1 år siden
Jeg er for over 1 år siden, ved en fejl blevet udelukket fra markedsplace. Det er umuligt at komme i kontakt med nogen, eller få hjælp. Under alt kritik
Er blevet hacket og kan nu ikke få…
Er blevet hacket og kan nu ikke få adgang til min virksomhedsider......ingen hjælp fra Facebook, man blive bare kastet rundt i deres AI system, som ikke engang kan komme med de rigtige oplysninger eller link hvor man kan henvende sig til. VELKOMMEN TIL FACEBOOK AI VENDEN, hvor der ingen kontakt eller service findes.
Lo....firma og lo..
Lo....firma og lo... brugeroplevelse. Siger man skal indtaste en verifikationskode for at komme videre med messenger og det så er gjort, står den bare og tænker. Efter adskillige forsøg virker det stadigt ikke.
Amatører.
Alt hvad man sætte lo..foran har noget med facebook at gøre
Af alle hjemmesider der findes er denne…
Af alle hjemmesider der findes er denne værste hjemmeside overfyldt med spam links, voldelig opslag, AI, fake profiler og folk der hakker hinanden ned. Det har taget så meget overhånd at selv Mark Zuckerberg har tabt sin ødelagte hjerne og er blevet meget svag og ikke kan gøre noget. Det handler kun om tid, før andre også får lukket deres kontoer en efter en. Hvor man er tvunget til at skal bruge video selfies for at verificere sig med det. Har aldrig kendt mage til en elendig hjemmeside
Dårlig oplevelse
Nu er det anden gang at min Facebook bliver suspenderet uden grund og man kan stadig ikke kontakte dem eller få lov til at downloade rapporten som de siger man kan Facebook skal man seriøst holde sig fra de går i meget små sko og det er irriterende men bare bliver suspenderet uden grund jeg forstår ikke deres politik alle i alt end meget dårlig oplevelse så føler jeg hellere noget andet lignende og bruge i stedet for
Suspenderet efter 17½ år.
Efter at have været på Facebook siden 2008, blev jeg pludselig suspenderet, da jeg ville gå på Marketplace. De forlanger, at jeg skal optage en video af mig selv med PC-kameraet og sende den ind. Så vil de sende den til et firma, som skal bedømme den. Vel vil jeg ej! Sådan en video vil jo kunne misbruges - især i disse AI-tider. Så kan de blive fri for mig.
Stop med at reklamerer for terror
Stop med, at give mig. - hvid mand - kristen - reklamer for terror organisationer og anti vestlige værdier.
- uanset hvad der forgår i Gaza, er Palæstina en terror stat, og de burde for alt i verden ikke have lov, at lave reklamer..
Magtmisbrug af Facebook
Hej.
Ja, vil lige brokke mig.
Nu er jeg blevet lukket ude af Facebook!??
Har været medlem siden 2008 og aldrig prøvet det før, men nu skulle det så være, åbenbart??
Uanset om der er en god grund eller ikke, får man ikke en chance eller en advarsel om at de synes man har lavet noget de ikke kan lide😒
Ville måske være en idé at oplyse en om hvad der er galt og evt. give en chancen for at ændre det, men nej, man er bare lukket helt ude og de bestemmer om og evt. hvornår man kommer ind igen. Det er bare fantastisk god service.
Med den magt kan man godt se hvor de kommer fra og de er ikke blege for at bruge den.
Så måske på tide at blive en af dem der lukke ned og forlader Facebook!!
bare idioter der sidder med algoritmer…
bare idioter der sidder med algoritmer som ikke har gang på jord, men kan ikke få svar på hvad der er galt, det er monopol af værste skuffe hober alle snart sætter gang i retfærdighed. det er en pengemaskine der kan blokere virksomsheders indhold uden baggrund
Konto på afdød kan ikke slettes
Konto på afdød kan ikke slettes. Står i stedet PERMANENT som en 'mindeside for..'. Udfyldes en formular om ønske om slettelse af afdødes konto, selv med vedhæftet dødsannonce og dødstidspunkt, kommer en fejl om, at filen ikke er vedhæftet - og man kommer aldrig videre. Facebook vil være herre over selv døden.
Jeg havde fået så mange…
Jeg havde fået så mange fødselsdagshilsner, som jeg var ved at svare på.Så lukker den ned, fordi jeg mener den mener at Jeg er ved at overtræde Facebooks regler bare for at skrive mange tak for det.Hvor folk har været søde at sende en fødselsdag hele nå.Det må man åbenbart ikke engang skrive mere.Nu mens Der er en hel del ting.Hvis Det er den ikke.Det siger jeg ikke få den tilbage.
Burde forbydes der er ikke ydrings…
Burde forbydes der er ikke ydrings frihed og umuligt at komme ud af fusk
Lad dig aldrig lokke
Har meldt mig ind i Hudd der kan du skrive hvad du vil dog er den kun lige startet op men er lavet for at boikott usa og der hvor det gør mest ond er de rige.
Selv amerikanerne beder os om det
Der er bekymringer om privatlivets fred…
Der er bekymringer om privatlivets fred og datasikkerhed. Mange falske profiler og spamkonti ses.
Lars Seier Christensen misbrugt
Jeg har rapporteret
, at Lars Seier Christensen bliver misbrugt i en svindel annonce som lokker folk til at indbetale 1600 kr og derefter loves store månedlige indtægter.
LSC har været ude og lægge afstand til de falske annoncer.
Facebook nægter at fjerne dem!
Man bliver blokeret for kommentarer…
Man bliver blokeret for kommentarer hvis man kritiserer Trump`s regime. De fjerner ens ret til at udtale sig. Hvis de ikke vil have negativ tale så burde de blokere for al politiske og religiøse opslag. deres egen skyld at der er så meget negative omtaler på facebook. De er facister der beskytter Trump, det er jo et amerikansk firma og de er alle korrupte.