Rigtig god til at tage sig tid og…
Rigtig god til at tage sig tid og spørge ind
Behandlingen var rigtig god
Vi tilbyder fysioterapi med og uden henvisning fra lægen. Derudover tilbyder vi massage, akupunktur, holdtræninger og personlig træning. Vi prøver altid at finde en tid til dig så hurtigt som muligt.
Rådhusvej 13, 4640, Faxe, Danmark
Rigtig god til at tage sig tid og spørge ind
Behandlingen var rigtig god
Har kun været der en gang, men skal på et 8 ugers forløb med mine knæ.
Jeg synes det virker lovene
Mvh. Henrik Andersen
God indlevelse i mit problem og god 1st behandling, der gav fremgang.
Glæder mig til næste besøg

Besvarelse fra Faxe Fysioterapi og Sportsklinik
Første besøg efter henvisning fra Ortopædkirurgisk klinik. Knæ undersøgt, plan lagt for træning.
Fremstår meget professionelle.
Meget professionelt
Fin og moderniseret klinik
Faxe fysio fortjener de største stjerner der findes og flere til. De så dygtige rare altid så forberedt og den bedste viden om ens krop og bevægelse. De så dygtige til deres arbejde og tilbyder de bedste behandlinger for dig. Det hjælper så godt på ens helbred og hvis man har fået skader er de så god til hjælpe med det så der findes ingen bedre fysioterapeuter end faxe fysio så har du brug for en fysio kan jeg kun på det varmeste anbefale faxe fysio kh anette

Besvarelse fra Faxe Fysioterapi og Sportsklinik
Virkelig god service og altid sød og smilende personale.
Der bliver lyttet og fysioterapeuterne er kompetente og venlige.
Gode behandlere og gode til at lytte til en

Besvarelse fra Faxe Fysioterapi og Sportsklinik
“Det er et professionelt personale, der lytter, og fortæller hvorfor de gør det, de mener er det bedste for mig.” Det var det jeg tænkte på efter mit første besøg. “Tryghed og respekt” var det næste.
Jeg oplevede nemlig, at der blev kaldt en kollega ind, som havde en nyere uddannelse til at lave en bestemt undersøgelse. Og her blev jeg spurgt om det var ok. Selvfølgelig svarede jeg.

Besvarelse fra Faxe Fysioterapi og Sportsklinik
Fik en kedelig skade i min fod i vinters. 4 brud og behandlingen var en walkerstøvle. Så da støvlen skulle af, var foden immobil og jeg var meget begrænset i dagligdagen. Jeg kontaktede Faxe fysioterapi og sportsklinik da jeg havde brug for hjælp til genoptræning. Er igang med et forløb og med Andreas' professionelle viden og evne til at læse sine klienter, går det støt fremad. Jeg får øvelser jeg skal lave hjemme og kan tydeligt se og mærke effekten af det arbejde. Føler mig i trygge hænder.

Besvarelse fra Faxe Fysioterapi og Sportsklinik
Jeg har været hos Faxe fysioterapi og Sportsklinik i dag.
Jeg har virkelig haft en god oplevelse. Først med samtale og blev spurgt ind til hvorfor jeg var der og blev lyttet til. Fik svar på mine spørgsmål og rigtig god vejledning til hvad jeg kan gøre selv.
Rigtig sød og dygtig behandler. Følte mig glad da jeg gik.

Besvarelse fra Faxe Fysioterapi og Sportsklinik
Jeg har kontaktet klinikken på grund af smerter i underlivet, grundet myose bækkenbunden. Jeg har fået tid med det sammen. Fysioterapeuten var rigtig godt til at lytte til mine symptomer og efter jeg blev undersøgt, har fysioterapeuten lavet en træningsprogram med 10 øvelser. Jeg har afprøvet de 10 øvelser sammen med fysioterapeuten og han forklarede hvordan jeg skal udføre hvert eneste øvelse og hvilke muskler er sat på arbejde. Fysioterapeuten var virklige god til at sætte sig ind i den faglig problemstilling. Jeg har også fået fysioterapeutisk massage og selvom det gjørte ond pga af myosen, efter 2 behandliger kunne jeg allerede mærke en forbedring. Det bedste oplevelse var efter jeg har fået eletro-akupuktur. Før jeg kom til denne klinik, brugte jeg kodein som smertestilling idet panodil og ibuprofen dækkede ikke smerten. Efter 3 elektro akupunktur behandlinger har jeg ikke brugt kodein mere. Jeg anbefalder denne klinik og behandler (Mihai), de gør deres ypperste for at imødekomme og behandle en patient.

Besvarelse fra Faxe Fysioterapi og Sportsklinik
Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos Faxe Fysioterapi.
Holdtræningen og massage har været effektiv og professionelt udført.
Personalet er venlig og skaber en tryg atmosfære.
Kan varmt anbefale dem! 👍🏻😊

Besvarelse fra Faxe Fysioterapi og Sportsklinik
Fysioterapeuten lytter og vi har god samtale inden selve behandlingen. Jeg fornemmer, at terapeuten præcist ved - og hurtigt finder frem til - hvad der er problemet, og hvilken behandling der så skal til.
Behandlingen slutter med en optimistisk melding om, at problemet nok skal blive løst,