Kunden er en snydepels.
Starter med at snyde med antallet af kvadratmeter. Han indhenter tilbud på 40kvm. Da vi går igang er der 85kvm plus en trappe.
Kunden har ingen forståelse for at der er langt mere arbejde i det, da hans 103 år gamle gulv er meget skævt og skal afrettes, plus det var det tykkeste fedtede fernis i lag, på lag, på lag som vi nogen sinde er rendt ind i, der sku slibes af.
Så ja opgaven endte med at løbe op i 160 arbejdstimer, svarende til 3 gange så meget som snydepelsen betalte, og trappen som han også blev ved med at sige, måtte høre med gratis, opgav jeg at diskutere med ham.
Så den har han heller ikke betalt for.
Han har fået for næsten 60.000,- gratis.
Jeg har ud af egen lomme betalt langt størstedelen af hans gulv, og mig mine mænd har knoklet til ud på natten mange dage, og kunden kvitterer med en 1-stjernet anmeldelse.
Og så ville han også lige have at jeg betalte for de 6 dåsecolaer der var sat frem..
Vi er målløse over hvor lavt han er gået.
Og jo, nøglen lå under den træstub hvor den blev lagt hver dag vi kørte derfra, hvilket der også blev givet besked om. Men kunden kiggede alligevel kun efter den i postkassen.
Og at et 103 år gammelt gulv har gennemgående misfarvninger foran indgangsdøren, hvor det har været udsat for beskidt og vådt fodtøj gennem et århundrede, bør være til at forstå.
Der burde findes en side hvor vi kunne advare andre håndværkere om ham.