1. Shopping og mode

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

FashionMia is your online shop for Modern, Irresistible, and Affordable women’s clothing. Never before has dressing yourself been so easy. Our carefully curated selection of apparel, accessories, and outerwear are always on trend and always available at the web’s best prices. FashionMia is dedicated to delivering high-quality clothing to women that will make them look and feel their best. We believe every woman has the right to dress well, and shouldn’t have to spend a lot to love how she looks. We make it easy to wear outfits you love every day, giving you the confidence to take on the world!

1,2

Dårlig

4 t anmeldelser

Hold jer væk

Hold jer væk.
Siden midt i maj. Har de kørt rundt med mig.
Ingen bluse. Kan få en anden. Den er der heller ikke.
Vil have penge tilbage. Men der er vil gå 20-25 dage.
Det er der gået et par gange med.
Håber mange ser Trustpilot. Og ikke handler der.
Har indtil nu 13 mails. Og får sikkert ikke mine penge.
HOLD JER LANGT VÆK.

14. juli 2018
Fashionmia-logo

Besvarelse fra Fashionmia

Dear Customer,

Thank you for your order and post here, we are sorry for the delay and inconvenience caused, would you please offer us your order number and the problem with your order to comment@orderplus.com so that we can confirm with relevant department and solve your problem as soon as possible.
Thank you for your kind support and cooperation.

FashionMia

Har bestilt 2 kjoler

Har bestilt 2 kjoler. De er så udsolgt. Jeg vil ikke ha noget andet men kan ikke få mine penge tilbage ...hold jer fra det firma. Lige om lidt skriver de at de vil gi fuld refundering indenfor en hel masse dage ...vi ved jo godt at der ikke sker noget..
Kender metoden fra andre firmaer.øv øv øv
igen handl ikke med dem...

12. juni 2018
Fashionmia-logo

Besvarelse fra Fashionmia

Dear Customer

Thank you for your order and sharing.
We are sorry for the problem.
We have cancelled this order for you and will full refund to your paypal account.
We have sent relevant information to your email address, please check your inbox then let us know if anything you need our assistance :)

Thank you

FashionMia

Dårlig kvalitet

Man får hvad man betaler for. Billigt skrammel - dårligt syet, skævt. Str svarer ikke til målskema. Vil næsten gå så langt som at kalde det engangstøj.

Ud af 4 kjoler bestilt, var en brugbar. Resten var til at kassere

5. januar 2016

Not good enough

Jeg købte en jakke og sweater i september. Efter en måned med mange forsinkelser og flere emails frem og tilbage mellem mig og costumer service, får jeg endelig pakken. Stoffet er godt materiale, men det er helt utroligt småt. Jeg bestilte Large og Medium og de langærmede ærmer kunne komme længere end min albue. Jeg kunne ikke engang lukke jakken foran. Så kigger jeg på deres retur-politik og ser at det er mit ansvar at betale for at sende den tilbage. Priserne for at sende pakken tilbage til Kina er 265 kr. Pakken kostede 470 kr. Det kan simpelthen ikke betale sig. Det er sidste gang jeg køber hos FashionMia.

12. oktober 2015
Vis anmeldelser på alle sprog. (3.877 anmeldelser)