Virksomhedsoplysninger
- Leverandør af hårextensions
- Hårproduktbutik
- Spejlbutik
Skrevet af virksomheden
Fashiongirl.se – Sveriges populäraste webbshop för skönhet, håraccessoarer, mode och personlig vård! Välkommen till Fashiongirl.se, den ledande svenska onlinebutiken med det största urvalet av skönhetsprodukter, håraccessoarer, modeartiklar och personlig vård för kvinnor i alla åldrar. Vi erbjuder dig ett omfattande sortiment med noga utvalda kvalitetsprodukter som hjälper dig att framhäva din naturliga skönhet, hitta din personliga stil och känna dig självsäker varje dag. Fashiongirl.se är mer än bara en butik – det är en komplett upplevelse där skönhet och stil möts på ett bekvämt och prisvärt sätt. Tusentals svenska kvinnor älskar redan Fashiongirl för vårt breda sortiment, snabba leveranser, trygga betalningar och fantastiska kundservice. Sveriges största utbud av håraccessoarer och hårpynt Fashiongirl.se erbjuder Sveriges största sortiment av håraccessoarer och hårpynt online. Vi har allt från trendiga scrunchies, hårklämmor, hårsnoddar, hårspännen och dekorativa hårnålar, till vackra diadem och exklusiva hårsmycken. Våra håraccessoarer passar perfekt både till vardag och fest, och hjälper dig att skapa snygga frisyrer snabbt och enkelt. Vi erbjuder dessutom ett stort utbud av professionella stylingverktyg som plattänger, locktänger, värmeborstar och hårfönar. Alla våra stylingverktyg håller hög kvalitet, är lätta att använda och ger salongsliknande resultat hemma. Oavsett vilken frisyr du föredrar, gör Fashiongirl det enkelt att uppnå önskad look. Hårförlängningar och extensions – för vackert, långt hår Fashiongirl.se är specialiserat på högkvalitativa hårförlängningar och extensions. Vi erbjuder både äkta hår och syntetiska extensions i olika fästmetoder som clip-in, tape-on och ponytail-extensions. Med våra extensions kan du snabbt skapa extra volym, längd och en naturlig look utan att besöka en frisörsalong. Våra löshår är bekväma att bära, enkla att applicera och ger ett naturligt resultat varje gång. Lösögonfransar – lyft din blick med vackra fransar Hos Fashiongirl.se hittar du Sveriges bästa utbud av lösögonfransar. Våra fransar kommer i flera olika modeller – från naturliga och diskreta till fylliga och dramatiska – vilket gör att du enkelt hittar något som passar din stil. Våra falska ögonfransar är enkla att applicera, ger ett hållbart resultat och är bekväma att bära hela dagen. Make-up och kosmetika – allt för en perfekt sminkning Fashiongirl.se har ett noggrant utvalt sortiment av professionell kosmetika och sminkprodukter som gör att du alltid ser fantastisk ut. Utforska våra pigmentrika ögonskuggspaletter, foundation med perfekt täckning, mascara som ger långa och fylliga fransar, samt läppstift och gloss i trendiga färger. Komplettera dessutom med våra professionella sminkborstar och makeup-svampar för perfekta resultat varje gång. Vanity-spegel & Hollywood-speglar med LED-belysning En av våra mest populära produktkategorier är våra lyxiga Vanity- och Hollywood-spegel med LED-lampor, som ger perfekt ljus för makeup och hudvård. Speglarna finns i olika storlekar och eleganta designer, perfekt för att passa i varje hem. Med våra belysta speglar blir din morgonrutin enklare och mer professionell – varje dag. Sminkorganiserare och smyckeskrin – håll ordning med stil Fashiongirl.se erbjuder eleganta och funktionella sminkorganisatörer och förvaringslösningar för kosmetika och smycken. Våra makeup-organizers hjälper dig att hålla ordning på alla dina favoritprodukter, samtidigt som de ger en stilfull touch på ditt sminkbord eller i badrummet. Vi erbjuder allt från transparenta akrylboxar till praktiska och rymliga smyckeskrin. Professionella gel-nagelset – skapa naglar som håller länge Med Fashiongirls populära gelnagelkit får du professionella resultat utan att behöva besöka salongen. Våra nagelkit innehåller alla produkter och verktyg du behöver, såsom gel-lacker i trendiga färger, UV/LED-lampor och nödvändiga verktyg för perfekt manikyr. Spara tid och pengar genom att göra professionella naglar hemma med samma kvalitet som i nagelsalongen. Personlig vård och hårborttagning – för en fräsch känsla Fashiongirl erbjuder ett komplett sortiment av personliga vårdprodukter såsom hårborttagningsverktyg, vaxprodukter, epilatorer och hudvårdsartiklar. Våra produkter är effektiva, enkla att använda och hjälper dig att upprätthålla en mjuk, len och frisk hud varje dag. Smycken och trendiga modeaccessoarer Fashiongirl.se erbjuder också ett attraktivt utbud av smycken och modeaccessoarer. Här hittar du eleganta halsband, trendiga örhängen, stilrena ringar och armband som kompletterar varje outfit. Våra accessoarer är utvalda med omtanke för att matcha dagens modetrender och passa perfekt till både vardag och fest. Snabb leverans och exceptionell kundservice Hos Fashiongirl.se är kundens behov alltid i centrum. Vi erbjuder snabb leverans inom hela Sverige, trygg och säker betalning samt personlig kundservice som alltid står redo att hjälpa dig. Våra kunder uppskattar särskilt våra regelbundna kampanjer, exklusiva erbjudanden och den smidiga shoppingupplevelsen. Bli en del av Fashiongirl-communityn Tusenvis av nöjda svenska kunder handlar redan hos Fashiongirl varje dag. Följ oss på sociala medier för att få inspiration, tips, nya produktlanseringar och exklusiva rabatter. Vi älskar att inspirera dig och hjälpa dig att känna dig som ditt bästa jag – varje dag! Fashiongirl.se – Skönhet, mode och personlig vård på ett ställe, bara ett klick bort!
Kontaktoplysninger
Danmark
- fashiongirl.se
Ingen anmeldelser
Denne virksomhed har ikke fået nogen anmeldelser endnu.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.