Fashionbygaby Anmeldelser 40

1,4

Weer een doorgeefluik voor Chinese kleding. Hoewel er op de site beweerd wordt dat de levertijd 4 tot 6 werkdagen betreft. Is het eerder 3 tot 4 weken. Hou daar rekening mee. Tevens werkt de link... Se mere

1,4

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Misleidend bedrijf! dropshipping

Dit bedrijf is een Chinees verkooporganisatie wat troep verkoopt. Ik heb via Rivermode (zelfde organisatie, maar kun je geen review voor schrijven) een product besteld. Ook ik ben er weer een keer ingetrapt. Plastic schoenen met een bizar plastic lucht eraan. Retourneren moet naar China!! 23 euro. Meer dan de helft van kosten product. Op de website staat gewoon een Nederlands adres. contact gehad, maar ze weigeren een normaal retouradres in nederland te geven.

Ze hebben nog meer namen op hetzelfde adres:
Van Halen mode

7. april 2025

Oplichters

Oplichters, niets bestellen je krijgt niets opgestuurd en bent je geld kwijt. Aangifte bij de politie gedaan

11. marts 2025

Ik heb nietbezorgd.nl ingeschakeld

Ik heb nietbezorgd.nl ingeschakeld. Wellicht een tip voor andere gedupeerden! Zij stellen deze webshop officieel in gebreke en gaan erachteraan! Ongehoord wat hier gebeurt!!!! Geen product, geen reactie, geen geld terug, kon ik maar 0 sterren geven ja.

28. februar 2025

Als ik 0 sterren had kunnen geven had…n

Als ik 0 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan.

Ik probeer al 10 weken tot een oplossing te komen voor verkeerd ontvangen product, ondertussen word ik al 4 weken genegeerd.

Dat ik een verkeerd product heb ontvangen kan gebeuren maar de manier hier mee om wordt gegaan.
Product kwam ook overduidelijk van AliExpress

28. december 2024

Zeer slecht

Zeer slecht, HIER NIETS KOPEN, slechte kwaliteit, hele lange levertijd, produkten komen niet overeen met de foto’s en geen bereikbaarheid voor retour. MET ANDERE WOORDEN JE BENT JE GELD KWIJT AAN ROMMEL.

1. februar 2025

Oplichters

Ik had een trui besteld, omdat ik geen bevestiging kreeg was ik het na een tijdje vergeten. Toen kwam Klarna met een betaal verzoek. Ik had nog steeds niets ontvangen. Ik had ondertussen de bestelling geannuleerd. Dat hebben ze geweigerd, en willen dat ik alsnog betaal voor iets wat ik niet ontvangen heb. Dat ga ik dus niet doen.
Ik kan mailen, maar er word niet op gereageerd.

13. januar 2025

Oplichters verkopen troep uit China

Op de site is niet zo duidelijk dat het weer troep uit China is waardoor ik er weer ingetuind ben en een paar schoenen heb besteld die te klein vallen. Die wil ik retourneren, maar ik krijg geen retouradres. Dit soort bedrijven zouden verboden moeten worden. Net doen alsof ze een bestaande winkel in Nederland zijn, maar ondertussen stiekum dropshippers

9. december 2024

Wat een slechte service

Wat een slechte service. Ze weigeren retour adres te geven voor een product dat te klein is!
Ze reageren redelijk snel op de mail, maar luistert niet naar de klant en beloven 10% korting die ze uiteindelijk niet geven.

Zou er niets bestellen als ik jullie was!

2. december 2024

Hier niets kopen!

Hier niets kopen! Het is een echte dropshipper, kwam ik te laat achter😡
Een maand op de bestelling moeten wachten, in plaats van 2/3 dagen. Jas is van supersynthetisch materiaal, slecht afgewerkt. Ik had hem sneller en voor een derde van de prijs bij Ali kunnen bestellen.

Waardeloos bedrijf, trage e-mailservice en “ALLES komt goed mevrouw. Bedankt voor uw geduld.”

Retourneren moet naar China, kosten voor de koper.

29. oktober 2024

OPLICHTERS

Ik sluit me aan bij alle opmerkingen. Oplichters, je kan mailen wat je wil maar je hebt met AI te maken.
Zelfs spelfouten in de handtekening en bij iedere mail bedankt voor je mail enz enz enz.

29. november 2024

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Zit al ruim 4 á 5 weken te wachten op bestelling wat uit China komt. Alleen bevestiging ontvangen, daarna niets meer. Bestel hier nooit meer iets.

22. november 2024

Nadat het jurkje besteld was geen…

Nadat het jurkje besteld was geen bevestiging gekregen. Het duurde 4 weken voordat het binnen was en het is eigenlijk gewoon China troep . Het telefoonnummer is niet te bellen dus bestaat eigenlijk gewoon niet. OPLICHTING DUS!!

21. november 2024

Bestelling na ruim 2 weken nog steeds…

Bestelling na ruim 2 weken nog steeds niet gekregen, maar ze sturen wel een mail dat het onderweg is. Het lijkt rechtstreeks uit China te komen. Ze geven op de website aan 4-6 dagen levertijd. Gelukkig voor achteraf betalen gekozen.

17. november 2024

Er dette din virksomhed?