Kan varmt anbefale Farum Foto
Kan varmt anbefale Farum Foto. De har hjulpet mig med flere opgaver til stor tilfredshed. Venlige, lyttende og servicemindede. Opgaver altid leveret til aftalte tid og til rimelig pris.
Ubehagelig tone
Jeg havde en kort snak om købeloven med ejeren af butikken her til morgen. Han afviste, at man som forbruger havde returret i DK, og det har han sikkert ret i, men da jeg ville skifte emne og tale om den billedramme, vi kiggede på, blev han ved: “Nej, nu skal vi lige have dét her på det rene!”, og så ævler han videre om købeloven. Lettere nedladende og belærende. Jeg går ofte irriteret ud af den butik pga. dårlig service og tonen derinde, og jeg forstår ikke, at jeg bliver ved at komme igen.
Det slutter så også her.

Besvarelse fra Farumfoto
Kort resumé af mit besøg i butikken i Farum Bytorv:
Fra jeg kommer ind i butikken og begynder at stille spørgsmål, siger ekspedienten (som viser sig at være ejeren selv) ikke meget. Så du kan nok forestille dig, hvor akavet det allerede er. Jeg spørger videre, og stadig den samme sagte respons - hvor servicemindede folk normalt vil spørge lidt ind til ens behov og ønsker. Men nej. Jeg får langsomt følelsen af at være mere i vejen end den potentiel kunde, jeg stadig er på det tidspunkt. Jeg ringer imidlertid til min kone, for at høre, hvordan hun, sidst hun var i butikken, om hun blev guided. Og det gjorde hun. Men jeg bliver henvist til en hjemmeside med ordene: "Det er sådan man gør". Det vidste jeg ikke. Og da jeg fortæller min kone dette samt om min oplevelse, afbryder ejeren en anden kunde (og mig og min kones samtale) for at sige: "Nu stopper du" til mig.
(Hvor mange butiksejere afbryder lige en kunde for at svare en anden kunde igen - medmindre vedkommende føler sig ramt..?!)
Vi diskuterer lidt frem og tilbage, og jeg ender så med at må sige: "Nu må DU altså stoppe", idet han mener, at det har været en undtagelse, at min kone blev serviceret, og i øvrigt sår tvivl om hendes oplevelse. :-/
Ejeren siger så to ting til mig: "Skulle jeg lave sær-regler for dig?" (Det gjorde han så åbenbart for min kone tidligere) + "Du skal ikke bestemme, om jeg skal stoppe" (hvilket han jo netop selv havde bedt mig om forinden). Hmm, hvad var det nu lige manden sagde om sær-regler? Nåh ja, bevares, det ér vel ham der bestemmer i sin egen butik. Men inden han vælger at eskalere med "Nu er jeg meget tæt på at bede dig gå ud" (hvilket bringer minder til replikken "Ut af min butik!" fra en kendt dansk film), ja så er jeg sikker på, at både vidnerne i butikken - samt min kone, som jo desværre blev ufrivillig vidne til dette opstød via telefonen - vil give mig ret i, at jeg for det første forholdt mig ganske lødigt optil.. og at ejeren overeagerede. Forhåbentlig kun fordi han havde en dårlig dag - og ikke fordi han syntes jeg generede ham med mine spørgsmål. Mæææn, det er ingen undskyldning i detailbranchen. Så må man gå til bekendelse hr. "Farum Foto". Og jeg håber ikke andre får eller har haft lignende oplevelse. Jeg må bare sige, at jeg kan ikke personligt acceptere den slags opførsel, slet ikke fra en butiksejer, og derfor synes jeg folk skal vide, hvad de kán komme ud fra derinde. Det er muligt jeg har trigget noget i ham, men det er ikke mig, der agerer (eller ikke agerer), og derfor har jeg desværre også svært ved at tro, at det her var en engangsforestilling. Folk har nok bare ikke haft energien til at anmelde butikken, da de kom hjem efter sådan en omgang - forståeligt nok.
Man kan i hvert fald diskutere, om Farum Foto "stadig hylder den gode service og kundebetjening", som en af de positive anmeldere her skriver...

Besvarelse fra Farumfoto
Farum Foto er en af de butikker der stadig hylder den gode service og kundebetjening. Altid hjælpsomme, imødekommende og professionelle.
Nok engang har de hjulpet mig med at få løst en problem der har drillet...