Jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange angående defekt på min næsten nyt el løbehjul da samling ved styrtet begyndte at sidde løst .Ingen kontakt mulight ingen svar ingen service!!!Køb en andet... Se mere
Jeg har skrevet til dem vedr. FD12 PRO EL løbehjul. Jeg har nu haft på den anden side af 7-8 punkteringer på bagdækket og den første fik jeg 1 uge efter købet... Synes IKKE det kan være... Se mere
Vi er en webshop som sælger elektriske løbehjul, segboards, elcykler og meget mere. Vi leverer fra dansk lager, normalvis indenfor 24 efter din ordre er modtaget. Vi leverer kun kvalitets produkter.
Kikkenborgvej 12, 7183, Randbøl, Danmark
- info@fartdjævlen.dk
- fartdjaevlen.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
MEGET UTILFREDS KUNDE!!
Jeg har skrevet til dem vedr. FD12 PRO EL løbehjul.
Synes IKKE det kan være rigtigt at man skal have sit løbehjul lappet HVERGANG man har kørt en tur!!!
Brugt både til offroad og by kørsel som de skriver den er beregnet til!
Jeg regnede ikke med at jeg skulle bruge 6000 kr. på et løbehjul, jeg skal lappe KONSTANT!!!
Har kontakt dem over 10 gange på både mail og telefon men uden held!!
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA, DE SNYDER FOLK FOR GROFT!!!
Reklamation
FartDjævlen svare ikke på kundehenvendelser når det drejer sig om reklamation.
Pas på med at handle her.
Virkelig dårlig oplevelse.
Jeg er ret rystet- har i over 10 dage forsøgt at få fartdjævlen i tale- vi har et defekt næsten nyt løbehjul og de svarer ikke på de mails vi sender- vender ikke retur.
Hvad skal man gøre?
Min søn har sparet op og brugt over 3000 kr på et løbehjul hvor styret er knækket og vi kan intet stille op. Er ved at undersøge om det er politiet eller hvem man skal kontakte i sådan en sag.
Købte 2 stk stk fd365
Købte 2 stk stk fd365. havde lidt udfordringer med betaling, og kom til at bestille to forskellige modeller. Det opdager jeg ved ordrebekræftelse, og kontaktede fartdjævlen via mail. Der fik jeg en rigtig go behandling, og ikke mindst to ens løbehjul. Syntes løbehjulene er i rigtig go kvalitet. er dog lidt skuffet over speedometer på løbehjulene, hvis jeg køre på det ene og den viser 32 Kmh og min datter som køre på den anden viser 25 kmh bliver jeg overhalet uden problemer, så det er nok mere en beregning end en måling.
Mit løbehjul havde ridser og bagskærmen…
Mit løbehjul havde ridser og bagskærmen sidder ikke fast som den skal
Lækkert løbehjul og serviceaftale
God service og hurtig levering. Jeg købte et løbehjul pro og er super tilfreds. Dog skal man være opmærksom på at rækkevidden som i skriver til 30-35km, er en maks hastighed, måske med laveste hastighed. Min kører hvertfald ikke så langt hvis jeg køre, 20 eller 25km/t. Men 2 års garanti og “service aftale” det var det der gjorde jeg valgte fartdjævlen.dk
Fup og fidus..
Totalt umuligt og komme igennem til det firma.. har købt en gave til min søn for 2500 kr og skulle have været kommet inden d. 28/6-2021
Pengene er trukket men ingen pakke ved mig.. og de svarer ikke på telefon eller mail.
Hurtig og fin levering
Det virker
Det virker
Løbehjulet køre derud af
Hurtig svar ved henvendelse
Varm anbefaling herfra
Find en anden firma !!!
Jeg har forsøgt at kontakte dem flere gange angående defekt på min næsten nyt el løbehjul da samling ved styrtet begyndte at sidde løst .Ingen kontakt mulight ingen svar ingen service!!!Køb en andet sted!!!
Efter jeg har truet med at klage til forbrugklagernævnet fik jeg en mail og retur seddel efter 10 dage kom en nyt el løbehjul…Så langt så godt forstår ikke at firma ikke handler med det samme på dårlig anmeldelse ?!?
Køb ikke gennem Fartdjævlen
Forsøgt at sende mail, da nyindkøbte løbehjul ved modtagelsen er ridset og display allerede efter 1 uge ikke virker optimalt. Ingen respons hverken på mail klage og ingen tager telefonen.
Jeg kan ikke anbefale andre at handle der og jeg står selv og skal købe et løbehjul mere. 3700,- kr ca har jeg handlet for og det er løbehjulet langt fra værd
Har købt et løbehjul
Har købt et løbehjul. Det lever ikke op til vores forventninger. Ryster meget / ubehageligt at køre på. I stykker 2 steder. Lyset er meget svagt. Har skrevet på mail. messenger flere gange og indtalt besked.INDTET HØRT
Ekstrem dårlig service..
Ekstrem dårlig service..
Har fået et løbehjul af min svigerforældre i 30 års fødselsdagsgave herfra.
2 uger efter går det i stykker.
Jeg ringer og får fat på en flink mand, der siger han vil se på det hvis jeg sendte et billede af fejlen(styret begyndte at sidde løst)
Jeg hører intet fra dem, skriver så til dem og får svar(ganske fint 4 timer efter 😉) at han vil sende et returlabel til køberen(altså mine svigerforældre)
Der er nu gået 1.5 uge og vi har stadigvæk ikke set skyggen af det..
Jeg prøver at ringe og skrive.
Selvom der står der er svar garanti indefor 24 timer passer dette overhovedet ikke!!
Jeg prøver nu at ringe til dem, nærmest kimer dem ned, men uden held..
Virkelig en dårlig service!!!
Vil ALDRIG kunne anbefale at købe noget fra denne virksomhed, da service niveauet er nok det ringeste jeg nogensinde har oplevet..
Så til jer der overvejer at købe fra fartdjævlen.dk LAD VÆR!
Brug jeres penge et andet sted.
Det er en fejl på produktion og vil…
Det er en fejl på produktion og vil gerne kontaktfirmaet de tog ikke telefonen kun første gang efter når jeg anmeldt fejlen min billeder det er ingen svar og de tager aldrig telefonen mere.
Da det købte el løbehjul allerede efter…
Da det købte el løbehjul allerede efter blot en måned gik i stykker, kontaktede vi kundeservice, her fandt man en løsning, men har dog intet hørt siden, intet er sendt og i svare ikke? Vi står derfor med en dybt ulykkelig dreng, som selv havde sparet op.- meget ringe service
El løbehjul var i stykker
El løbehjul var i stykker. Købte 2 el løbehjul, det ene var i stykker så jeg har forsøgt at få fat i Fartdjævlen mange gange via deres telefon nummer samt via deres mail. Der står de svare indenfor 24 timer men nu er det en uge siden jeg skrev til dem. Jeg kan frygte dette er et fup firma så pas på. De får dog en stjerne for hurtig levering.

Besvarelse fra FartDjævlen.dk
Super service og hurtig levering.
Super service og hurtig levering.. Produktet lever 100 procent op til forventningen 👌🏻😊

Besvarelse fra FartDjævlen.dk