Oei. 2.8 Had ik beter nagekeken alvorens te bestellen. Nog steeds geen terugbetaling, geen antwoord op de mail met de vraag waar het blijft. Telefonisch niet bereikbaar want de telefoon slaagt gewoon... Se mere
Mail gekregen voor kortingscode van 5€ normaal gezien geldig tot midden augustus. Die code werkte niet. Ook meerdere codes te vinden die reed lang verstreken zijn. Na een tijdje zoeken toch een geldig... Se mere
Was altijd favoriet, maar onlangs zijn 2 producten die in mijn favorieten stonden eruit gegooid. als je iets vindt bijv. Be-Life omega en je klikt het aan krijg je niet de specificaties van het produ... Se mere
Bestelling geplaatst via de website, bedrag is afgeschreven maar ik kreeg een mail dat de bestelling mislukt was. Kan niet in contact komen met het bedrijf. Inmiddels 3 mails gestuurd, geen react... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Farmaline is een online drogisterij die meer dan 40.000 producten van meer dan 1000 merken verkoopt. Wij bieden u het grootste aanbod kwalitatieve verzorgings- en gezondheidsproducten in combinatie met een uitmuntende service en advies op maat. - Bestel voor 19u, morgen geleverd - Gratis levering vanaf €40 - 30 dagen bedenktijd - Gratis retour via kiala - Telefonisch bestellen mogelijk - Gratis professioneel advies op maat - Veilige betaling - Achteraf betalen via Klarna - Discrete verpakking
Dirk Hartogweg 14, 5928LV, Venlo, Holland
- 085 888 90 50
- info@farmaline.nl
- farmaline.nl
Har ikke besvaret negative anmeldelser
het was een heel slechte ervaring
Ik heb de bestelling op 31 oktober geplaatst, het is vandaag 14 november, ik heb nog steeds de producten die ik heb besteld niet ontvangen.Hij reageert niet op mijn e-mails.
Het vrachtbedrijf dat ze sturen, levert tussen de 16 en 22 uur.

Besvarelse fra Farmaline
Goede webshop vlot geregeld op tijd
Goed geprijsd assortiment en product…
Goed geprijsd assortiment en product snel geleverd.
Good service!
Quick and efficient service with very competitive pricing compared to other stores!
Koop hier niet
Dinsdag besteld zogezegd woensdag verzonden. Vrijdag nog niets ontvangen. Ze weten niet waar het pakket is. Ik had het nodig dit weekend. Communicatie stelt niks voor. Is al de tweede keer. Koop hier niet meer.

Besvarelse fra Farmaline
Oogdruppels niet geleverd. Farmaline geeft niet thuis
Oogdruppels niet geleverd, Farmaline reageert niet. Op 13 oktober krijg ik bericht dat de twee flesjes oogdruppels geleverd zijn, maar ik heb niets ontvangen. Ook bij de buren is niets afgeleverd. Ik heb 3 x contact opgenomen met Farmaline via de mail en ik heb het contact formulier op de website ingevuld. Farmaline geeft niet thuis. Inmiddels heb ik zelf een nieuw flesje gekocht. Echt slecht. Ik was er toch ruim €26,- voor kwijt.

Besvarelse fra Farmaline
Makkelijk en snel besteld.
Voor de eerste keer iets besteld en was heel snel in huis. Ook krijg je mail wanneer je pakket verzonden is. Echt top.
scherpe prijzen en snelle levering
Snelle levering alles op voorraad en zeer scherpe prijzen.
Afspraken keurig nagekomen goede prijs…
Afspraken keurig nagekomen goede prijs tov andere bedrijven
Snelle levering!!
goede producten
goede producten, redelijke prijzen, snelle levering
Snelle levering
Snelle levering, goed verpakt en prima prijs kwaliteit verhouding.
Probleemloos en snel
Het geld gaat direct van de rekening en je mag zelf de problemen op lossen.
Ik deed een bestelling van materiaal die ik dringend nodig had, daarom ook gekozen voor artikelen die allemaal gemarkeerd stonden als zijnde 'op voorraad'. na enkele dagen niets gehoord te hebben contact opgenomen met de klanten dienst. Hier kreeg ik te horen dat er toch artikelen niet op voorraad waren. We hebben deze artikelen uit de order gehaald. Ik heb daarbij duidelijk vermeld dat ik deze, gezien een vertrek naar het buitenland, dringend nodig had en ik verwachte dat ze de dag zelf nog op transport gingen zo niet dat de order in zijn geheel mocht geannuleerd worden. Nu echter 24 uur later is de order nog steeds niet verzonden, bevestigd men mij zelf dat ze nog bezig zijn met inpakken maar spijtig genoeg niet meer kon geannuleerd worden, blijkbaar kan men met alle moderne communicatie middelen niemand bereiken in het magazijn om de procedure stop te zetten. Het komt erop neer dat Farmaline mij vraagt hun fouten op te lossen.

Besvarelse fra Farmaline
Alles netjes vlgs afspraak.
Klantendienst onbestaande
Allemaal goed en wel tot je eens hun klantendienst nodig hebt. Ze negeren je vraag volledig om nadien gewoon nooit meer te antwoorden. Klantendienst kan je dat niet echt noemen he...