Fanime Anmeldelser 21

1,7

1,7

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Super fin levering og service 😄

Super hurtig levering. Havde lidt udfordringer med nogle udsolgte produkter, men den gode og personlige service gjorde at vi hurtigt fandt en løsning så det car aldrig et problem 😄😄😄

19. november 2022

Bestilte en Fortnite trøje - den var ikke på lager, men de tilbød en anden med 25% rabat som jeg sagde ja til.
Dagen efter kunne jeg hente pakken på posthuset med den "fedeste" trøje i.

14. oktober 2019

aldrig køb noget her....

aldrig køb noget her.....min vare kom aldrig, manden bag sendte mig et billede af en kæmpe f...k finger fordi jeg var utilfreds og klagede over at have ventet mere end en måned på en forudbestilt julegave der som sagt aldrig kom. ydermere er der gået mere end to uger og jeg har stadig ikke fået mine penge retur. Han står også bag kelz0r.dk

3. januar 2019

Meget spændene ting 👍🏻 Dog lidt lang tid....

Rigtig god hjemmeside :) rigtig mange spændene ting, har købt fra det mange gange før, det tager dog retlang tid om at komme (3-7 uger eller noget i den stil) men....når tingene faktisk kommer, er de i rigtig god kvalitet, og er rigtig glad for de ting der kommer, ville bare lige ønske at det ikke tog så lang tid For varen at komme.

15. oktober 2018

Lyver om leveringstiden

Virkelig ringe at en julegave bestilt d.11/12 ikke kunne leveres inden jul.
Har løbende haft kontakt med jer fordi jeg var nervøs for at gaven ikke kunne nå at komme da jeg ikke havde modtaget nogen bekræftelse på afsendelse. Så sent som igår svarer I så at I regner med at varen bliver leveret inden jul.
I ringer så idag kl.16:30 og fortæller mig at den ikke kommer!!!
Havde I været ærlige, havde jeg kunne nå at bestille et andet sted.
Nu var jeg i stedet nødt til at tage ud i myldret med en nyfødt på armen - for at finde en gave i stedet for den I sagde kom inden jul!
Her sidst på julehandlen er der endda udsolgt mange steder af de populære ting.

Det er ikke i orden.

Jeg kommer ikke til at handle hos jer igen!

22. december 2017

Rigtig god support

Rigtig god support, de kunne ikke lige skaffe det jeg sendte efter, så jeg fik noget tilsvarene til samme pris. Jeg må sige det levede bestemt op til mine krav da jeg fik det:) og ja jeg vidste på forhånd at der vil gå 2-4 uger Hasbro sider på det meste legetøj som der bliver produceret i de vestlige lande, derfor kan der gå så lang tid. Men jeg må sige at min forsendelse gik temmelig stærk og med dejlig support.

28. juli 2017

Ventetid!

Syndes det er underligt man skal vente 3-4 uger. De kan da bare købe det i forvejen og have det på lager. Bliver det ikke solgt må de jo bare sætte prisen ned. Det er uacceptabelt at skulle bestille noget i Danmark og de så skal have det fra asien først. De informerede mig også om tiden. efter at jeg havde betalt. Har endnu ikke fået varen ,men håber at når den kommer er det i god stand og at hvis det er noget bras kan man sende det tilbage og få et gavekort med de penge man har brugt så man enten kan købe en ny eller noget andet. Meget venlige mennesker man snakker med.

6. juni 2017

Naruto pandebånd

Jamen jeg købte et Naruto leaf village pandebånd. Jeg troede det var det officielle siden der ikke stod noget om det. Men da jeg så får det er det ret lille, det er en skam da jeg virkelig var blevet glad. Jeg syntes at de burde informer kunderne om det var en falsk eller officiel. Men jeg bestilte det dagen før jeg fik det så posten var hurtig, men de burde forklarer ting bedre...

4. januar 2017

Ikke godt nok

Jeg fik først en bekræftelse på ordren en uge efter den blev bestilt. Jeg havde betalt for pakke med tracking, men fik ingen ordrelevering status eller kvittering før den åbenbart ventede på mig på et posthus. Dette var alletede 3 uger efter jeg havde bestilt den.
Det er ikke god stil ikke at informere sine kunder ordentligt

14. september 2016

Tuskere

Jeg købte en wallscroll fra dem, og der manglede skinnerne til at hænge den op. Jeg gjorde dem opmærksom på det, og fortalte dem at der var både klips i stoffet til at sætte fast på skinner, og billede af skinnerne på produktet på hjemmesiden, men blev forsikret om at de modtog alle af lige den wallscroll uden skinner, og at det bare var sådan produktet var. Jeg blev tilbudt at få varen returneret, men jeg ville jo gerne have den, så fandt en løsning ved at bruge skinnerne fra en gammel wallscroll.
Jeg snakkede senere med en veninde, som også handler hos dem, og hun havde haft modtaget samme wallscroll fra dem MED skinner, så fandt ud af at det var løgn.
Det er et ufuldendt produkt jeg har modtaget, til den fulde satte købspris. Selvom det måske var billigt, så er det simpelthen for tarveligt at de lyver mig lige op i ansigtet, når jeg gør opmærksom på det.
At lyve overfor en kunde om produktet, bare for at få det solgt, til trods for at det er i ufuldendt stand, er simpelthen for dårlig service.
Jeg ville ikke anbefale dem.

18. juli 2016

Ok produkter men virkelig lang levering og dårlig information.

Jeg har fuld forståelse for at underleverandører kan svigte og at varer kan blive forsinkede, men synes man så må holde kunden lidt informeret undervejs! Ellers en butik med nogle sjove produkter i nogenlunde kvalitet og kundeservicen var også helt ok - når jeg altså selv tog initiativ til at kontakte dem..

Jeg bestilte to ting d. 6. Marts og fik et par dage senere at vide at den ene ting ikke var på lager og at min levering derfor var forsinket. Jeg skrev et par gange for at høre hvornår der skete noget og fik at vide at nu ville varen snart komme! Varen blev først afsendt d. 19. April, over en måned efter at jeg havde bestilt den. Hvis jeg ikke selv havde skrevet til dem tror jeg ikke at jeg havde hørt noget fra dem løbende og det kunne også have været fedt hvis de tilbød at sende den ene vare når nu der gik så længe inden den anden kom.

27. april 2016

God service og produkter der lever op til forventningerne

Min datter er VILD med My Little Pony og ønskede sig så brændende en stor "Flutterbat" som hun fandt på hjemmesiden.
Jeg var dog lidt skeptisk vedrørende købet, da jeg ikke kunne finde ret mange anmeldelser af siden og der gik et stykke tid før hun fik lov til at bruge sine sparepenge på det.
Men jeg må sige at her blev jeg gjort til skamme i stor stil :-)
Afgav bestilling en søndag, og mandag fik jeg en mail om at bamsen var bestilt og at jeg ville høre nærmere vedr. leveringstid.
Cirka to uger efter bestillingen skrev jeg til firmaet for at høre om status på forløbet, da jeg ikke havde hørt noget videre. (Stadig en smule skeptisk) Jeg fik hurtigt et pænt svar på, at den var bestilt fra Kina og der ville være en smule ventetid endnu. (Hvilket også fremgik af hjemmesiden)
Tre uger efter bestillingen kunne min datter med stor glæde åbne en pakke med hendes bamse.
Kan KLART anbefale Fanime.dk, og man sagtens kan bestille her fra med ro i sindet.

2. august 2015

Ganske enkelt fantastisk service!

Jeg bestilte(alt for sent) en pokemon-bamse til min datter. Allerede samme dag fik jeg at vide, at det nok ville være svært at nå, men de ville gøre hvad de kunne. Jeg er løbende blevet holdt opdateret gennem personlige mails og har i dag fået at vide at pakken er sendt og når frem til jul:)...fantastisk service i en branche hvor man sjældent oplever det!!
Kasper

19. december 2014

Leveringstiden er for lang

Bestilte en Wallscroll den 2. september, som skulle gives som fødselsdagsgave. Desværre havde de den ikke på lager, så jeg fik at vide det ville tage et 3-8 uger, så ville produktet være der. Det fungerede også for mig, så kunne den afleveres som julegave. Fik en mail senere om at den desværre ikke kommer dette år (2013).
Jeg havde tidligere haft problemer med en bestilling, hvor jeg fik henvist til en hjemmeside, så jeg fandt en anden wallscroll som jeg ville bestille. Den blev så bestilt 22. December 2013. I dag den 19/4-2014 har jeg stadig ikke modtaget mit produkt.
Original bestilling: ca. 7 måneder
Bestilling nr 2: ca. 4 måneder
Det er bare ikke godt nok, selvom den kommer fra Kina.

EDIT: Så kom min vare endelig, den 13 Maj.
8 Måneder efter, så kan min ven endelig få sin fødselsdagsgave!

19. april 2014

Tiddspil af en anden verden

Bestilte i juni/juli 2013 - sidder stadig uden mine varer til en værdi af cirka 730 kroner - noget af det skulle skræddersyes, rimeligt nok at det tager tid, men eftersom de bad mig skrive mine mål i kommentarfeltet, synes jeg de burde læse dem dér, istedet for 1-2 måneder senere, at sende mig en mail angående mine mål - hvorefter jeg bliver fortalt at der vil gå lidt over 6 uger - det er for dårligt!

Tilføjelse: jeg fik mine varer, men de passede overhovedet ikke med mine mål. De ville ikke give mig mine penge tilbage da der var tale om et skræddersyet produkt, men da jeg kunne bevise at den på ingen måde passede med de mål de havde fået, var de nødt til at bøje sig, men først efter en masse tid og besvær frem og tilbage.

3. februar 2014

Fantastisk service!

Ønskede mig en akatsuki robe/cloack, håbede selvfølgelig at få mig en inden karneval. Men efter venlig og hurtig respons fra sælger var det selvfølgelig ikke muligt at få indenfor 2 uger, da den skal skræddersyes og sendes fra Kina. Bestilte dog alligevel d. 13. Maj og modtog d. 28. Maj så de holdt som de lovede aftalen indenfor 2-4 uger :) Kun gode ting at sige herfra og stolede netop på siden idet at den samarbejder med Kelzor.dk som havde fået gode anmeldelser herinde. Så bare man husker den lidt længere afsendelsestid da meget af det skal fra østen kan man få mange varer som netop ikke er så nemme at fremskaffe i Danmark.

29. maj 2012
Vis anmeldelser på alle sprog. (21 anmeldelser)