Fancysofas biedt stijlvolle, kind- en huisdiervriendelijke bankhoezen die je bank beschermen tegen vlekken, haren en slijtage. Perfect voor drukke huishoudens met kinderen of huisdieren. Onze hoezen combineren praktisch gemak met een moderne uitstraling, zodat je zorgeloos geniet van een fris, verzorgd en stralend interieur.
Horstveld 37, 5521 SL, Eersel, Holland
- hello@fancysofas.nl
- fancysofas.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Super goede kwaliteit en service
Super goede kwaliteit en service. 👍Ze hebben ook heel snel geantwoord op mijn vragen. De kussenslopen passen perfect. Ik ben zeer blij dat we onze zetel een nieuw leven hebben ingeblazen. Fancysofas is top👍
In orde!
Afmetingen en stof komen overeen met info website. Levering ok! Niets slecht te zeggen.
Kwalitatief en mooi!
De stof is van goede kwaliteit. De kleur is mooier in het echt dan op de foto.
Zeker een aanrader!

Besvarelse fra FancySofas
Blij met de bankhoes overtrekken
ik ben helemaal blij met de hoes-overtrekken, het lijkt of ik een nieuwe bank heb. De stof is behaaglijk zacht en het patroon in de stof geeft het net iets extra’s, en dat allemaal voor een kleine prijs

Blij met deze oplossing
Onze bank heeft wat scheuren maar vanwege de kat wilden we geen nieuwe kopen. Door deze overtrekken kunnen we weer genieten. Maten tabel was handig en de levering was snel. Zeer tevreden

Decent quality
Decent quality, fits well.
Pity that it does not sell L-Bank covers as well.