Jeg har nu købt fra Famme op til flere gange. Aldrig er jeg blevet skuffet. Deres produkter er super lækre, og hvis man oplever et problem, så er kundeservicen hurtig og altid klar til at hjælpe.... Se mere
Egentlig nogle fine produkter, men desværre ikke nemt at bytte hvis man ikke har en printer. Da biblioteket jo har lukket grundet lockdown har jeg ikke mulighed for at printe ud. Deres bud på en løsn... Se mere
Super god oplevelse ved at bestille fra Famme! Overdrevet lækre priser til lækra produkter! Jeg har skulle lede længe efter træningstøj der ikke har skulle enten være for løst eller for stramt, og a... Se mere
Elsker virkelig Softy tightsene! Og Flared pants! Ingen ubehagelige sømmer eller kanter, og sitter som et skudd. Stoffet kjennes helt nydelig ut på huden. Favorittights!
We create clothes for the gym and everyday use. With focus on fashion and function, we create tights, sports bras, tops and much more. See all our collections. We also shoes and accessories, our clothes are made for women, but some items might be unisex
rosenbergveien 15, 0963, Oslo, Norge
- post@famme.no
- fammesportswear.com
Svarer typisk inden for 1 uge
Elsker Famme ♥️
Elsker klærne. Har flere tightser og topper fra famme og de er mine favoritter på trening, og jeg har prøvd mye forskjellig. Siste tilskuddet nå er den tynne ullgenseren fra skikolleksjonen, elsker den og! Kvaliteten er topp😊
Fantastisk sportstøj i god kvalitet
Fantastisk sportstøj i god kvalitet! Har aldrig haft en dårlig oplevelse ved, at handle på fammestore
Dårlig markedsføring
Jeg ønsker IKKE at få sms fra jer med tilbud. Jeg har ikke givet jer mit telefonnummer og skal nok henvende mig, hvis jeg ønsker at handle med jer.
Det er en uforskammet og dårlig markedsføring bare at anvende folks mobilnummer…

Dårlig oplevelse
Jeg har handlet hos dem og bestilt 2 ting denne gang. Disse to ting er mindre i str. end sidst, at jeg bestilte hos dem. Dette gør jeg dem opmærksom på, men de vil ikke tilbyde fri retur - og jeg kan ikke ombytte varerne, da de er udsolgt i de rigtige størrelser.
Nogle dage efter bestillingen modtager jeg en SMS om, at jeg kan få 10% ekstra, hvilket jeg gerne vil have på denne ordre, men dette vil de ikke give på bagkant, selvom ordren er lavet i deres Black periode.
Super ringe service og ingen hjælp at hente!

Besvarelse fra FAMME
De bliver ved med at sende SMS'er og…
De bliver ved med at sende SMS'er og deres frameld funktion virker ikke.
Send STOPP til 26660 virker ikke.

Besvarelse fra FAMME
Når der står de er squat-proof, passer det ikke!
Der står de er squat-proof men det er de ikke!! De er helt gennemsigtige.
Jeg har skrevet til dem på mail men de skriver udenom. Så nu sender jeg dem retur, og når der står de er squat-proof… så passer det ikke!!

Besvarelse fra FAMME
Deres tøj er småt i størrelsen
Deres tøj er småt i størrelsen -
Jeg er normalt altid en small, men den hættetrøje og trøje jeg har købt kan jeg dårligt få på, der er intet stræk i, de er dog dejlig bløde, men gå en strørrelse op, også selvom der står de er oversize … for det er på ingen måder et strækbart materiale de bruger.
Når det så er sagt er de virkelig flotte. Og virker ellers som god og blød kvalitet.
Vitterligt bedste køb nogensinde i love…
Vitterligt bedste køb nogensinde i love it. God kval og vildt behageligt
Dårlig service
Ingen returlabel i pakken og de shorts jeg bestilte havde ikke pasform som forventet udfra billederne. De trækker 50 kr af ved returnering i tillæg til at man selv skal betale returfragt. Meget gammeldags.

Besvarelse fra FAMME
Elsker mine nyt nye træningstøj
Elsker mit nye træningstøj. Famme sidder perfekt
Lækkert produkt og hurtig levering🤩
Virkelig behagelige leggings
Virkelig behagelige leggings, høj kvalitet. Meget god service, hurtigt fragt. Bestemt ikke den sidste gang jeg køber herfra💖💖💖
Fantastiske tights.
Fantastiske tights.. det føles næsten som om jeg er nøgen, så god er kvaliteten på stoffet.
Jeg har ventet flere uger
Jeg har ventet flere uger, faktisk næsten en måned på at få tilbageført et beløb, for er par leggings, som jeg har reklameret over.
Jeg modtager gavekort til brug på hjemmesiden, da de behandler min reklamation.
Jeg køber noget for gavekortene og betaler også mere oveni, da den ordre jeg køber, lyder på mere end gavekortet, og sender det retur, da det ikke var noget for mig alligevel.
De leggings jeg købte i første omgang, fås ikke længere.
Jeg beder jf. gældende lovgivning om at få udbetalt beløbet for gavekortet til min konto, da det er min ret, når jeg har modtaget et elektronisk gavekort.
Nu godkender de, at de kan udbetale mit beløbet for gavekortet og sender så nogle små beløb retur til mig, blandt andet for noget forsendelse og de beløb, som jeg har betalt for ekstra, udover gavekortene.
Nu starter kampen så, om at få pengene tilbage for gavekortet.
Jeg bliver informeret om, at de nu har fundet ud af, at jeg har fået for meget på gavekortet og at de nu vil tilbagebetale mig for min oprindelige ordre. Det vil så sige, at de jo aldrig havde sat en tilbagebetaling igang.
Den her information får jeg, efter flere ugers kamp, om at få mine penge retur.
I hver en mail, som jeg skriver til dem, spørg jeg specifikt til hvad de sender retur til mig og det får jeg aldrig et svar på. De nægter at svare mig på det og bliver ved at spise mig af med, at de arbejder på en overførsel.
Efter mere end en måneds kamp, skriver de en mail til mig, hvor de vil bede om mit konto nr. og IBAN.
Det sender jeg og stiller mig igen undrende på mail, over at de pludselig ikke kan sende mig pengene, da de jo som nævnt tidligere har tilbageført nogle småbeløb til selv samme konto.
Det får jeg allergi svar på, ligesom at jeg fortsat ikke får svar på hvad de overføre til mig.
Det herlige ved virksomheden er jo så også, at men ikke kan ringe til dem. Alt kontant forgår på mail, når de gider at svare.
Jeg håber virkelig at virksomhedens ejer vil se med og sørge for, at få tilbageført mit beløb for mine ødelagte leggings.
Det her er den værste kundeoplevelse jeg har haft i mit liv. Magen til dårlig service skal man lede længe efter. Det er dybt uprofessionelt.
1. De må vide beløbet, så oplys mig det.
2. Send mig nu bare de penge, som jeg er berettiget til.
3. Jeg handler aldrig her igen. Aldrig.

Elsker Famme peachy scrunch tightsen
Elsker Famme peachy tightsen! Den er så flatterende på meg! Famme er meget raske å sende pakkene sine! Anbefales!
Manglende kundeservice
Oplever at min tights falder ned, selvom jeg passer til målene på størrelsen og på modellen…
Har flere gange prøvet at komme i kontakt med Famme, uden held. De første e-mail svarede de slet ikke på, den anden svarede de på den første e-mail og derefter stoppede de korrespondancen igen.
Super ærlig oplevelse, for har hørt godt om mærket…

Rigtig god side
Rigtig god side, med gode tilbud, og godt træningstøj! 😊
Deres var er købt fra SHEIN
Deres var er købt fra SHEIN
De sætter bare eget logo på.
Det fandt jeg ud af efter at have købt et par trænings bukser på tilbud til 199kr + forsendelse og efterfølgende finde dem på SHEIN til 49kr.

Besvarelse fra FAMME
2/3 af de ting jeg købte passede helt…
2/3 af de ting jeg købte passede helt vildt godt. Den sidste (Peachy Scrunch Tights) sprækkede efter én gang. Har nu fået pengene tilbage for dem på et gavekort. Vildt god service!
Udover det så synes jeg at produkterne lever op til standarden.
God kundeservice !
Havde bestilt to par tighs fra Famme. Desværre var det ene par løbet i stoffet, og sendte self en mail til dem. Jeg sendte mailen torsdag aften, og fredag morgen kl 4.30 havde jeg et tilgode bevis i min mail til et par nye med gratis fragt. Super god kundeservice. Ikke sidste gang jeg bestiller hos dem ☺️