Jeg har nu købt fra Famme op til flere gange. Aldrig er jeg blevet skuffet. Deres produkter er super lækre, og hvis man oplever et problem, så er kundeservicen hurtig og altid klar til at hjælpe.... Se mere
Egentlig nogle fine produkter, men desværre ikke nemt at bytte hvis man ikke har en printer. Da biblioteket jo har lukket grundet lockdown har jeg ikke mulighed for at printe ud. Deres bud på en løsn... Se mere
Super god oplevelse ved at bestille fra Famme! Overdrevet lækre priser til lækra produkter! Jeg har skulle lede længe efter træningstøj der ikke har skulle enten være for løst eller for stramt, og a... Se mere
Hurtig levering og fine priser, dog er mange af træningstights IKKE squatproof, nogle er endda vildt gennemsigtige selvom man bare står. Derudover ikke verdens bedste kvalitet. Har et par hvor sugni... Se mere
We create clothes for the gym and everyday use. With focus on fashion and function, we create tights, sports bras, tops and much more. See all our collections. We also shoes and accessories, our clothes are made for women, but some items might be unisex
rosenbergveien 15, 0963, Oslo, Norge
- post@famme.no
- fammesportswear.com
Svarer typisk inden for 1 uge
Mega god kvalitet og super fede tilbud!
Lækre produkter og hurtig betjening
Simpelthen en SÅ fantastisk side
Simpelthen en SÅ fantastisk side! Elsker deres tøj! Det føles godt og sidder godt!
Klart 5 stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Billigt træningstøj i god kvalitet
Billigt træningstøj i god kvalitet. Kan anbefales 😊
Mega lækre produkter og pålidelig…
Mega lækre produkter og pålidelig service og afsending
Vildt lækkert sportstøj
Vildt lækkert sportstøj.
Har et par leggings som bliver brugt flere gange om ugen og de har holdt i mindst 2 år og er still going strong.
Husk at der er lidt leveringstid fra outlet.
Lækre materialer og god pasform
Leggins i lækre materialer, som holder pasform og bliver siddende, hvor de skal.
Masse gode og fine varer
Masse gode og fine varer til en god penge.. God kvalitet på varene jeg har bestilt, kjapp levering og god kundeservice! dette en perfekt side med perfekte varer ❤️
FANTASTISKE PRODUKTER TIL HELT VILDE…
FANTASTISKE PRODUKTER TIL HELT VILDE PRISER 😍🥳
Alt passer perfekt og er superfornøyd 👏🏽
Havde en rigtig god oplevelse
Havde en rigtig god oplevelse, websiden nem at overskue. Og hurtig behandling. 10/10 stjerner
God kvalitet + rimelighet
Det er så gode produkter til en ekstremt rimelig penge. Det er ikke ofte det er alle størrelser, men sånn er det vel når alt er så billig og man får kvalitet til tross for dette.
Lækkert træningstøj til gode priser og…
Lækkert træningstøj til gode priser og hurtig levering
Super god oplevelse ved at bestille fra…
Jeg har skulle lede længe efter træningstøj der ikke har skulle enten være for løst eller for stramt, og at der er så mange muligheder at vælge imellem gør det bare mere lækkert! 👌🏻
Og hvis det skulle ske at man ikke ønsker det man har købt eller ønsker at skifte til en anden størrelse, kan man frit sende retur i 14 dage.
Alltid rask levering og gode produkter…
Alltid rask levering og gode produkter til en rimelig penge.
God kundeservice
God kundeservice, rask levering og god kvalitet på produktene
Gode produkter
Gode produkter. Super priser og hurtig levering. Jeg glæder mig til mit næste køb🤩
Handler mange fine kvalitetsprodukter…
Handler mange fine kvalitetsprodukter her jeg handler til fullpris ellers.
Fantastisk gode produkter
Fantastisk gode produkter! Stoffet i treningstightsene er supergodt. Scrunch tightsene gir rumpa en så fin form og er så behagelige. Elsker Wunderland-serien hvor buksa har blitt mitt nye favoritt-plagg.