Falk Hjort Biler ApS Anmeldelser 16

3,9

1. Bilforhandler

Falk Hjort Biler ApS er et nystartet firma med mange års erfaring indenfor bilbranchen. Vores koncept er nyere kvalitets El-biler til den skarpeste mulige pris! Vi mener den gode kvalitet til den helt rigtige pris er noget der giver mening for rigtig mange danskere. Kontakt os idag for en prøvetur eller en byttepris for din gamle bil. Åbent efter aftale. Så ring eller skriv inden du kører :)

3,9

God

Svarer typisk inden for 24 timer

God service & Hurtig handel

God service. Dennis var lynhurtig, og jeg fik bilen i løbet af et par dage. Jeg er meget tilfreds ved købet af Hyundai Konaen. Kan klart anbefales herfra.

3. april 2026

Besvarelse fra Falk Hjort Biler ApS

Mange tak for de fine ord. Og dejligt at høre i er godt tilfredse med jeres fine Kona :)

God service.

Jeg havde en god dialog med Falk Hjort Biler og køb af en ID4 GTX og vi kom hurtig til enighed og bilen var klar til afhentning kort tid efter.
Jeg er meget tilfreds med bilen og den service jeg fik i forbindelse med handlen.

23. oktober 2025

Besvarelse fra Falk Hjort Biler ApS

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Dejligt at høre du er godt tilfreds med din fine GTXer :)

Alvorligt sikkerhedssvigt: Solgt med skjult brandfare og manglende oplysningspligt

Min oplevelse med denne forhandler har været direkte rystende. Forhandleren sælger importere biler, hvoraf mange kommer fra Sverige – herunder specifikt modeller, der er omfattet af alvorlige sikkerheds-tilbagekaldelser (recalls).

Jeg købte en Mercedes EQA 300, som det efterfølgende viste sig har en livsfarlig fabriksfejl på batteriet med direkte risiko for selvantændelse og brand. På trods af, at fejlen er velkendt i Sverige og i EU’s sikkerhedssystemer, valgte forhandleren at fortie sandheden ved salget i Danmark.

Ved at undlade at oplyse om risikoen for selvantændelse har han reelt bragt min familie og vores ejendom i fare, da vi i god tro har ladet bilen i garagen. Nu hvor Mercedes officielt har erkendt, at hele batteriet skal udskiftes, står det klart, at forhandleren har ført mig bag lyset for at komme af med en bil med en væsentlig sikkerhedsmangel.

Vær ekstremt varsom, hvis du køber en importeret bil herfra. Tjek altid stelnummeret grundigt for recalls i udlandet, da du ikke kan regne med, at denne forhandler oplyser om de fejl og sikkerhedsmangler, der er registreret på bilen i udlandet.

1. august 2025

Hej Michael

Som både vi, Mercedes, AutoBranchen Danmark og sikkert os FDM har fortalt dig og sendt dokumentation på (vi har ihvertfald), er jeres specifikke bil ikke omfattet af nogen hjemkaldelse/aktion. Så der er egentlig ikke så meget at være i tvivl om her.

Er der så er nogle få andre biler af samme mærke der er omfattet af en hjemkaldelse der muligvis reducerer noget ydeevne er jo den konkrete sag uvedkommende og derfor har vi helt stille og roligt afvist jeres krav pga. manglende dokumentation.

Med ønsker om det bedste fremover

Dennis

Fremragende bilforhandler

Fremragende bilforhandler! Meget professionel tilgang, klare svar på alle spørgsmål og fuld gennemsigtighed i hele processen. Bilen var perfekt klargjort, og papirarbejdet blev ordnet hurtigt og uden stress. Kan helt klart anbefale dem – pålideligt og seriøst service!

29. november 2025

Besvarelse fra Falk Hjort Biler ApS

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Jeg er glad for vi kunne hjælpe dig godt videre trods lidt udfordringer undervejs :)

Super god service

Super god service. Hjalp med at vi kunne få bilen hurtigt, da vi skulle bruge den indenfor en uge. Hjalp med at finde fine vinterdæk til en god pris. God betjening. Dejlig bil.
Kan klart anbefales.

3. august 2025

Besvarelse fra Falk Hjort Biler ApS

Mange tak for de fine ord. :)

Altid dejligt når man lige kan få det til at lykkedes 😊

Vi vil gerne dele vores enormt dårlig…

Vi vil gerne dele vores enormt dårlig oplevelse ved enkeltmandsvirksomheden Falk-Hjort-Biler.

Ved både prøvekørsel og i salgsannoncen gjorde forhandleren opmærksom på, at det var muligt at eftermontere fartpilot i den tysk importeret ID.4. Vi underskrev slutsedlen med lovning på, at bilen kunne blive klar til overdragelse indenfor 3 uger. Kommunikationen med forhandleren i de tre uger var fraværende - der var lange svartider, usikker og mangelfuld indsigt i mulighederne for eftermontering af ekstra udstyr. Vi, som købere, gjorde forhandleren opmærksom på, at der ved eftermontering af fartpilot kan være en udfordring i, at denne skal geninstalleres ved de hyppige softwareopdateringer. Ved leveringsdatoen var bilen endnu ikke klar, og dette blev vi først bekendt med, da vi selv efterspurgte bilens status.

Forhandleren havde som det første sat plader på og registreret den i vores navn, hvorfor forsikring og periodisk afgift træder i kraft. Dog uden vi havde bilen i vores varetægt.

Ved prøvekørsel og besøg hos forhandleren havde vi en samtale om finansering, hvor vi gør forhandleren bevidst om, at vi skal låne penge i banken. Idet bilen har fået plader på, bliver den tinglyst i vores navn, og afgiften på tinglysning er på knap 4000 kr.
Da forhandleren ikke kan levere bilen som lovet, og efter FDM har vejledt os i at komme ud af handlen samt snakket med forhandleren, så går handlen tilbage
(næsten 2 måneder efter prøvekørslen), men forhandleren holder på, at der ikke har fundet en samtale sted vedr. finansering. Hvilken forhandler spørger ikke ind til om de kan hjælpe med finansering, når de selv er samarbejde med et finanseringsselskab, hvor de kan drage fordel af at få nye kunder ind??

Det betyder vi står med en regning på knapt 4000 kr., fordi forhandleren som det første har sat plader på og indregistreret den i vores navn - uden at have installeret det ellers lovet ekstra udstyr, som var betingelsen for købet.

Vi kan ikke anbefale at købe bil hos forhandleren Falk Hjort biler, bl.a. fordi slutseddel er absolut mangelfuld ifht. at sikre køber, forhandlerens egen indsigt i muligheder ved importeret biler, kundeoplevelsen var utryg efter vi havde underskrevet slutsedlen og forhandlerens manglende troværdighed i henhold til at erkende, at en finanserings-samtale naturligvis har fundet sted, når man kommer og vil købe en bil til over 200.000 kr..

Ydermere kan vi oplyse, at forhandleren efterfølgende reklamerer med at ID.4'eren sælges for en kunde, hvilket heller ikke er sandheden idet bilen står i forhandlerens eget navn/firma.

30. april 2025

Besvarelse fra Falk Hjort Biler ApS

Vi beklager lige som tidligere nævnt over email den uheldige oplevelse i har haft. Vi er også blevet klogere på de forskellige muligheder for installation af fartpilot siden / vi køber ikke biler ind uden.

Det var dog muligt at installere fartpilot i den specifikke bil som aftalt.
Udfordringen var den sandsynligvis skulle genindlæses ved software opdatering. Det var i så ikke så ikke så interesserede i.

I fandt så i mellemtiden en anden bil og ville gerne ud af handlen billigst muligt (for jer) efter jeg havde sat plader på bilen, så den kunne gøres klar til i kunne køre direkte hjem i den. Normalt en service folk er ret glade for.

I den her situation er det jo som forhandler ret svært at vide på forhånd. Vi prøver at gøre vores bedste for at det bliver en win-win for både kunde og forhandler.

Det lykkedes så ikke i dette tilfælde desværre.

Og det er klart når en handel skal annulleres fordi man fortryder kan der være omkostninger forbundet med det både for forhandler og kunde.

Vi havde da bestemt foretrukket en nemmere løsning. Der blev også foreslået afslag i pris, m.v. Men i havde fundet jer en anden bil og så er det jo selvfølgelig svært at lande den

Dennis Falk Christensen

Dennis var meget imødekommende

Dennis var meget imødekommende, flink fyr og fair behandling. Han skrev og ringede, når vi havde behov for ham. Han holdte endda længere tid åben en fredag, selvom vi var en time forsinket pga. trafik over Fyn! Han tog sig tid til os, hvilket vi satte meget pris på. 5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

25. april 2025

Besvarelse fra Falk Hjort Biler ApS

Mange tak for den fine tilbagemelding. Altid dejligt at kunne hjælpe nogen godt videre - også uden for normal åbningstid :)

God service, god kontakt og god forhandling. Vi følte os meget trygge ved at handle her. Det tog ikke engang en uge for at få bilen klar.

2. juni 2025

God kommunikation og skarpe priser

Har netop haft fornøjelsen af at købe en næsten ny VW ID.3’er til en utroligt skarp pris. Bilen lever fuldt op til mine forventinger og fremstod ren og pæn ved afhentning.

Dennis har været utroligt behagelig at handle med og været hurtig til at svare på mails. Selvom der var problemer med at få bilen omregistreret i mit navn, har Dennis været god til at holde mig opdateret og i sidste ende lykkedes det heldigvis ☺️

Dennis tog min gamle bil i bytte og tilbød en fair pris for den, omend lidt mindre end andre forhandlere har budt på den, men til gengæld kunne ingen andre konkurrere med Dennis’ priser.

Er meget tilfreds med købet og kan kun anbefale andre at handle ved Dennis ☺️

16. april 2025

God bilforhandel

God bilforhandel
Jeg købte en Tesla model 3 hos Falk Hjort Biler. Den blev gjort klar hurtigt med nummerplade og klargøring i få timer. Dennis var meget hurtig til at svare både på email og mobil. Kan varm anbefales Falk Hjort Biler.

25. marts 2025

Kommunikationen med Dennis var rigtig…

Kommunikationen med Dennis var rigtig god og han var meget hurtig til at svare også udenfor "åbningstid". Der var svar på det hele og leveringen af bilen var meget hurtig. Fra første kontakt til jeg sad i bilen og kørte hjem, gik der tre dage.
Jeg købte bilen ubeset og den levede til fulde op til beskrivelsen, så jeg er yderst tilfreds med bilen.
Grunden til den manglende stjerne er selve klargørin gen af bilen. Der var sand på bagsædet og gulvet. Alle gummilister i ruderne var grønne af alger. Ventilationskanalerne var meget støvede. Forruden var fyldt med streger indvendigt. Det er desværre et irritationsmoment i en ellers rigtig god handel og det kunne have være afhjulpet ved at have tilbudt en ordentlig indvendig klargøring hos et klargøringsfirma for forholdsvist små penge.

5. marts 2025

Besvarelse fra Falk Hjort Biler ApS

Mange tak for den fine og ærgerlige tilbagemelding. :)

Det er selvfølgelig ærgerligt der lige har været lidt klargøring der har irriteret, det gør vi bedre næste gang!

Men vi er glade for bilen og kommunikationen har levet op til forventningerne og håber at se dig igen om mange år til dit næste bilkøb :)

Skarp pris og god handel

Dennis var hurtig til at sende oplysninger om bilen (VW ID.4 fra 2022, importeret fra Sverige) og generelt flink til at hjælpe med alt. Bilen var skarp prissat (10-20.000 kr billigere end tilsvarende modeller hos andre forhandler) og fungerer fint (var dog ikke opdateret til den nyeste software, men det kan gøres gratis hos VW) og kører indtil videre uden problemer.

27. januar 2025

Besvarer ikke telefon og ringer ikke…

Besvarer ikke telefon og ringer ikke tilbage
Man kan ikke lægge en besked
Det virker som om de er ligeglade med deres bilsalg
Jeg har ringet til dem 3 gange for at spørge på en bil men ingen ved telefonen og ingen ringer tilbage

Da jeg ikke kan besvare jeres svar skriver jeg her
I har 5 til 6 biler til salg hvor travlt kan i have?
Har set jeres hjemmeside med brugte biler og der er ikke meget
Så hvis i har så travlt at ikke ikke kan ringe tilbage til kunder med kun 6 biler til salg
Wow det må være fantastisk
Lyv ikke for jer selv og kunder

30. januar 2025

Hej Bo

Hvis telefonen ikke lige tages kan det være fordi der er kunder. Man er også altid velkommen til at skrive en mail hvis der ønskes en fremvisning.

Tænker du har fundet en bil? Ellers hører jeg gerne fra dig hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Dennis Falk Christensen

Tillidsfuld bilhandel med høj service

Suverænt bedste bilhandel
Dennis har høj troværdighed og service.
Solgte mig en Skoda e-citigo uden jeg havde set den. Den blev gjort klar lyn-hurtigt med nummerplade og syn, så jeg kunne afhente få dage efter
Han gav en favorabel pris ift kørte km og stand
Den levede fuldstændigt op til det beskrevne på Bilbasen
Så jeg er yderst tilfreds og kan absolut anbefale Falk Hjort biler

26. oktober 2024

Suverænt bedste bilhandel.

Suverænt bedste bilhandel.
Vi købte en Tesla model 3 hos Falk Hjort biler. Dennis tog den gamle bil i bytte, og gav en fair pris for den.
Vi valgte at købe den nye bil hos Dennis, da det var den bedste pris i forhold til stand, kilometer kørt og model.
Falk Hjort biler kan absolut anbefales.

6. august 2024