Falck er helt klart en af de bedste…
Falck er helt klart en af de bedste rejseforsikringsselskaber! Jeg har haft en fantastisk oplevelse med deres service, de var hjælpsomme og hurtige til at svare. Kan varmt anbefale dem!
Jeg faldt på perronen på Hovedbanegården den 23/6-2024 på vej til Kastrup Lufthavn. Ved ankomst til lufthavnen blev jeg straks hjulpet en Falck medarbejder ved navn Philip ansat i Falck assistance. Jeg vil gerne takke for hjælpen og bemærke at jeg kom afsted på min rejse via Kastrup Lufthavn. Tak Philip og Co
Under alt kritik. Havde brug for deres hjælp i Thailand, hvor jeg var indlagt. På trods af kontakt fra hospital/ læge og Global ass., så havde Falckcare ikke stillet garantien til sygehuset, så min operation blev 18 timer forskudt ( meget skidt, da jeg havde koldbrand i foden ). Sygehuset og Global ass. opgav at få kontakt til Falckcare, så de kom løbende ind på min stue ( tidspunktet, hvor jeg skulle ligge på operationsbordet ) og bad os om at tage kontakt til Falckcare ( pinligt ). Mit forsikringsselskab er orienteret om den meget meget dårlige behandling eller mangel på samme fra Falckcare.
Falck Global Assistanse är konkurrent till SoS international. Deras tjänst är att på säkrast snabbast möjliga sätt se till att turistande från Norden, får samma vård och transportmöjligheter som de skulle få i sitt hemland. Detta gäller framförallt då någon behöver vård och transport och befinner sig inom EU och på de vanliga turistorterna. Jag har ett exempel på att när det endast gällde att frakta hem en person med en ofarlig men smärtsam fraktur på en kota och därför skulle flyga hem liggandes under lågsäsong, tog det mer än en vecka att få fram resurser för detta. Det skrider åtminstone mot den rätt som gäller för svenska medborgare. När bolaget inte ens har resurser att vara snabbar när det gäller ett av Europas största turistmål i en period då planen inte är fulltecknade, då är det befogat att befara att om det skulle istället vara fråga om motsvarande transport från land bortom EU. kunde det kunna ta tre veckor eller mer. Det är livsfarligt att ens de lokala läkarna beordrar sängläge och inte ordinerar läkemedel mot lungemboli o andra blodproppar. När vårdkompetensen är så pass låg, är det ännu mer viktigt att snabbt få hem den skadade. Personen är kvar efter en vecka och i bästa fall planeras hemflygning inom 10 dagar.
Min erfaring med Falcktravelcare bunder i at de er underleverandør på rejseforsikringsområdet til mit generelle forsikringsselskab ALKA.
Efter nyretransplatation i sommers var jeg nødt til at aflyse nogle ferie rejser efterfølgende pga. risikoen for afstødning.
Det gik godt og effektivt med at få dækning via afbestillingsforsikring for de første 2 mindre rejser (beløb <1000 kr.)
Men sagbehandlingen ifht. at få dækket (ca. 9000 kr.)min hovedferie via afbestillingsforsikringen har været fuldstændigt til grin.
Jeg har oplevet svartider på en uge eller mere - lovede status og tilbagemeldinger er udeblevet. Sagsbehandlere som ikke kan finde ud af at finde tidligere sager i deres sagsystem og som udfører differentieret sagsbehandling - fordi prisen på rejsen er højere
"...og prisen på denne rejse er vi nødsaget til at undersøge din medicinske situation på bestillingstidspunktet".
Der er i min optik ingen tvivl om at den lange sagbehandlingstid i denne sag bunder i at betingelserne i min police bliver endevendt for at Falcktravelcare finde et eller andet punkt som man kan afvise mit krav med. Dette på trods af at man allerede har anerkendt 2 andre krav med baggrund i den samme medicinske hændelse.