Fair biler har handlet bil m. div. fejl & mangler - som værende fuldt beskrevet. Velvidende på denne Auktionsside findes en bagatel grænse. Useriøs forretning, som overbyder & dernæst laver denn... Se mere
Det er hver første eller sidste gang jeg går til Fair Biler. Service på højt højt plan! Som man kender det fra gamle dage, hvor man holder hvad lover, eller mere til. Har lige fået klaret en f... Se mere
Super fin oplevelse hele vejen igennem fra første møde med Martin til gennemgang af bilen og til slutprocessen med udlevering af bilen. Meget seriøs og professionel tilgang til kunderne og man mærk... Se mere
Du bør vide
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Havde tid i ballerup til service at byd…
Havde tid i ballerup til service at byd seal design 60000km service. Grundet vejret prøvede jeg at ringe til fair biler om de havde en tid og , allerede dagen efter var der en tid :-) Super kunde service flinke medarbejdere i dette tilfælde Sebastian. Låne bil klar da jeg kom varm og virkede som spritny. fast aftalt pris på service , og endda opkald vedr. ting de gerne ville ordne når den var på liften alligevel. Kan helt klart anbefale fair biler i Næstved :-)
Ønsker de at sælge biler ?
Jeg ved ikke, om de ikke er interesseret i at sælge biler.
Jeg var ude og se på biler.
Flere ansatte så mig og henvendte sig ikke en eneste gang, jeg kunne ikke se at de havde synderligt travlt. For der var ikke andre mennesker end mig.
Ikke en gang bliver jeg spurgt om jeg havde brug for hjælp.
Jeg henvender mig et par måneder efter over deres hjemmeside, hvor jeg skriver med en og fortæller om krav og ønsker.
Han lover at han vil vende tilbage.
Det er nu flere måneder siden, og har intet hørt.
Bilen er købt et andet sted nu og de gik glip af små 400.000kr
Byens bedste service
Det er hver første eller sidste gang jeg går til Fair Biler.
Har lige fået klaret en forsikringskade, hvor de håndterede det hele med taksator mv. og bilen blev lavet hurtigt, lånebil stillet til rådighed gratis, og min bil blev afleveret støvsuget og vasket!
I love it!!
Kan varmt anbefales.
Klargøring af bil
Klargøring af bil, 5 stjerner herfra - kan på det varmeste anbefales
Fra start til slut - en fair oplevelse.
Fra start til slut - en fair oplevelse.
Det har været en fornøjelse at sælge og købe bil hos Fair biler.
Vi har helt igennem følt os trygge og er blevet så godt behandlet. Martin´s posetive engagement, åbenhed og lydhørhed har været så fin og fair en oplevelse.
Vi kan på det varmeste anbefale Fair biler på Slagelsevej i Næstved.
Har købt en vw up hos Martin i fairbiler…
Har købt en vw up hos Martin i fairbiler han overholder alt hva vi har aftalt tid og sted, hans biler er 100% i orden, det er ikke sidste gang vi har købt bil der
En helt igennem behagelig og nærværende oplevelse som kunde!
Vi kom med en forudindtaget holdning om, at der 'ikke findes ærlige bilsælgere' - Martin (indehaver) gav os indtrykket af det modsatte...
Fra den første kontakt, henover prøvekørsel af et par bilmærker, den mere alvorlige snak om økonomi/'hvad inkluderes' til et kig forbi værkstedet ifm. med klargøring/afhentning samt en efterfølgende opgradering, var dette en udpræget god oplevelse!
En proces hvor 'smart i en fart' var fjernet, og i stedet gav oplevelsen af, at være erstattet af faglig stolthed og personlig involvering fra sælger (Martin) til mekanikere.
Det her Martin og Fair Biler A/S, det var absolut verdensklasse!
Tak for handlen...
Bedste hilsner og på gensyn.
Dorte og Allan
God og hurtig service.
God service og vejledning ifm mit sidste dækskifte og køb af dæk. Jeg var lidt sent ude, men jeg fik hurtigt en tid og det tog ikke lang tid at få ordnet.
Fantastisk humør og høj service.
Hos Fair Biler bliver man altid mødt af et stort smil fra Martin. Her er stadig tid til at yde en god kundeservice og man føler sig i trygge hænder.
Jeg har kun gode oplevelser og anbefaler gerne Fair Biler til alle jeg kender.
hold jer langt væk fra dette Svindler…
hold jer langt væk fra dette Svindler firma.
bilerne har lige fået en tur med boremaskinen sådan de kommer ned i Km stand. FØJ siger jeg bare.
Hvis jeg overhovedet overvejer igen og købe bil der ude ved martin , ville jeg sende bilen til tjek for kolin og km tjek hos FDM.
Kunne være kontant skulle tjekke lidt på på de brodne kar i bilbranchen.
Helt igennem seriøs handel
Helt igennem seriøs handel. Vi er meget tilfredse med vores køb af bil, hos Fair Biler. Martin tog sig god tid til at uddybe alle vores spørgsmål
Fantastisk kundeoplevelse
Meget seriøs og professionel tilgang til kunderne og man mærker straks, at Martin og co. forsøger at gøre alt for at tilfredsstille kunden.
Kan klart anbefale at købe bil her.
Useriøs Engroshandler / Bilhandler
Velvidende på denne Auktionsside findes en bagatel grænse.
Useriøs forretning, som overbyder & dernæst laver denne 'twist' for nedskrivning af bilen.
Super forretning
Super forretning, hvor der er fokus på kvalitet. Købte bilen for 2 år siden og den kører upåklageligt. Man ved hvad man får for pengene.
Bedste service og kommunikation jeg har…
Bedste service og kommunikation jeg har oplevet.
Grundig og ærlig information hele vejen igennem og det bedste værksted, som behandler biler, som deres egne 😊
Min ny brugte bil stod og skinnede, da jeg skulle hente den. Og der blev gjort mere, end aftalt i slutsedlen!
Varmeste anbefalinger!
Kan kun give de bedste anbefalinger
Kan kun give de bedste anbefalinger. Rigtig god behandling, god kommunikation og hurtig service.
Vi solgte vores gamle bil og købte en ny i bytte.
Er fuld tilfreds med handlen.
En Fair forhandler 👍
Jeg er helt tryg ved at købe min bil hos Fair biler. Super god og grundig gennemgang af køretøjet, og ærlig samtale om bilen, hvad der fulgte med den - og i lige så høj grad, hvad der ikke fulgte med.
Det er rart når forhandleren ikke lover guld og grønne skove, men en reel og Fair handel.
Min varmeste anbefaling!
Super professionel!
Martin fra Fair Biler A/S har netop købt min BMW 5 serie fra 2017. Hele vejen igennem en super handelsoplevelse. Alle aftaler overholdt! Kan kun anbefale Fair Biler A/S
Mvh.
Jesper
Abslout BEDSTE sted min mand og jeg har…
Abslout BEDSTE sted min mand og jeg har handlet bil til dags dato.
Vi så en bil, vi aftalte en tid, vi blev enige og vi købte den.
En FANTASTISK oplevelse og eminent GOD service.
Er nogen på udkig efter et sted hvor man opfanger ordet ÆRLIGHED, så er dette stedet.
De lever 100% op til deres navn Fair biler og burde skrive,, Fair biler Fantastisk personale.
Venlige hilsner
Gitte & Henrik Quest