Fairbidragssats har sat en kæmpe fokus…
Fairbidragssats har sat en kæmpe fokus på de urimelige omkostninger som boligejerne i Danmark bliver pålagt af realkreditten.
Ned med bidragssatserne.
Hold sporet.
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Ned med bidragssatserne.
Hold sporet.
De sætter fokus på (og gør noget ved det) den urimelighed der eksisterer i, at rk-institutterne kan hæve bidragssatserne efter forgodtbefindende og udokumenteret. TAK!
Vi kender alle til at klage og brokke os over noget, men her er der nogle folk, der stiller op og handler på fællesskabets vegne.
Boligejerne har behov for et fælles upolitisk ståsted, imod alle de omkostninger, ekstra skatter m.v. der nu i årevis er blevet udskrevet i en lind strøm fra både den private og offentlige side. Dette er et stort skridt i den rigtige retning.
Ildsjæle der kæmper for alles rent til en fair pris og lave omkostninger på boligens låne udgifter. Super fint sat sammen og de bedste 100kr jeg nogensinde har brugt.
"Virksomheden" arbejder efter mine oplevelser seriøst på at etablere en fair bidragssats i stedet for den i dag samfundsskadelige evigt i selvsving stigende bidragssats.
Det er helt fantastisk at endelig er der nogen der tør at gå op i mod Nykrdit som vbare kræver og sætter bidragssatserne op heæe tiden og vi almindelig mennesker kan intet stille op. I er for skønne at i gør det her kæmpe store indsats mod en der bare tror at man kan behandle almindelige mennesker som det passer dem. Skam jer Nykredit
Initiativet er super godt og jeg er ovenud glad for, at Fairbidragssats er blevet en realitet!
Jeg anbefaler virksomheden til alle jeg kender, da virksomheden laver et fantastisk arbejde! Stor ros herfra
Her er tale om et moralsk ekstremt velfunderet foretagende.
Jeg kan kun udtrykke min fulde og totale tilfredshed.
Man må sige, at Fairbidragssats nu! arbejder hurtigt og med gode, ærlige arbejdsmetoder.