Blev snydt
Mads kontaktede os gennem fagexperten, ødelagde gulvet og efterlod det ufærdigt og afleverer ikke nøglen til vores lejlighed. fageksperten gør ikke noget ved det.
m-gulvteknik
93 83 96 69
m-gulvteknik
93 83 96 69
Nye vinduer og døre. Tak for fantastisk rådgivning. Mvh. Kirsten...
Efter 4 mails, hvor den sidste var en hvor jeg sagde direkte de var fup og fidus, så kom der et ringe svar.
Vil absolut ikke anbefale at bruge dem
Fantastisk grundig rådgivning ang. kommende process for udbedring af skade på vores tag. Tak til serviceteamet hos Fagexperten.dk
Super god service. Fagexperten hjalp os hurtigt i kontakt med en murer der kunne komme og kigge på utæt rygning. Vi påskønner jeres effektive måde at arbejde på.
BRUG ALDRIG FAGEXPERTEN
Fik slebet gulv af den mest uduelige mand. Det var efterfølgende så grimt at jeg måtte betale et andet firma for at udbedre det. Elendig kommunikation med fagexperten der på trods af, de indrømmede det dårlige arbejde ikke ville eftergive regningen.
I forbindelse med renovering af vores bolig ønskede vi tilbud på Gulvafslibning. Super nemt og vi er i dialog omkring udførsel. Tak for hurtig hjælp...Helle S.
De skulle have minus stjerner
Har henvendt mig til dem 3 gange uden respons. Latterligt firma
Fagexperten er et helt forkert firmanavn, da det handler om alt andet end faglighed. Derimod er de hurtige til at opkræve forudbetalinger, samt komme med rådgivning, der går imod almindelig byggeskik, men som sikrer at de kan få deres opgaver igennem.
Jeg har benyttet Fagexperten til to sideløbende projekter i to forskellige ejendomme, og begge har været under al kritik og har resulteret i store efterregninger i form af udbedring af dårligt håndværk af tredje part.
Mit indtryk er også at Fagexperten benytter håndværkere af virkelig dårlig kvalitet, så undersøg også disse helt i bund inden i siger ja til et tilbud. Jeg vil dog anbefale aldrig nogensinde at tage kontakt til Fagexperten.
Jeg valgte fagexperten fordi de virkede pålidelige og så var deres pris i den gode ende. Men om jeg så havde valgt de dyreste tilbud jeg har fået på de udførte opgaver, var jeg alligevel sluppet billigere, pga. de omkostninger jeg efterfølgende har haft til udbedring af det "håndværk" fagexpertens partnere havde udført.
Gulvslibning
Dårlig slibning og samtlige fodlister samt lister og sparkestykker er efterfølgende alvorlig skadet. Vi har måtte hyre en maler, idet fodlister havde en dyb rille fra maskinen, og dette skulle udbedres med spartel.
Opmåling af rum skete aldrig - til firmaets fordel og en forholdsvis stor ekstra regning for 2 x 3 trappetrin.
Det tog den person der var her under 4 timer, hvilket på inden måde matcher prisen.
Regningen modtog vi til straks betaling, hvilket også forekommer noget underligt.
Kan på ingen måde anbefales!
Man lokkes ind med lave tilbud og modtager herefter uspecificeret regning af en anden kaliber. Regningen forventes betalt som straksoverførsel og man modtager rykkermails prompte uanset omstændighederne.
Vil IKKE anbefale denne service