faettersvvs.dk Anmeldelser 8

3,0

3,0

Middel

På trods af gentagende venlige opkald

På trods af gentagende venlige opkald, forsætter pågældende virksomhed med, dagligt at spærre brandvej og adgang for beboere.

Aner intet om deres kompetencer, men deres tilgang til ordentlighed og lovgivning, skriger til himlen, pinligt.

23. december 2025

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem. I forbindelse med nyt køkken fik vi Fætter's VVs ud for at give tilbud på nogle ændringer. VI fik lavet opsætning af Quooker og tilslutning af emhætte.
God vejledning og service - alle aftaler blev holdt.

Vi vil helt sikkert bruge dem igen, hvis vi skal have lavet en VVS opgave. Stor anbefaling herfra.

27. november 2025

Vanvittig opførsel af et voksent menneske.

Jeg går i ottende klasse, jeg oplevede en frustreret medarbejder. Min klassekarmaret åbnede en dør stille og roligt, hvor vvseren stod foran døren og fik den i hovedet, medarbejderen mente at havde fået den smadret i hovedet. Medarbejderen gik op og råbte min klassekamarat i hovedet og truet ham med at han ville melde ham for vold. Min ven blev redselslagen og måtte gå hjem efter den traumatiske oplevelelse, hvilket jeg helt forstår. Dette har ødelagt min ellers godedag ved at se min klassekarmaret med tåre trille ned af kinderne, fuldstændig vanvittig opførsel af et voksent menneske, håber ikke denne man har børn.

KAN IKKE ANBEFALES!

9. oktober 2024

Vi fik et tilbud på udskiftning af…

Vi fik et tilbud på udskiftning af toilet, hvor stativet bagved sad løst. Det krævede at et stykke af væggen skulle skæres fri.

En mindre opgave, men ikke desto mindre gav fætter vvs en pris på 95.000 kroner inkl moms.

En pris som lå over 60.000 - 70.000 kr over to konkurrerende tilbud.

Jeg kalder det overpris. Vi valgte selvfølgelig ikke fætter vvs, da deres segment må være en helt anden målgruppe med mange penge.

Mit råd er derfor er være varsomme med fætters priser 👍

3. oktober 2024

Anbefales!

Kan anbefales! God kommunikation og dygtige til deres arbejde. Fem stjerner herfra.

26. juli 2022

Tak for veludført arbejde

Kan klart anbefales. Nu med 3 x 5 stjerner må gennemsnittet da forhøjes, firmaet fortjener det. Nyt WC installeret lynhurtigt efter bestilling. Sådan skal det være.

2. juli 2021

Jeg har benyttet mig et par gange af…

Jeg har benyttet mig et par gange af Fætters vvs, og priserne har holdt hver gang og de er efter hvad jeg kan bedømme absolut i den lave ende.
Men mindst lige så vigtigt er at ALLE aftaler er blevet holdt og der var ryddet pænt op efter arbejdet.
Om det har været mester selv eller en af svendene, har det alle gange været med et smil og "det skal vi nok klare" attitude.
Stor ros herfra.

27. oktober 2020

Enhjørning lokaliseret...

En god håndværker er næsten som at finde en enhjørning, og det er præcis hvad gutterne fra Fætter's VVS er. Christian og Mikkel er fantastisk serviceminded, omgængelige og har stor faglig stolthed i deres arbejde. Kommunikative og overholder indgåede aftaler, tak :)

4. juni 2020

Er dette din virksomhed?